MrJovan
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 30.07.2024
- Poena
- 15
Zid Panel 5cm , prozora (staklenih povrsina) imam ukupne duzine 30 metara.To je odlično za 200m² i 5.5 metara visine. Ima dosta prozora ili nema, kakva je izolacija objekta?
Zid Panel 5cm , prozora (staklenih povrsina) imam ukupne duzine 30 metara.To je odlično za 200m² i 5.5 metara visine. Ima dosta prozora ili nema, kakva je izolacija objekta?
Minimum je 10°C, ali ima posebno dugme za toPozdrav forumaši
Pišem iskustva fujitstu 30lmta
Klima greje halu 200m2 5,5metara visine. Klima je podešena da greje na 16 stepeni koliki je i minimum na daljinskom upravljaču
Na spoljnjih 5 stepeni potrošnja 1kw na sat
Na spoljnjih 0 stepeni potrošnja 1.5kw na sat
Na spoljnjih - 5 stepeni potrošnja 2kw na sat
Maksimalna potrošnja sto sam uspeo videti je 3,4kw kad podesim klimu na max
Poslusaj @jozza ako on kaze da je 12LT ok onda nema greske. Samo pitanje je da li moze da se nadje.Koji model od 12-ke preporučujete, koja dobro modulira, ima ugrađeni ili proširivi WiFi i ne košta više od 700 evra? Hteo bih da ga koristim za hlađenje i povremeno za grejanje terasa sa dosta stakla od 16m2. Po potrebi koristio bi da pomaže u hlađenje za drugoj klimi u kući kada je jako vruće.
Auuuu nisam znao da je tolikoAko i može da se nađe, cena je oko 130.000rsd, a to prevazilazi budžet od 700eur
2012-te me je izašla 119.000. Taj model se pojavio 2011-te. Zato i kažem da ne znam da li je i dalje dostupna u prodajiAuuuu nisam znao da je tolikoizvinjavam se....
Svaki japanac modulira nisko. Iako je 16kvm, zbog velike površine u staklu ja bih išao na 12-cu. Recimo 12KMTE. Ne znam za uvoznika, ali u Bugarskoj privatna firma pravi te wifi module i prodaje za 50eur komadKoji model od 12-ke preporučujete, koja dobro modulira, ima ugrađeni ili proširivi WiFi i ne košta više od 700 evra? Hteo bih da ga koristim za hlađenje i povremeno za grejanje terasa sa dosta stakla od 16m2. Po potrebi koristio bi da pomaže u hlađenje za drugoj klimi u kući kada je jako vruće.
Koja je to KMTE 12? na saitu fujitsua ima samo 18 i 24?U Fujitsu taboru nema. 18KMTE ima isto dvostruki rotacioni kompresor, ali jači, do 2.9kW u max (8.7kW toplote), masivnija unutrašnja i mršaviji spiljašnji izmenjivač. Sve u s emu drugačija filozofija. Kod ostalih proizvođača ima veoma zanimljivih modela, ali cena debelo prevazilazi poslednju poznatu cenu za 12LT. Recimo Daikin FTXC50D je slabija klima od 12LT, a cenovno su tu negde. Gledajući da je 12LT već 15-ta godina od početka prodaje kod nas, ako prihvatimo tehnološki napredak, recimo da bi po mom ukusu MHI SRK35ZSX bio logični "step-up" u klasi Hyperinverter uređaja. Ali je i cena 50% veća.
Svaki japanac modulira nisko. Iako je 16kvm, zbog velike površine u staklu ja bih išao na 12-cu. Recimo 12KMTE. Ne znam za uvoznika, ali u Bugarskoj privatna firma pravi te wifi module i prodaje za 50eur komad
Koja je to KMTE 12? na saitu fujitsua ima samo 18 i 24?
Uvoznik je ima na sajtu u ponudi, sa sve cenom od 135.300 RSD.2012-te me je izašla 119.000. Taj model se pojavio 2011-te. Zato i kažem da ne znam da li je i dalje dostupna u prodaji
Da li prodaju klime fizičkim licima?
Da samo kad direkno uzmes od njih ne moze na rate.Da li prodaju klime fizičkim licima?
Negde sam pročitao da Fujitsu koristi LG kompresor?
Treba mi klima za hlađenje 40m2 plus 25 ako dobaci. Predhodni kinez je jedva hladio 40m2 uglavnom zbog neispravne elektronike. Dok je bio ispravan mogao je da ohladi 40m2.
Ns znam.za LG kompresore, ali koriste kompresore od više proizvođača. U najjeftinije uređaje uglavnom ide GMCC (Toshiba je vlasnik), a na dalje Panasonic, Matsushita (Panasonic je vlasnik) i ko zna šta još. Sve u svemu izuzetno pouzdane mašine.Da li prodaju klime fizičkim licima?
Negde sam pročitao da Fujitsu koristi LG kompresor?
Treba mi klima za hlađenje 40m2 plus 25 ako dobaci. Predhodni kinez je jedva hladio 40m2 uglavnom zbog neispravne elektronike. Dok je bio ispravan mogao je da ohladi 40m2.
Pa ti uzmi neki TCL za 40.000Razumem te ali kao sto sam gore napomenuo ne daje mi se 80 000 din za 11 kvadrata.
Cool Shop nema? Za 11kvm može i 7-ca komotno. Vidi i MDV Elektronik, imali su 09kmcc prošle sezone.Razumem te ali kao sto sam gore napomenuo ne daje mi se 80 000 din za 11 kvadrata.
I ja sam dugo tražio neku fujitsu sedmicu za sobu od 12m2, ali pošto nigde u bih nema čak ni devetke verovatno ću ići na neki od TCL modela koji se spominju na forumu.Razumem te ali kao sto sam gore napomenuo ne daje mi se 80 000 din za 11 kvadrata.
Ja sedmicu i trazim najvise. Coolshop zovem redovno ali jedino sto su imali od sedmica je fujitsu luca. Modulacija ista kao kod lmce. Zvao sam i Duleta posto sam iz Novog Sada i kaze samo lmce 07 . On bi trebao i da mi ugradi.Cool Shop nema? Za 11kvm može i 7-ca komotno. Vidi i MDV Elektronik, imali su 09kmcc prošle sezone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari