Šta je novo?

Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00

Da li neko ima Adria 4.10 + SCG 2.70 spojeno u jedan fajl i otključano?
Ili mora posebno jedna po jedna npr.
SCG Route 2.70
Adria route 4.10
CN Europe 2013.30
?

Poslednja izmena:
Da li neko ima Adria 4.10 + SCG 2.70 spojeno u jedan fajl i otključano?
Ili mora posebno jedna po jedna npr.
SCG Route 2.70
Adria route 4.10
CN Europe 2013.30
?

MOžeš da spojiš u jedan fajl preko i bitno je da iz SCG 2.7 izabereš Srbiju i CG(jer su bolje urađene) a onda iz ADRIA izabereš sve ostale ex-yu zemlje(deselektuješ Srbiju i CG) i imaćeš kompletano jedan fajl sa kompletnom bivšom YU. E sad to treba otključati,ali to je nekadruga priča i zabranjena na ovom forumu.

Prebacio sam sve tri mape i selektujem onu mi koja treba. Mogu reći da nove mape SCG Route 2.70 ili Adria route 4.10 nisu detaljne kao stare.
Primer je ukuca u Kraljevu, tražite ulicu Zelena Gora. nema. Kombinacija Adria 3.30 + SCG 2.4 nalazi ulicu u Kraljevu bez problema. To je jedan primer, nalazio sam ih još.

U principu svaka nova mapa je update starije, dakle samo se dodaju izmene i novi putevi,nazivi... nije mi logično da se brišu postojeće ulice. Ne znam da li si dobro dradio kombinaciju SCG i ADRIA, takođe da li si dobro otključao? Jer ako ne otključaš dobro nećeš imati detaljnu mapu. Nisam odavno koristio Garmin pa ne znam da li je to tako, ali kod novih IGO karata samo dodaju podatke što se vidi i po veličini fajla karte.

Ja sam ubacio neke osnovne karte koje sam našao i jako sam nezadovoljan, toliko da ni ne palim navigaciju uopšte, u Mitrovici i Rumi pola ulica nema, nema kružni tok koji postoji već 5 godina :S a piše kao da je 2012 godina

Ako nisam dobro odradio može neko sa novim mapama da nađe ulucu, ima ime ulice gore, neka potvrdi da li je ima ili nema na noim mapama :)
U iGO ima ulica, u garminu sa mapama Adria 3.30 + SCG 2.4 ima ulica. Kako nema u novom SCG Route 2.70?

Poslednja izmena:
Koja verzija garmina je za nokia 808? :)

Ista kao za starije telefone, 5.00.50 ili .60 (ista verzija sa promenama za Tajvan, Tajland, tako nekako). Garmin je objavio poslednju verziju još 2008.

pozdrav svima

treba mi detaljno uputstvo kako instaliratu navigaciju na nokiu. u pitanju je c6-01. verujem da to vec postoji na sajtu ali ja nesto nisam uspeo da pronadjem, pa ako neko moze da pomogne...

i jos jedno pitanje..ta telefonu vec imam navigaciju koja dobro radi ali je nesto poceo da me zeza telefon pa ocu da ga vratin na fabricka podesavanja ili da nadogradim softver. pretpostavljam da ce tada da obrise i navigaciju?

Nazad
Vrh Dno