Šta je novo?

Fujitsu klima uređaji

Kompresor se ne zaleće, tj nema zujanja uz zvuk vazduha
Prorsle zime, ili predprosle, sam silio 12KM na minuis 10, pisao sam onda kad se to desavalo, kliknuo sam na Power, ona razvrnu-podesi krilca kako ona misli, poce vrelo da duva, dok nije premotala 24-25c, dok nije postalo neprijatno, i kad sam otkazao, ode ona odma u DF.
Bitna prica da i ona ima silinu na minusu kad zatreba, sad sve opet zavisi od kvm i izolacije, kubatue, ova je za do 40 iolovanih kvm top, ako se unutrasnja namontira na optimalnoj poziciji.
Inace mislim da L serije redje idu u DF, ispraticu ove zime bas, ali iskustvo do sad,K serija ne tolerise led, otapa odma, dok L , duze vozi pa onda DF

Poslednja izmena:

AGYG14KVCB/AOYG14KVCBN​

Pazaren ostao bio jos jedan na stanju.
Taman sam bio u potrazi za parapetnom :)
Gledacu da montaza bude za nedelju dve pa javljam utiske.
Na prvi pogled sam se oteglio da unesem spoljnju 42 ili 46 kg bese🤣🤣🤣

Dobro da vas sluze, lepo i pametno ste svi uhvatili ta ludila od tih neobjasnjivih snizenja, ( i ja bi odma da mi treba ) jos severnjaci, zaista nenadhebive kupovine.

Старији модел, али опет одлична куповина за те новце. Први комшија има такву 12-цу, једино што сам приметио у односу на моје Панасоник да се ова често залеће и прави буку, али не знам како је користе и како греје целу кућу, ја сам једини балканац са две климе у нашем низу кућа. :)
Pogledajte prilog 501833
Pogledajte prilog 501832
Mozda nije nije niska sa modulacijom pa se pali i gasi? Da li znas kada se pali grejac na spoljasnjoj jedinici?

Pozdrav
Uzeh danas ja jednu 12KHCA
Kaze momak da ima jos jedna
Ako nekome treba COOL je u pitanju

Ko zna sta su nam uvalili, mora neka kvaka biti 😂

Nazad
Vrh Dno