Imam 24kmta, slično iskustvo... DF zavisi od toga koju temp želim postići unutra, ako spremam prostoriju za kupanje, dižem ja na max 30 stepeni i onda ide na svakih sat vremena. ako je držim na 25 stepeni, onda DF radi na svakih sat i po do dva..Magla i minus 4,kmta18 na svakih sat ide u defrost koji traje po 15-ak minuta.Od 7 i 20 do evo sad 10 i 20,bukvalno na svaki sat defrostuje.
Al da cesto Df uglavnom se desavaju kada preopteretis klimu koja god da je. Ja licno testirao Nordic sinoc u 60 kvadrata Evo na svakih sat isla u df.Zavisi u kakvom je prostoru, kako je koristi, a i ako mu je maglustina i oko nule, onda normala.
Da, napisao minus 4, meni KM 12 top radi na tim nizim temp, cirkus je od plus 1 ipo 2 do minus 1.5-2 , van tog cirkusa, perfekcijja, pa kao i svaka "grejaccka" klima .
Vrv ili greje preveliki prostor, ili je gasi-pali, izolacija, milion drugih za jebancija.
Klima je podešena na 23,5 stepena konstantno,na auto fan,radi u 35 kvadrata,sprat iznad(2 sobe)su na centralnom grejanju,kupatilo isto.Sa dve strane izolacija 5,treća strana je soba pored i sa četvrte strane je lepljen kamen.Radi 24/7.Po mom mišljenju daleko je ovo od preopterećenja za jednu 18 klimu...Zavisi u kakvom je prostoru, kako je koristi, a i ako mu je maglustina i oko nule, onda normala.
Da, napisao minus 4, meni KM 12 top radi na tim nizim temp, cirkus je od plus 1 ipo 2 do minus 1.5-2 , van tog cirkusa, perfekcijja, pa kao i svaka "grejaccka" klima .
Vrv ili greje preveliki prostor, ili je gasi-pali, izolacija, milion drugih za jebancija.
Pa pazi da se ona namuci posle df da dostigne temp sto je opala tih 15 min onda bih rekao da u pravu si. Ali ona vrati temp za par min koliko veliki protok vazduha ima. I to je samo oko 0 posle kad udari veci minus Df je veoma redje. Evo sad -5 je kod mene budan sam vec dva sata jos nije otisla u DF45 min radi 15 df. Ta klima je onda samo za top izolovan prostor.
1 stepen padne, ok oseti se ja nemam nikakvu izolaciju ali nije toliko strasno.Normalno da ona brzo vrati temp ali postane hladno za tih 15 min ako nema izolacije dobre.
Ne ide to tako ravnomjerno, prvih 1-2 stepena se lako ishladi kasnije ide dosta sporijeMa kako više od 1 stepen za 15 minuta? Tom logikom za sat ode sa 24 na ispod svježih 20, za 2-3 sata ishlađen objekat totalno, nema šanse...
Kod mene je 12-ica u 30 kvm, ali greje ukupno 42 kvm,, izolacija ( 5 cm zid, 2 cm pod, 10 cm odozgo, 3 spoljna zida, cetrti prema negrejanom stanu, pvc ) .Klima je podešena na 23,5 stepena konstantno,na auto fan,radi u 35 kvadrata,sprat iznad(2 sobe)su na centralnom grejanju,kupatilo isto.Sa dve strane izolacija 5,treća strana je soba pored i sa četvrte strane je lepljen kamen.Radi 24/7.Po mom mišljenju daleko je ovo od preopterećenja za jednu 18 klimu...
Da stariji model. Ubica.Krvi ti Isusove, gledam ove heat capacity tables za NocriuX, ali 12 btu. novije modele.
Moja 12KMCC najviše može povući 1,65 KW iz utičnice, a ASYG12KXCA skromih 3.39 KW, *** to je kao da dvije imaš u jednoj
Doduše ne znam ta tvoja, to je neki baš stariji model, imaš li gdje detaljno uputstvo?
To su mega masine, ne treba im. Njihovi korisnici imaju dzezve...Jel imaju Fujitsu klime grejače tacne uopšte?
l to je fazon nije, prvo radi Df sa mnogo manje wati od Hiseanse. Da se mucila nije jer kad je stavim na 30c i ukljucim powerfull ona digne na 3000w potrosnju. Kad budem video da radi non stop na 3000w onda mogu da kazem e bas se namucilaKMTA se baš izmaltretirala ozbiljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari