Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

imam tracking number za pracenje posiljke.. moze neko da mi objasni kako se to prati, preko cega? :D

narucujem sa aliekspresa neke stvari i stavio sam par njih u korpu i za svaki pise drugi dostavljac. Za neke je china post, a za neke seller shiping method. Jel to smem tako da narucim ili odvojeno ili kako vec?

Nisu, sve su razliciti. To neka drugarica hoce da preko mene uzme odelo i ona je po celom aliju birala sta joj se svidja, nije ni gledala ko sta prodaje. Sta da uradim u toj situaciji?

Pa isto ti je kako god da narucis, svaki ce poslat zasebno... jedino ce ali skinut sve pare odjednom

ok narucicu pa cu da vidim kako ce da ispadne

Meni je sada stigao mail, kazu iz gearbest-a traze kopiju licne karte i VISA kartice. Da li su jos nekome to trazili?
Ja narucujem kod njih vec dosta vremena ali nisu mi nikada trazili ovo Antifraud Payment Verification.

Verovatno su srbistan stavili na crnoj listi.... mada ti kad im ukucavas podatke oni vec imaju i tvoje ime i br visa kartice, tako da ako oces da nastavis da narucujes, verujem da ces morat da posaljes

proveri 100% da li je mail od nih da nije fraud!!!!!

Traze korisnicima to, onako nasumicno, ima bas tema o tome na ES forumu...:trust:

Traze da se skrivaju brojevi na VISA kartici osim zadnjih cetiri, treba im takodje ime i datum do kada vazi kartica. A na licnoj karti traze da skrivas datum rodjenja, i broj licne karte (ja sam sakrio i IMBG). Treba im da se vidi , slika, adresa (ako postoji na LK), potpis, i do kada vazi. Ja sam trazio ime da mi upisu latinicom u LK kada sam je pravio upravo zbog ovakvih stvari.
Inace narucio sam Xiaomi XiaoYi IP Cameru i stavili su mi "order on hold", kazu dok im ne posaljem ova dokumenta.
Poslao i cekam odgovor :)

@zeljko
Od njih je sigurno jer znaju previse stvari, cak i broj naloga sto sam zadnje narucio.

Poslednja izmena:
29.02.2016. 12.08 - Start shipment, Beijing

Kad ce da stigne vise?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme (Iskustva)

Racunaj oko mesec dana cekanja. Nekad size i brze, ali uglavnom tu oko 3-4 nedelje.

Poslednja izmena:
25 dana je tacno od kako je poslano.. koliko je maksimum da cekam? Mislim koliko dana..

Stiglo! Sve uredno zapakovano,bez ikakvog ostecenja.. Mislim da cu opet kupovati sa GearBest-a :)

Imam pitanje, kada platim proizvod preko paypala na gearbestu, da li paypal uzimka neku proviziju i koliko je to?

Ima na paypalu posebna stranica posvećena taxama i provizijama, piše i kolika je provizija na plaćanje...

Narucio preko GearBest-a Xiaomi Hybrid ali nisam platio preko paypal-a(pozurio sam a i nemam nalog) nadam se da necu proci kao bos po trnju. :trust:

gearbest vrsi poso,posto su mi poslali jednu poluispravnu stvar,vratili su mi pare na njihovom walletu+jos neke poene,a ovu stvar sam zadrzao,moze se koristitiuz malo ogranicenu funkcionalnost

Da li neko zna koliko moze maksimalno da se iskoristi poena za neki proizvod na Gearbest-u? Imam nekih 15$ u poenima, a zvucnik kosta 20$. E sad da li mogu svih 15$ da iskorisitm i platim samo 5$ ostatak sa kartice ili moze samo odredjeni procenat da se snizi cena? I da li mogu ovi poeni da se iskoriste na vec snizene cene? :)

I moze na vec snizeno jer to aktiviras prilikom placanja

Vrh Dno