Šta je novo?

FOX WebOS televizori

Onda sam ja nešto pobrkao.Ja sam uz 42WOS630E dobio samo običan,pa mi nešto u glavi bilo da su se dobijala oba uz veće dijagonale.
@misha.milos93 ako se dobro sećam magic je u njihovom servisu oko 4000,baci pogled na kp ja sam ga tamo kupio za 2000,nov.Imaš i na aliju baš magic i isto kao magic samo nema strelicu,ubi me ako se sad setim kako se kaže :)
Takođe,ako ti igra,mogu da ti pozajmim nešto od ovih daljinaca da ustanoviš šta je.

Prilozi

• IMG_20250525_194822.jpg
    IMG_20250525_194822.jpg
    235.2 KB · Pregleda: 37
  • IMG_20250525_194813.jpg
    IMG_20250525_194813.jpg
    364.7 KB · Pregleda: 36
Žvaću ih sutra sigurno, tv mi jeste u garanciji, daljinski uz njega, jedino što se vidi da sam ga otvarao (nije ništa lomljeno) i što se vide tragovi korišćenja.
Tragovi koriscenja nisu problem, cinjenica da si ga otvarao moze biti. Ljudi, kad se ima garancija, vratis to tano i kazes evo papir da je u garanciji, a ne radi. Popravite, zamenite, sta god odradite, nek pocne da radi.

Izvini sad, nisam drkos, ali mi nije jasno... evo ti otvaras daljinski, kolega na drugoj temi skida i podmazuje ventilatore na grafickoj. Aman, imate garanciju, platili ste garanciju, nosite tamo pa nek resavaju. Samo sebi pravite probleme sto cackate da mogu zbog toga da vas glat odbiju...

Onda brate kupi polovnjak na sljivindu i imas garanciju do izlaznih vrata prodavca, al je jeftinije.

Onda sam ja nešto pobrkao.Ja sam uz 42WOS630E dobio samo običan,pa mi nešto u glavi bilo da su se dobijala oba uz veće dijagonale.
@misha.milos93 ako se dobro sećam magic je u njihovom servisu oko 4000,baci pogled na kp ja sam ga tamo kupio za 2000,nov.Imaš i na aliju baš magic i isto kao magic samo nema strelicu,ubi me ako se sad setim kako se kaže :)
Takođe,ako ti igra,mogu da ti pozajmim nešto od ovih daljinaca da ustanoviš šta je.
Ja dobio samo magic uz tv. Ja sam se samo plašio da ću za džabe da bacam pare ali sad sam skoro pa siguran da je problem daljinski. Probacu sa podrškom sutra a u krajnjem slučaju kupiću novi na kp jer na aliju nisam nikad ništa naručivao. Za test bih mogao da pozajmim od tasta jer on ima sličan fox sa WebOSom i magic daljincem, moj problem je što je on u Lazarevcu, ovaj tv sa kojim ja imam problem je fizički u Kraljevu a ja sam tamo vikendima jer živim u Beogradu, i da ne smaram dalje svojim ličnim stvarima :D hvala ti na ponuđenoj pomoći svakako. Ja se samo nadam da nije do TVa, jer jedino što sam uspeo da testiram sa sigurnošću je da infrared definitivno ne radi (kroz kameru telefona ne vidim ljubičasto svetlo na svom daljinskom a kod tasta vidim) a za bt, logikom nekom, to bi trebalo da radi nezavisno od TVa, al se ja nadam da mi je ceo daljinski otišao u tilt. Ovaj daljinski sa strelicom sa slike, je l njega povezuješ na tv preko bt ili na dongl?

Ne isplati se sa Alija jer velika vecina kopija nema neke funkcije kao original vec bude "glup" daljinac koji samo lici na magic, bolje lokalno

Tragovi koriscenja nisu problem, cinjenica da si ga otvarao moze biti. Ljudi, kad se ima garancija, vratis to tano i kazes evo papir da je u garanciji, a ne radi. Popravite, zamenite, sta god odradite, nek pocne da radi.

Izvini sad, nisam drkos, ali mi nije jasno... evo ti otvaras daljinski, kolega na drugoj temi skida i podmazuje ventilatore na grafickoj. Aman, imate garanciju, platili ste garanciju, nosite tamo pa nek resavaju. Samo sebi pravite probleme sto cackate da mogu zbog toga da vas glat odbiju...

Onda brate kupi polovnjak na sljivindu i imas garanciju do izlaznih vrata prodavca, al je jeftinije.
Sve si brate u pravu. Ja sam to u nekom glupom besu misleći da ja ne radim nešto dobro, i prateći tutorijale na yt, uzeo i otvorio da istresem prašinu jer može navodno da bude uzrok. Tok moje priče je išao da mi je sve bilo ok do skoro:
Tv sam palio na iris (onaj sivi power u levom gornjem uglu koji su mi iz telekoma uparili pre dve god na kontu lakše ti je da pališ tv na iris daljinski) a za sve ostalo sam koristio magic. Najveća ironija je što sam više koristio tv sam po sebi, samim tim i magic,nego iris. I sada kada se napokon rešavam MTSa, moram da vratim iris daljinski i nemam kako da upalim tv. I onda ja, ne znajući da se tv pali preko infrareda, odlucim da rasparim magic i vratim tv na fabrička. Tako sam završio sa početnim ekranom gde mi tv kaže da pairujem magic tako što ću da kliknem na scroll. I meni deluje sve ok sa daljinskim jer svetli, čak i power treperi kad kliknem na gude 5s on zatreperi tri puta. Prateći razne gluposti na yt dođem i do otvaranja daljinskog. Ali, da se vratim na početak, trebalo je odmah podršku i zamenu a ne da pametujem oko nečega što ne znam, šta ću..prosuto mleko

Skola se placa. Sreca pa je tvoja jeftina, eto ima na oglasima i polovnih i novih "original Fox" pa biraj. Ali probaj sa servisom prvo. Imaju osnov da te odbiju...a mozda i nece, ne znas dok ne probas.

Uzmi iz neke radnje neki univerzalni daljinac pa probaj, dace ti svi..

Ne isplati se sa Alija jer velika vecina kopija nema neke funkcije kao original vec bude "glup" daljinac koji samo lici na magic, bolje lokalno
Imaju oba i u opisu je naglašeno koji je.Što jes,Ali je ipak Ali...
Ja sam moj svesno poručio da bude kao magic ali da ju dumb,strelica mi ni malo ne treba čak me i iritira :)

Vrh Dno