Mr.Big svaka cast! Fenomenalne!
Znam kako ti je...i ja sam sebi zavideo svojevremeno dok me to privlacilo 😀

Sta je ovde Photoshop .....
O tome smo vec raspravljali ranije, nemam nameru ponovo. To sto ti radis ja ne cenim, ne smatram fotografijom i za mene je to shund. Sve dok ih kacis ovde budi spreman da te kritikujem. Za mene su sve tvoje "fotke" iste, nemastovite, losa kompozicija, sve je deja vu, facijalne ekspresije, kolorit, zloupotreba PS-a itd. Ako ne mozes da ponednes kritiku, ako tvoj ego to ne moze da podnese vec ocekujes da te svi tapsu po ramenima i kazu jao wau i slicno tome, zivis u nerealnom svetu! Stavi me lepo na ignore i tacka.*** Marti sad si postao i clan zirija za izbor za Miss 😀 .... ja pocinjem da sumnjam da si ti stvarna osoba 😀 😀 😀 ....
Sta je ovde Photoshop .... jel treba opet original da postavim da skapiras da je dobro osvetljen .....
Evo jos jedna za tebe ..starija ali sigurno mislis da je i ovde Photoshop na veliko radjen ....toliko o tvom znanju
btw: ...bio bi red da okacis koju svoju fotografiju pa da ovi momci bar vide ko se krije iza reci .....
i probaj ali samo probaj da zamislis da na svetu postoji i drugi tip fotografije od fotkanja coveka kako cita smrtovnicu na nekom drvetu .... btw: taj tip fotografije izuzetno cenim i volim da vidim takve fotke ....
Ja pozvah 70 a na otvaranje doslo preko 250 ljudi, culi ljudi, to nesto znaci izgleda. Izlozba je 2x produzavana, poseta skoro 1000 ljudi, ukupno trajala 5 nedelja, svi radovi prodati, neki cak i preko bare. Izlozba bila javna, cuo sam svasta o radovima, dobro i lose, sve sam, hvala na pitanju dobro podneo.Ma kakva ignore lista ..... problem sa egom imas ti ....
Ti pokazujes svoje radove gde ti mislis ja gde ja mislim .... ne vidim reci o dokazivanju ili pravdanju .... to si opet to nesto smislio u svojoj glavi .... Pravis izlozbu i pozoves 30 ljudi koji te gotive ... Okaci ih ako nemas problem online i predstavi ih sirem auditorijumu ...i budi spreman na kritiku ili reci hvale ako su dobre ... Ja stvarno nemam problem sa tim kao sto ti imas sa mojim fotkama ...a da nisam spreman na kritiku ne bih fotke postavljao javno vec bi isto napravio izlozbu u svom selu
No, misljenje je kao i guza (da budem fin) ....svako ga ima
I sta? ... treba da ostavim sivi papir da bi ostala fotografija? Ne razumem .... Cak je i pozadina fotografija.... niko da pita "kako si osvetlio fotku, modela" ....svetlo prica pricu ...bilo natural ili blicevi, flesh glave ....
Lightroom, Photoshop sluze da poprave fotografiju .... Recimo fotke pejzaza na primer koje vidjamo po netu i divimo se ....mislite da je 90% tih fotki tako uhvaceno aparatom? Ne vidim razliku u popravljanju takve fotografije i menjanja pozadine na studijskoj ..... Ovaj momak na karikama ...osnovne korekcije , kontrast, ostrenje i cao .... ali priprema za nju je bitna ..i nije bila jednostavna ....ponovili smo pozu 20 puta da bi dobio dim iz masine u pozadini kako sam zeleo...
Gizmo, taj posebni svet se zove svet fotografije a ti si od njega udaljen nekoliko desetina (svetlosnih) godina, zato se iskuliraj malo u ovoj temi!
@Gizmo - Tudji rad se kritikuje, ne blati. Blatiti se moze samo necija licnost. Imas dovoljno godina i trebao da znas razliku izmedju tih stvari. Zato ti kazem da iskuliras malo u ovoj temi.
MR.BIG, prva fotka iz ringa brutalna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari