Šta je novo?

FIFA 2011

Nijednu od ove dve igre nema nikakvog smisla igrati na manual. Nemoguće je takmičarski igrati na taj način.

Naravno da je moguce,ja sa ortacima samo tako igram.Kada udjes u fazon zaista imas potpunu slobodu i nema glupog AI koji uradi nesto sto nisi zeleo.:)

Naravno da je moguce,ja sa ortacima samo tako igram.Kada udjes u fazon zaista imas potpunu slobodu i nema glupog AI koji uradi nesto sto nisi zeleo.:)

A koja je poenta onda birati tim koji gotivis? :) Onda u principu igrate 'crni' protiv 'crvenih' :) Koliko znam na manual sve zavisi od tebe, nema razlike sa kojim igracem dobacujes, zar ne..

A koja je poenta onda birati tim koji gotivis? :) Onda u principu igrate 'crni' protiv 'crvenih' :) Koliko znam na manual sve zavisi od tebe, nema razlike sa kojim igracem dobacujes, zar ne..

Naravno da ima.
Ti bi Borise da ps3 igra umesto tebe a ti samo da uzivas u emocijama :) ?

Pa da :) Ne, ali zar full manual nije 'koliko doziras i koji pravac ubodes, tu ide lopta', i tako za svakog igraca.. i zar niste rekli da je potpuna frustracija igrati tako, sta mi sad izigravate neke fudbalere :)

Po meni nema smisla igrati na manual FIFU, pogotovu ako još igraš na d-padu a ne na analogu. A neću da glumim moralistu te ću reći da je na default itekako normalno dodavanje i da ping-pong igra zavisi uveliko od protivnika - ako je bolid pa se zaleće na vas, naravno da će ispadati.

Lepo je videti da gomila ima isto ono oduševljenje koje sam ja doživeo sa FIFA09... a nije da sam rekao da će biti tako kad FIFA postane next-gen za PC :)

Poslednja izmena:
Imam problem, na nizim rezoluciji igra mi sjecka dok na 1680x1050 radi savrseno :d S obzirom da igram na TV-u koji je hd ready, maximalna rezolucija koju on podrzava je 1360x768 probao sam i nize al isti problem. Igra u pojedinim momentima bas pocne da trza.

Znaci imam nevjerovatan problem, pustim u 1360x768 (nativna rezolucija mog TV-a) istovremeno na TV-u i monitoru i svakih par minuta na TV-u slika trza dok na monitoru radi glatko :zgran: Da napomenem da mi se ovo desava samo s fifom, izgleda da graficka u Sony LCD-u je slaba za fifu :d

nista od fife ni ove godine remowe ceka se Pes :wave::wave::banana::banana:

Ne, ali redovno mora neko da uleti i troluje :( PES i FIFA nisu ili-ili, mogu lepo da se igraju uporedo i približno su istog kvaliteta.

Pa ne znam baš koliko mogu uporedo da se igraju. Ako planiraš igru protiv AI-ja onda je izvodljivo ali je problem što u tada obično počneš da igraš neki career mod a teško je naći vremena za dva takva moda. Ako pak igraš protiv živih protivnika (protiv brata, rođaka, drugova) onda ćeš biti u podređenom položaju jer je teško uvežbavati obe igre istovremeno. Čak i da su približnog kvaliteta ipak je gejmplej i AI tvojih saigrača podosta drugačiji pa bi svaki put morao da se uvežbavaš za jednu od igara.

Pa tesko da medju nama ima tournament level igraca, pa da moramo da brinemo o tome :).
Prosla 2 PES-a sam slabo igrao, ali sam uvek bio makar konkurentan kada bih igrao protiv ljudi koji su PES-ovci.

Ne mogu da verujem da mi se i dalje desava isti problem kao sa demom. Ne mogu u game settings da dodelim [] na PS kontroleru (ili X na X-box kontroleru), konstantno izbacuje gresku. Skroz bezveze, ne mogu da centriram i uklizavam. Koristim sixaxis PS3 gamepad. Molim za pomoc!

Potrazi ini file i rucno ga edituj.

Imam problem sa radom igre. U toku igre non stop radi lose iako FRAPS pokazuje iznad 60FPS. Animacija kretanja igraca nije glatka bez obzira na rezoluciju i nivo detalja. Konfiguracija je i vise nego dovoljna za MAX detalje a instalirani su najnoviji driveri za ATI ( mada je i sa starijim isto ), direct X kao i dotnet. Operativni sistem je win7 64 bit. Ako neko ima ideju u cemu je problem.

Ili sam ja pijana od koka kole ili zaista imam problem sa fifom!!
Skinuo sam FIFA 11-RELOADED. Ja nigde ne mogu da pronadjem opciju za igranje 1 na 1 i sa biranjem klubova i reprezentacija, samo onaj glupavi trening i turnin mogu da igram.

Kick off pa exibition match, jedan gamepad/tastatura na lijevu, jedan gamepad na desnu stranu i to je to....

Pazi majku mu :) obnevideo sam, na kick off jedino nisam kliknuo, e svasta od mene

Neznam vec sam postvao slicnu pricu ali moram opet zbog ovih sto kude a nisu lepo ni probali. Ja Fiifu ne igram od 2002god a PES igram od Pes-a 5...sta reci novi PES je stvarno dobar ali vraticu se na PES 2010 koji sam batali da igram zbog dosade koju je izazivao zapravo nije izazivao nista nikakve emocije jednostavno fali mu to uzbudjenje koje su imali svi PES fudbali sto mi se cini da fali i u naj novijem PES-u.

FIFA2011 znaci na pri dodir rekao sam lepo pa djubre jer jednostavno drugacijie je(opet PES je postala navika)ali odigrao sam 3 tekme i posle toga rekao wow pa ovo je dobro a sad posle dosta odigranih tekmi mogu da kazem da je FIFA mnogo zanimljivija od PES-a u stvari FIFA je iskopirani PES sa novim foricama i nemogu da kazem da je arkadnija ali je reci cu jednostavno bar je uzbudljivija.
Sto se tice podesavanja na gamepadu sam namestio da mi sve kontrole budu kao i sto su bile dok sam igrao PES,svidja mi se jednostavnos pomeranja kursora levo ili desno da li hocu napad balansa ili odbranu.
Poenta cele price jeste da dovedete nekoga da opikate bar 5 tekmi FIFE obavezno PES igraci da nameste da im budu kontrole isto kao i na PES-u i da posle toga ocenite.

Mogu da kazem na kraju da je FIFA po prvi put posle 8godina dobra a mozda i bolja i to samo zbog zanimljvosti i novosti koje pruza ali navika je navika.

I jos jedan citat moga druga kad sam mu rekao da je FIFA dobra i da je igramo malo rekao mi je ''ko ce se sad na to navikavati''tako da ko ne voli promene neka bira isto ko voli nesto novo neka proba FIFU jednostavno dobro je sto po prvi put imamo izbor zar ne KRAJ.:)

Poslednja izmena:
Imam problem sa radom igre. U toku igre non stop radi lose iako FRAPS pokazuje iznad 60FPS. Animacija kretanja igraca nije glatka bez obzira na rezoluciju i nivo detalja. Konfiguracija je i vise nego dovoljna za MAX detalje a instalirani su najnoviji driveri za ATI ( mada je i sa starijim isto ), direct X kao i dotnet. Operativni sistem je win7 64 bit. Ako neko ima ideju u cemu je problem.

Isto je na svim Windows 7 x64 OS-ovima.Dešava se i sa Windows 7 32 bit,Windows XP SP2 ali mnogo redje.Čekaj peč najavljen je ili se prebaci na SP3 gde nema problema.Takodje možda ATI izbaci fix u svojim driverima.

Kako su glupe kontrole majko mila ne mogu da menjam kako ja hocu i nista ne znam sta je sta. Kako se radi reset controller settings???

Mozes bre. Ja i ortak sinoc svu dugmad ispremestali. Nismo mogli da se snadjemo posle. Imas ono Clasic, New alternate i Custom. Izaberes custom kliknes misom na komandu koja ti treba ili je trebalo i enter na tastaturi nisam siguran i odaberes dugme na joypadu. Mozes i u sred utakmice da odradis. Ali obrati paznju da treba da podesis komande i za napad i za odbranu. Verovatno si to prevideo. Znaci ako promenis triger run u napadu, nisi automatski promenio i change player u odbrani. Moras i jedno i drugo.

Pošto igram sa PES komandama jedina razlika u poredjenju sa PES komandama je u tome što se morate odlučiti da li ćete imati finesse shot ili pace control na R2. U PESu su obe komande na istom dugmetu u zavisnosti od situacije a ovde se moraju podeliti na dva dugmeta. Ja zato držim R2 pace control da bih super cancel radio isto kao i u PESu (R1+R2) a finesse shot sam prebacio na L2.

U fifi nisu povezane komande u napadu i odbrani mozes da ih menjas kako hoces. Mozes naprimer da prebacis sut u napadu i klizeci u odbrani na isto dugme (sto sam ja uradio i nisam mogao da se pohvatam posle).

Imam problem,kick off radi super,ali u menager modu kad hocu da pokrenem ligu izbacuje me iz igre.
Kompjuter mi je nov i gamer je,tako da ne verujem da je do njega.Demo je isao super.

Mozes bre. Ja i ortak sinoc svu dugmad ispremestali. Nismo mogli da se snadjemo posle. Imas ono Clasic, New alternate i Custom. Izaberes custom kliknes misom na komandu koja ti treba ili je trebalo i enter na tastaturi nisam siguran i odaberes dugme na joypadu. Mozes i u sred utakmice da odradis. Ali obrati paznju da treba da podesis komande i za napad i za odbranu. Verovatno si to prevideo. Znaci ako promenis triger run u napadu, nisi automatski promenio i change player u odbrani. Moras i jedno i drugo.

Pa ****m mu misa video sam to ali ne menja nikako grrrrrr:mad:
Cekaj zar na namestate vi u settings pre ulaska u igru?

Nema nigde Custom uopste. Gde se nalazi, ja samo vidim Classic i New Alternate?!

Edit: Kad kreiram profile idem na custom my own i tamo ne mogu nijedno dugme da promenim ne razumem WTF?

Poslednja izmena:
promeni neko dugme na classic i new alternative i pojaviće ti se custom ;)

Vrh Dno