Neko negde pomenu neki drugi GPS program, ali da me ubijes sada ne mogu da se setim.
Kao vise trosi bateriju, ali je isto tako dobar kao i Gemini.
mislim, da ne mozeMeni poslednja verzija na N82 radi savršeno. Jednino mi smeta što se u desnom delu ekrana pojavljuje procenjeno vreme dolaska na odredište, a ne koliko kilometara do odredišta. Jel može to nekako da se promeni?
Pa za Symbian sa dobrim mapama za nasu zemlju postoji:
1.Garmin
2.Garmin i
3.Garmin
![]()
Kako god da se zove, nema mape SrbijeSrbiju podrzavaju samo Garmin i iGo (koji ne postoji za symbian). Mnogo bih voleo da nisam u pravu
Pa i nisi u pravu![]()
Ja koristim TomTom na 6630 vec 2 godine bez problema uz Nokia BT gps.
Jer izasao negde Garmin 5.00.60 za Symbian ali da nije sa onim retardiranim kinesko-engleskim fontom? Kad upalim Garmin na fonu imam utisak kao da drzim neko sr**e iz kineske radnje od 50 din :wall:
Ja to radim ovako.
1. Uninstal Garmina u telefonu.
2. Kartica u čitač ili kačim telefon u režimu prenosa podataka.
3. Pokrećem instalaciju nove verzije GMXT preko računara na karticu. On pregazi staru.
4. Kartica nazad u telefon i uradim opet install GMXT u telefon. Obratiti pažnju GDE se na kartici nalazi GarminMobileXT.sis file koji je nekad u Garmin folderu a nekada u root-u kartice. Pokrenuti onaj noviji.
5. Sve mape ostaju na kartici i rade i dalje.
Tako ja uradio već par apdejtova.![]()
Ja to radim ovako.
1. Uninstal Garmina u telefonu. Nije neophodno. Moze i bez toga, telefon ce pitati da li da upgradeuje program
2. Kartica u čitač ili kačim telefon u režimu prenosa podataka.
3. Pokrećem instalaciju nove verzije GMXT preko računara na karticu. On pregazi staru.
4. Kartica nazad u telefon i uradim opet install GMXT u telefon. Obratiti pažnju GDE se na kartici nalazi GarminMobileXT.sis file koji je nekad u Garmin folderu a nekada u root-u kartice. Pokrenuti onaj noviji.
5. Sve mape ostaju na kartici i rade i dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari