Zbog cega je Nordic bacanje para, zar nije bolje da pomazu jedna drugoj, cak i kad stavis izolaciju kad budu minusi bolje je da rade obje, a za prelazni period moze i KMTA. Ja ne znam zasto je taj grijac toliki problem, kod mojih imaju grijac tacne, ali ne znam koliko trosi, posto klima radi stalno, ne gasi se. Bas cu da obratim paznju ako je budu smanjili nekolika dana radi lozenja.Ja osetim kad je bas minus posto radim u toj sobi pa padne temp brzo jer nemam izolaciju al bar nordic iz druge sobe ne staje da duva pa mi to ispalo idealno. Da imam izolaciju Hiseanse nordic bi mi bas bio bacanje para zbog ovog grejaca koji uvek radi na minusu. Ali kad kuca nije izolovana znaci kad defrost mozda odradi jedan i to uglavnom ujutru oko 6.
A kako vidis da je ovo zavrsni deo defrosta, gde se vidi da klima radi defrost?To sam video ali to je zavrsni deo defrosta, najvise je vec klima odradila i sama.
*****ali me prvi majstori da stavim na terasu klimu ali ovo jeste fora, kad god zabeli a ja otvorim stan brzo se otopi inje sa te strane izmenjivača, ali naravno da to ne može stalno da se radi.@Stevcho resi im misteriju![]()
У упутству пише да користи 30А осигурач, i кабл 2,5 мм2 додуше по неким јапанским стандардима. Са 14.5 ампера не би смело да се греје, али ако немаш квалитетну утичницу и прикључке одради инсталацију како треба уз сервисни прекидач који по правилу иде уколико се уграђује директно.Klimu kad upalim u startu u hladnoj prostoriji povuče 3,3kw usija se viljuška od kabla, moraću da je prikačim direktno na osigurač.
16a osigurač radi bez problema, ne greje se..У упутству пише да користи 30А осигурач, i кабл 2,5 мм2 додуше по неким јапанским стандардима. Са 14.5 ампера не би смело да се греје, али ако немаш квалитетну утичницу и прикључке одради инсталацију како треба уз сервисни прекидач који по правилу иде уколико се уграђује директно.
Pogledajte prilog 472249
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari