Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo fotki koje donose moju prvu fotografsku zaradu 🙂 Od te zarade danas se castim Tokinom 11-16 f2.8 koja ce mi mnogo olaksati posao, pogotovo za tip fotki kao sto su dve poslednje u ovom nizu, jer su te dve pravljene iz mnogo mnogo fotki i dok su oni prezadovoljni, ja sam vrlo smoren kako su ispale...

Od opreme D5100 & 18-70 f3.5-4.5 i D70s & Sigma 30 f1.4
1

2

3

4

5

6

7

8

Poslednja izmena:
Čestitke 🙂

EDIT: Ako ćeš da prodaješ staru opremu i mi ostali čemo se radovati 😀

I od mene takođe. 🙂

Meni je 4. inače najbolja.

Što se poslednje dve tiče, nisi trebao da ideš na fish-eye, nego na uwa foru. Ako ti se prilikom stitch-ovanja desi da gornji deo fotke i vr' krana poprima čudne dimenzije/perspektivu, promeni perspektivu (gornje strane fotke) sve dok ne nađeš odgovarajući ugao gde sve izgleda relativno realno. Jeste da perspektiva neće biti k'o da gledaš uživo - očima, ali tako je i sa real-deal uwa objektivima. Naravno, dodatno sređivanje perpektive možeš i u PS-u da središ, čisto ako zatreba još podešavanja.

Poslednja izmena:
Pala prva tezga 😀 Ekstra. Do 00 fotke 🙂

s16 svaka cast, uopste nisu lose ispale 🙂

Elem posto me sutra nema online, idem u ilegalu na koji dan, zelim da cestitam svima i pozelim sve najbolje 🙂 Da vise fotkamo a manje bacamo hejt, da pojedinci nauce da koriste google i svakom po barem jedno FF telo u predstojecoj nam godini.

Aj uzdravlje! :wave:

Hvala ljudovi 🙂

Takodje srecna nova, sve najbolje vam zelim 🙂

Жена ме обрадова за рођендан са 35-цом.
Срећна Нова година, свако добро вама и вашим породицама.

Живели by Zet011, on Flickr

Meni ovo bas extra izgleda, jedino da si uhvatio kad je plavo nebo al kakvo je vreme apsolutno kapiram sto je ovako...

Al prva mi je bas bas!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno