Video sam tu ponudu za 07KPCA, odbija me kad vidim onaj daljinski, kao neka kineska igracka....

To je ulazni model, ne znam da li neko ima iskustva sa njom. Mislim da bi i ona bila dovoljna.
Citam sad u ovim poslednjim postovima da KETE ne modulira bas najbolje, mada je u pitanju hladjenje, ne znam kako bi se ponasala na grejanju. Kod nje me koci velicina unutrasnje jedinice, vidim po dimenzijama da je bas velika, progutace sobu od 9m2...
Procitah na forumu da 07LMCE ide najnize i do 200w na grejanju, ona je stariji model, a imam je za 75k sa ugradnjom.
I dalje ne znam sta izabrati...
U pitanju je kuca bez izolacije, osim na plafonu i ok je dok su vrata otvorena, iz druge prostorije klima duva direktno kroz vrata, ali posto je to decja soba i sada smo u teen fazi, vrata su uglavnom zatvorena.
Prosle zime smo probali sa panel grejalicom, ali soba je mala i smeta gde god da se stavi, poprilicno uvecava racun, a ne resava i hladjenje u toku leta.
Koristimo klime za grejanje od 2018-te, tako da znam kakve brige i obaveze nose sa sobom, ali nam je to u ovoj situaciji najprakticnije.