Šta je novo?

FOX WebOS televizori

Druze , brzina USB porta nije povezana sa brzinom interneta na Wifi USB.Npr TP-LINK ARCHER T2U PLUS AC600 ide od 200 mbs na 2.4 ghz a 433 Mbps na 5 GHz.A wifi adapter je USB 2.0.Razumes sada?USB portovi na tim FOX modelima su USB 2.0.Ali opet kazem brzina USB porta nije povezana sa brzinom wifija......A takodje ja koliko znam ti ne mozes uopste koristiti Wifi adapter preko USB porta.Inace , njegov wifi na samom tv je 2.4 GHz/5 GHz, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac.
U priči niko ne pominje wifi adapter osim tebe.Pominje se usb lan adapter,znači povezivanje tv-a sa ethernet kablom.

Juce stigao 42 WOS 640. Za gledanje TVa koristim hdmi1 ulaz( d3 mini sbb) . Kada se TV upali,izlazi opsti meni,pa se iz njega ulazi u hdmi.Da li se nekako moze podesiti da prilikom ukljucivanja odmah ide na hdmi1?

Imas u podesavanjima da ugasis / upalis to, ne znam napamet naziv ali znam da sam sebi menjao to podesavanje posto se posle nekog azuriranja isto desavalo

Na 55wos640: Udjes u podešavanja
All setting-general-system-addit.settings-home settings i isključiš Home auto launch
Probaj ovako, ako nije to potraži na YT za LG TV tu opciju, slično je.

Poslednja izmena:
Juce stigao 42 WOS 640. Za gledanje TVa koristim hdmi1 ulaz( d3 mini sbb) . Kada se TV upali,izlazi opsti meni,pa se iz njega ulazi u hdmi.Da li se nekako moze podesiti da prilikom ukljucivanja odmah ide na hdmi1?
Kakvi su utisci za FOX 42WOS640E? Vidim na akciji je za 17k. Drug bi kupio. Da li si zadovoljan? Koristio bi se uglavnom za kablovsku, youtube mozda stremio. Kakav je webOS?

Poslednja izmena:
Odlična cena za tu dijagonalu, prošle godine je sestra toliko platila isti model od 32 inča. Taj je full hd a od 43 inča su 4K.

Kakvi su utisci za FOX 42WOS640E? Vidim na akciji je za 17k. Drug bi kupio. Da li si zadovoljan? Koristio bi se uglavnom za kablovsku, youtube mozda stremio. Kakav je webOS?
Utisci su takvi da ga vraćam, da mi vrate novac u roku 14 dana. Sigurno najgori ekran koji postoji, sva slika mrljava, krupno zrno. Boje loše,prevladava zeleno i ne može se popraviti šta god podesavao. Za ovu veličinu ekrana prosto izgleda da mora 4K da bi slika bila normalna.

G***o je izdržalo tačno 2 godine. Eno ga u servisu.

Moj se jos drzi, uzet u Novembru 2022, garancija 36 meseci. Posle je isla akcija +2 god uz registraciju, ali ne kad sam ja uzimao.

FOX je brend stvoren s ciljem ostvarivanja profita na televizorima. Sada zamisli situaciju u kojoj neko, na račun svih kupaca, obrće milione – takav proizvod jednostavno ne može biti vrhunske izrade, sadržavati kvalitetne komponente i istovremeno biti najpovoljnije pozicioniran na tržištu. U tome leži cela suština… dakle koliko para toliko muzike.

Moj komsija ima fox 65 inca prezadovoljan sa WebOS-om.Ja iskreno jos uvek ne znam sta da radim.Ja sam imao LG crko odmah posle garancije.Imao VIVAX 49' crko 2 meseca pre isteka garancije ....Novac vratili i ja uzeo STELLA 43 - PREZADOVOLJAN i dan danas sljaka.Imam PANASONIC stariji model traje 10 godina.Uzeo bih sada FOX ili neki drugi bitno mi je da radi Netflix....i EON....Imao sam android Box preko ally-a i super je radeo do pre par meseci i sada ne mogu da pokrenem NETFLIX .Sve sam zivo pokusao i resetovao na fabricka podesavanja i nista.Ne moguce da je ova tema stala i da niko vise ne koristi FOX sa Web-os ...Hvala.Zelim jos neka misljenja i iskustva pre nego sto se odlucim.

Kupis Mi Box S i radice ti Netflix. Posle te boli te uvo koji je OS na televizoru, uzmi ono sto ti najbolje lezi i ima najduzu garanciju.

Moj komsija ima fox 65 inca prezadovoljan sa WebOS-om.Ja iskreno jos uvek ne znam sta da radim.Ja sam imao LG crko odmah posle garancije.Imao VIVAX 49' crko 2 meseca pre isteka garancije ....Novac vratili i ja uzeo STELLA 43 - PREZADOVOLJAN i dan danas sljaka.Imam PANASONIC stariji model traje 10 godina.Uzeo bih sada FOX ili neki drugi bitno mi je da radi Netflix....i EON....Imao sam android Box preko ally-a i super je radeo do pre par meseci i sada ne mogu da pokrenem NETFLIX .Sve sam zivo pokusao i resetovao na fabricka podesavanja i nista.Ne moguce da je ova tema stala i da niko vise ne koristi FOX sa Web-os ...Hvala.Zelim jos neka misljenja i iskustva pre nego sto se odlucim.

Ako si odlucio za FOX WEB OS tv uzmi ga i probaj sve app koje ti trebaju.Ako ti ne odgovara sto kaze komentar pre mene uzmes lepo Xiaomi box i cao.Ne treba vise nikom da bude kocnica OS jer sa box resavas sve probleme sa bilo kojim OS na tv-u.Ali po meni kupi Xiaomi box tek kad ustanovis 100% da ti treba.Sto se tice WEB OS meni drug tvrdi da ne moze da instalira EON TV na WEB OS ali LG tv je OLED.Tako da po meni best varijanta je definitivno taj box.Ali ja uvek kazem da pre toga treba videti dal ti uopste treba.Aplikacije koje si naveo bi trebao da rade na svakom WEB OS tv-u.

Na WEB OSu, sve radi besprekorno, Netflix, Prime,YouTube,Twitch…za Eon ne znam ne koristim ga.
Ja imam Fox 55 webos,kupio ga pre 4-5 meseci i za sada zadovoljan , imam i box ali ga nisam upalio od kada sam uzeo ovaj tv.
TV je koštao oko 35k, mislim da je i sada cena tu negde

Kod mene je kontra, WOS maltene nikad nisam takao osim nesto malo na pocetku ali mi odgovara da stoji kao alternativa, backup, sta god.

Takođe i kod mene sve bez problema funkcioniše i EON,Kodi takođe doduše filmove pušta do 1080p na 4k puca.

Ја имам и LG и Fox, оба су WebOS. На LG да гледао ЕОН, Netflix, Youtube, све ради савршено, исто и на Fox.

Nisam ja rekao da na WEB OS ne radi EON nikome.Ja sam samo rekao da mi je drugar rekao da ne moze da instalira pa da zbog toga kupuje Xiaomi box.Naravno da EON TV aplikacija radi generalno na WEB OS.Zato sam napisao coveku da ako misli da kupi FOX da ga uzme pa da ako mu ne odgovara kupi dodatno Xiaomi box.Nisam rekao da ne uzima uopste FOX TV.

Nevezano za koju marku TV_a ali na WebOs_u (ver. 5.5) ne mogu pronači opciju da po nestanku struje Tv ostane isključen. Čitam po netu da po difoltu novije modele ostavljaju da se vrati u prvobitno stanje, ako je radio ponovo se uključuje što ne želim. Ako je neko našao opciju molio bih za odgovor.

Pozdrav,
da li je moguće nekako instalirati Stremio na WebOS, a ako ne može da li postoji neka alternativa?

Nazad
Vrh Dno