Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

Aha, extra. Hvala vam. Idem onda da vidim da pazarim neki zvucnicic. :)

je l' kupovao neko ove njihove najjeftinije usb flash-eve? nije mi bitna brzina niti cu upisivati nesto vise od jednom godisnje samo da to radi i (nadam se) traje kao i svaka flash memorija

Nikako ne kupuj ovaj Sandisk Cruzer, ima jako sporo pisanje 3-4mb/s, imam ga i kad treba da prebacim neki film od 3-4gb, smorim se skroz...:wall:

Jeste, sad tek videh njegov prvi post...:)
A kad sam video o kojem se radi, morao sam da napisem, i ja ga bas retko koristim, al' se opet smorim svaki put...:)

U najgorem slucaju (pdv + otvaranje paketa) ovaj usb fles izadje priblizno kao u prodavnici.

Ja sam prosle godine kupio kingston usb3.0 (nije nesto preterano brz) sa 5 godina garancije za 750din. usb2.0 je bio nesto manje.

Nisam zagovornik "kupujmo kod domacih monopolista" :)

Stigao mi sat sa GB pre par dana... Prvi put da se desi da mi putuje oko 45 dana, mozda i vise...

Ali sat krca, preporuka za Megir marku, imam vec dva komada :)

U najgorem slucaju (pdv + otvaranje paketa) ovaj usb fles izadje priblizno kao u prodavnici.
1300 dinara je kod nas taj flešić, najjeftinije što se može naći.
Pre par dana sam pazario od tog ebay prodavca, šalje u koverti i jako je mala šansa da će biti otvarano/naplaćeno.
Čak i da se naplati pun pdv i carina izaći će ga manje od 700 dinara.

Mene je Sandisk extreme 32 GB izašao 2480 dinara a u Srbiji je najjeftiniji 6300din.

1300 dinara je kod nas taj flešić, najjeftinije što se može naći.
Pre par dana sam pazario od tog ebay prodavca, šalje u koverti i jako je mala šansa da će biti otvarano/naplaćeno.
Čak i da se naplati pun pdv i carina izaći će ga manje od 700 dinara.

Mene je Sandisk extreme 32 GB izašao 2480 dinara a u Srbiji je najjeftiniji 6300din.

Ja se nisam najpreciznije izrazio, htedoh reci da moze da se desi da plati slicnu cenu kao za neki fles slicnih karakteristika kod nas (uz dugogodisnju garanciju).

Stigao mi sat sa GB pre par dana... Prvi put da se desi da mi putuje oko 45 dana, mozda i vise...

Ali sat krca, preporuka za Megir marku, imam vec dva komada :)
Daj linkove za oba da vidimo kakvi su :)

Nikad nisam kupovao nista sa alija, gb i slicnih sajtova, pa evo sad se nesto razmisljam. Da li je neko uzimao nesto od ovih slusalica, vredi li to naruciti, pare su stvarno smesne, sad ne znam da li bi bilo iznenadjenja od NS carine, ali kontam da ne bi bilo strasno. Sta vi mislite?

http://www.gearbest.com/earphones/pp_239883.html

http://www.gearbest.com/earphones/pp_72597.html

http://www.gearbest.com/earphones/pp_117192.html
Ove treće uzmi.
I ja sam njih merkao, ali nikako da uplatim na račun. Koristili su ih ljudi, a iskustva imaš u temi Bubice u delu "Šta da kupim".

zavisi sta uzimas, recimo od 32gb je vec dosta jeftinije da se uzme online, ako te rebnu na carini *** dodje ti na isto ili opet manje :) a o garanciji na fleseve i ne razmisljam uopste, nijedan mi nije crkao niti imam nameru da reklamiram ako se to desi, previse cimanja za male pare. brzina mi nije bitna jer ce stajati u fioci kao bekap i treba da bude citljiv narednih 5+ godina a kapiram da svi toliko sad mogu da izdrze. inace ovi satovi bas lepo izgledaju :)

@nemanja123

ovaj sad sto mi je stigao je megir 2011, a onaj prosli je najprodavaniji sat,tj uvek je prvi cim udjes tamo, crni sa gumenom narukvicom, ne mogu da se setim modela.

Ove treće uzmi.
I ja sam njih merkao, ali nikako da uplatim na račun. Koristili su ih ljudi, a iskustva imaš u temi Bubice u delu "Šta da kupim".[/QUOTE]

bio nestrpljiv za odg i uzeo druge. :) hvala u svakom slucaju, valjda se necu pokajati malo sam ih gledao na netu, deluju ok.

Koliko dana treba da prodje da bi se mogla pratiti posiljka sa Gearbest-a? Poslata je 26.03 preko svedske poste, dobio sam i broj za pracenje u ovom formatu Q183*******XX, sad ne znam da li su mi dali ispravan ili lazan broj?

Aha, ok. Otkud znam, pitam samo. :d
Hvala na brzom odgovoru. ;)

Kazu China post je prenatrpan prvi put mi salju preko Swiss post i taman da vidim koliko su tacni. :D

Stigao mi je fleš SanDisk 16 GB za 17 dana. Nije loša brzina.

5-6 dana.
ludi su da ti daju lazan broj,a platio si ga sam :)

Definitivno su mi ovi sa Gearbest-a dali lazan broj za pracenje. Jer sam precesljao par posiljki koje sam kupovao tamo ranije koje su isto bile poslate preko svedske poste i svi brojevi za pracenje pocinjali su sa RE a zavrsavali sa SE. Ovaj pocinje sa Q a zavrsava se sa XX. Sad sam im se zalio pa cu da vidim ujtru njihov odgovor na to.

Definitivno su mi ovi sa Gearbest-a dali lazan broj za pracenje. Jer sam precesljao par posiljki koje sam kupovao tamo ranije koje su isto bile poslate preko svedske poste i svi brojevi za pracenje pocinjali su sa RE a zavrsavali sa SE. Ovaj pocinje sa Q a zavrsava se sa XX. Sad sam im se zalio pa cu da vidim ujtru njihov odgovor na to.

Nije lažan broj za praćenje.
Taj broj što počinje na Q a završava se na XX upišeš u polje Enter Order # na sajtu directlinktrackedplus.com.
Ako je postao aktivan prikazaće ti ispod Tracking # u obliku RE.........SE.

Nisam znao da to tako funkcionise. Hvala ti. ;) Pojavio mi se tracking broj kada sam tako otkucao. :)

Promenili službu za slanje. Meni su do sada slali Netherlands Post Registered-om, a paket od ponedeljka poslali Sweden Post Registered-om.

Nesto su menjali, unapredjivali support, obrisi cookies i browsing data iz browser-a, restart i probaj ponovo. Imao sam sinoc isti problem, ovako sam resio, Chrome je u pitanju...:)

Nazad
Vrh Dno