Mislim da je covek ovo okacio da bi tema isla u off, dosta pratim ovu temu i teme o aparatima i svuda ga srecem, a onda okaci ovakve slike.....
I ja se slažem da izgledaju kao P&S fotke.
Ne znam da l' makar jedna valja.
Naravno, nije sve tako crno, ako ne bude kulirao savete i predloge. 🙂

Kosta, nadam se da ces kritike shvatiti pozitivno, pola od ovoga se odma brise u aparatu (da citiram drivera). Na skoro svakoj ti klizi horizont na levo, glava boli od distorzije zgrada na "6mm" objektiva,... sve izgleda kao da si se setao okolo i kao "ajd da uslikam ovo". Pa to je digitalac - onda bar okini 10 fotki na jednom mestu, mogao si barem sacekati da ova baba prodje prugu na trecoj pa da imas "e nije bas katastrofa kadar" fotku.
Veći deo mutan, a kako je teško tehnički postići oštrinu celom dubinom fotografije onda je naglasak morao da bude isključivo na glavi pa je trebalo promeniti ili ugao da se dobije osećaj dubine (deluje dvodimenzionalno) ili rakurs
p.s.
Molim moderatora koji neprestano briše komentare da me na p.s. obavesti zbog razloga a potom da ovu poruku moderiše i izbriše ovaj deo

Pa fokus i jeste na glavi, to je najmanji problem. Kadriranje i obrada (nepostojanje iste) su glavni problemi te fotografije, ali kapiram da je to fotkano usput nekim kompaktom, pa ne moze ni da se zameri...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari