Wahad
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 740
Wahad, koliko imas godina i koliko dugo igras simulacije fudbala ?
Fifu od '94 još na segi, pes ili wining eleven ili već pod kojim imenom od '96-7 na ps1
Wahad, koliko imas godina i koliko dugo igras simulacije fudbala ?
Nijednu od ove dve igre nema nikakvog smisla igrati na manual. Nemoguće je takmičarski igrati na taj način.
Naravno da je moguce,ja sa ortacima samo tako igram.Kada udjes u fazon zaista imas potpunu slobodu i nema glupog AI koji uradi nesto sto nisi zeleo.![]()
A koja je poenta onda birati tim koji gotivis?Onda u principu igrate 'crni' protiv 'crvenih'
Koliko znam na manual sve zavisi od tebe, nema razlike sa kojim igracem dobacujes, zar ne..
A koja je poenta onda birati tim koji gotivis?Onda u principu igrate 'crni' protiv 'crvenih'
Koliko znam na manual sve zavisi od tebe, nema razlike sa kojim igracem dobacujes, zar ne..
Imam problem, na nizim rezoluciji igra mi sjecka dok na 1680x1050 radi savrseno :d S obzirom da igram na TV-u koji je hd ready, maximalna rezolucija koju on podrzava je 1360x768 probao sam i nize al isti problem. Igra u pojedinim momentima bas pocne da trza.
nista od fife ni ove godine remowe ceka se Pes :wave::wave::banana::banana:
Imam problem sa radom igre. U toku igre non stop radi lose iako FRAPS pokazuje iznad 60FPS. Animacija kretanja igraca nije glatka bez obzira na rezoluciju i nivo detalja. Konfiguracija je i vise nego dovoljna za MAX detalje a instalirani su najnoviji driveri za ATI ( mada je i sa starijim isto ), direct X kao i dotnet. Operativni sistem je win7 64 bit. Ako neko ima ideju u cemu je problem.
Kako su glupe kontrole majko mila ne mogu da menjam kako ja hocu i nista ne znam sta je sta. Kako se radi reset controller settings???
Kako ne mozes da menjas kontrole? Napravis custom profil i kulturno ga snimis.
Mozes bre. Ja i ortak sinoc svu dugmad ispremestali. Nismo mogli da se snadjemo posle. Imas ono Clasic, New alternate i Custom. Izaberes custom kliknes misom na komandu koja ti treba ili je trebalo i enter na tastaturi nisam siguran i odaberes dugme na joypadu. Mozes i u sred utakmice da odradis. Ali obrati paznju da treba da podesis komande i za napad i za odbranu. Verovatno si to prevideo. Znaci ako promenis triger run u napadu, nisi automatski promenio i change player u odbrani. Moras i jedno i drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari