Šta je novo?

Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00

Koja je tvoja verzija?

Johnny, džabe se raspituješ, ja sam na e55 probao razne verzije i nijedna se nije pokazala stabilno. Jednostavno, ostaje nam da čekamo novu verziju GMobile XT. Možda pomogne i firmware upgrade, mada sumnjam. Probaj verziju 5.00.60, čini mi se da najbolje radi, iako je daleko od stabilne...

Neko negde pomenu neki drugi GPS program, ali da me ubijes sada ne mogu da se setim.
Kao vise trosi bateriju, ali je isto tako dobar kao i Gemini.

Neko negde pomenu neki drugi GPS program, ali da me ubijes sada ne mogu da se setim.
Kao vise trosi bateriju, ali je isto tako dobar kao i Gemini.

Kako god da se zove, nema mape Srbije ;) Srbiju podrzavaju samo Garmin i iGo (koji ne postoji za symbian). Mnogo bih voleo da nisam u pravu

^^ To sam i ja tražio i ne nađe ga. Ako neko izbunari može li to, neka javi ovde.

I ja imam e52 i imam isti problem kao Johnny B., probao sam skoro sve verzije od 5.00.00 do 5.00.60 i scg rout 1.9 i 2.0 i sa svim se dešava isto posle par minuta blokira tj zamrzne sliku a ton radi, i ne prihvata da se vrati na meni. da li je neko uspeo da namesti na E52 da garmin radi kako treba???

Nije. I mi, vlasnici e55, cekamo novu verziju garmina. Probaj u medjuvremenu da skines novu verziju firmware-a koja se pojavila ovih dana. Mozda pomogne, mada cisto sumnjam

ok, ne rad garmin. pa nije valjda to jedini gps program. sta jos od tih softvera postoji?

Pa za Symbian sa dobrim mapama za nasu zemlju postoji:

1.Garmin
2.Garmin i
3.Garmin

:D:D:D

Ironija na e75 garmin radi bez ikakvih problema, a ja nisam hteo da ga uzmem zbog slajda i njegove tastature jer mi ne treba, pa uzeh e52 kad ono neće garmin:lupko:

Pa za Symbian sa dobrim mapama za nasu zemlju postoji:

1.Garmin
2.Garmin i
3.Garmin

Treba reci da postoji jos jedna varijanta, mozda ne razradjena kao Garmin, ali definitivno zasluzuje mesto broj 2 - Ndrive sa upotrebljivim mapama postoji i za Symbian.

Nisam stvarno koristio taj program, posto sam zadovoljan kako mi radi Garmin...ali ako su mape upotrebljive onda sto da ne...bacicemo ga na mesto br. 2 :D

1. Garmin
2.NDrive
3.Garmin

....
m. Garmin
....

n-1. Gamrin
n. Garmin

Treba mi pomoc na PM u vezi SCG Route 2.0, imam ga ali ne znam sta da radim sa njim.
Znaci, molim dobru dusu da mi posalje txt ili nfo u kojem stoji step by step uputstvo sta da radim sa ovim Mapsourcom.

Eastern Europe v608
Imaju svi gradovi (koristim po BG i bas je detaljna, jedino sto jednosmerne ulice bas ne kapira), medjutim za Sabac sam video da nema nazive ulica, sela mi je isto sva nalazio koja god i gde god po Srbiji da sam kucao.

Jedno pitanje, kupio sam uredjaj Garmin iQue 3600 GPS/PDA koji radi sa Palm OS. Kako u njega da instaliram mape Srbije. Trebalo bi na njemu da radi Garmin Mobile XT kolko sam mogao da zakljucim. Ja sam laik po tom pitanju i svaka pomoc bi bila korisna. Neznam da li postoje razne verzije Garmina Mobile XT za razne platforme Simbian, Palm OS itd. Mape SCG route 2.0 sam skinuo za simbian, da li je to isto i za moj Garmin iQue 3600 GPS/PDA Palm OS. Ako neko ima neki link ili slicno moze mi poslati na pp.

Jer izasao negde Garmin 5.00.60 za Symbian ali da nije sa onim retardiranim kinesko-engleskim fontom? Kad upalim Garmin na fonu imam utisak kao da drzim neko sr**e iz kineske radnje od 50 din :wall:

Jer izasao negde Garmin 5.00.60 za Symbian ali da nije sa onim retardiranim kinesko-engleskim fontom? Kad upalim Garmin na fonu imam utisak kao da drzim neko sr**e iz kineske radnje od 50 din :wall:

Nije kineski nego tajvanski :) Nema, to je ta verzija. Na zvanicnom sajtu Garmina je i dalje aktuelna 5.00.50, tako da ta verzija verovatno samo ispravlja neke bagove vezane za za ta slova i font od 50 dinara

Jel može neko da mi kaže koji je proces upgrade-a na noviju verziju? Jel samo pregazim staru ili je potrebno da prethodno staru deinstaliram i da li se tom prilikom gube mape?

Lepo je radio jedno vreme ali se sad opasno istripovao. Treba mu nekoliko minuta da se startuje, sporo kalkuliše rute i zabaguje se uvek posle 30-tak sekundi navigavije. Jednostavno zamrzne ekran i ne pokazuje kuda vozim.

Ja to radim ovako.

1. Uninstal Garmina u telefonu.
2. Kartica u čitač ili kačim telefon u režimu prenosa podataka.
3. Pokrećem instalaciju nove verzije GMXT preko računara na karticu. On pregazi staru.
4. Kartica nazad u telefon i uradim opet install GMXT u telefon. Obratiti pažnju GDE se na kartici nalazi GarminMobileXT.sis file koji je nekad u Garmin folderu a nekada u root-u kartice. Pokrenuti onaj noviji.
5. Sve mape ostaju na kartici i rade i dalje.

Tako ja uradio već par apdejtova. :)

Ja to radim ovako.

1. Uninstal Garmina u telefonu.
3. Pokrećem instalaciju nove verzije GMXT preko računara na karticu. On pregazi staru.
4. Kartica nazad u telefon i uradim opet install GMXT u telefon. Obratiti pažnju GDE se na kartici nalazi GarminMobileXT.sis file koji je nekad u Garmin folderu a nekada u root-u kartice. Pokrenuti onaj noviji.

Tako ja uradio već par apdejtova. :)

E to me interesuje! Mrzi me da ponovo instaliram sve mape.

Ali izgleda da sam rešio problem. Track log je bio pun, obrisao sam ga i za sada sve radi kako treba.

Da li se razlikuje instalacija garmina 5.00.60 i 5.00.50?

Nema razlike, procedura je ista.
Ja to radim ovako.

1. Uninstal Garmina u telefonu. Nije neophodno. Moze i bez toga, telefon ce pitati da li da upgradeuje program

Cao ljudi!

Jel moze neko da mi preporuci neki servis u Zemunu ili na Novom BG,koji bi mogao da mi podesi Garmin na N95 8GB?

sta ce ti servis za garmina imas upstva u detalje kako to.odraditi.

Da li ni jedna verzija Garmina ne radi lepo na E52?
Da li je izasla neka zakrpa za GPS ovog fona?

Ovo je glupo da ne moze gluplje da bude, mislim na ovaj bag koji postoji izmedju garmina i E52.

Nazad
Vrh Dno