Procurela je beta tj. nezavrsena verzija igre he he he. Upravo je testiram...![]()
Dvojka je fantasticna igra, znaci za 3 klase bolja od keca. Ja sam prvo odigrao dvojku, pa onda keca, sto tebi ne savetujem ako planiras sve delove da predjes. Dakle, prvi deo najbolje kao zagrejavanje, pa onda dvojkaOk ako mi se dvojka bude svidela onda definitivno ce i kec doci na red![]()
Jedine dve igre (Xbox 360 ekskluzive) zbog kojih nekad pozelim da imam doticnu konzolu su Alan Wake i Gears of War 2 i 3. Sve ostale igre koje me interesuju postoje i u verzijama za PS3 i/ili PC. Doduse, na netu sam procitao neke glasine da ce Windows 8 imati mogucnost pokretanja Xbox 360 igara za sta ce se placati pretplata kao za npr. Xbox LIVE.
Zavisi. Ako MS lepo odradi emulaciju. Ili ce mozda da ponude igranje preko neta, nesto kao on-live.
Smallville je napisao(la):Samo se zapitaj koliko ce ti jak racunar trebati da pokrenes igre sa xbox-a 360?
Smallville je napisao(la):...mada opet treba sacekati pa videti koliko ima istine u svemu tome sto najavljuju?
Sto si ljut? Sto si opet flesovao konzolu, a oni opet sprecili pirateriju?
E sad radi JTAG.Mislim kad se pojavi.
Uncharted 3?!![]()
Pa sta mislis da ce ta igra da bude nesto bolja po grafici od God Of War 3? Neverujem!
Po meni je Uncharted 2 na nivou GoW 3, tako da ocekujem mali napredak...
Takodje...Ali i ne razumem Epic..Zasto nisu 2 izdali za PC? Prvi deo se prodavao odlicno za PC..Jedine dve igre (Xbox 360 ekskluzive) zbog kojih nekad pozelim da imam doticnu konzolu su Alan Wake i Gears of War 2 i 3. Sve ostale igre koje me interesuju postoje i u verzijama za PS3 i/ili PC. Doduse, na netu sam procitao neke glasine da ce Windows 8 imati mogucnost pokretanja Xbox 360 igara za sta ce se placati pretplata kao za npr. Xbox LIVE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari