Šta je novo?

FIFA 2011

promeni neko dugme na classic i new alternative i pojaviće ti se custom ;)

Pa u tome je problem ja kliknem da promenim i izaberem lepo koje dugme ja hocu i nista ne moze, ne snimi uopste.

A ok shvatio sam mogu da im menjam mesta to je to. JA sam mislio selektujem i onda promenim. *** koji sam *****.

Poslednja izmena:
Ja se zestoko lozim na PES,ali moram priznati da je BAL mode u FIFI fantastichan,mislim na gameplay. Mnogo je lepsha i kamera . Zaista nisam ochekivao ovako neshto.Jedina mana je sto sam biras tim.
Shto se same igre tiche,tj gameplay-a,teshko se navikavam,jer sam poslednju fifu igrao 99. Od tada se pes pichio,mnogo mi je nekako tvrdji fudbal. Ali za svaku pohvalu.
Imacu instaliranu i FIFU i PES :type:

Evo namestio sam ali opet ne moze kako ja hocu na primer nikako ne moze da A bude change player bez loptu a u fazi napada Finesse Shot. Sam komp vrati nazad i to je velika mana jer sma tako navikao u 9,10 i ostalim fifama.

Moze link za download?

Komande u PES Obljasnjenje ko igra po Def. PES komandama samo treba da izabere NEW alternative i posle toga kliknes na R2 koje je trcanje i nadjes pomeranjem gore dole R1 da zamenis ovo.Komande su namestene da kad kliknes na jednu menjas sa drugom da ne bi moglo da ostane da nije neka komanda izabrana!!!!!
Isto tak uradis sa pecurkom na kojoj je kontrola igraca(move Player) i zamenis je sa ikonom koja pokazuje Krsitc mislim da je nazvana (Tactics and Mentality) i to je to profil ces ucitati svaki put kad udjes u FIFU pod imenom koji si ga ti nazvao.

Ali stvarno je šteta igrati FIFA preko digitalnog, implementirana je kontrola u 360 stepeni.

Ma i novi PES je greota igrati preko d-pada. Stvarno ne razumem ljude koji tako igraju. Sad sam video jedan video čoveka kako igra u osam smerova i imam želju da idem po kućama i počupam d-pad sa svih joypada na koje naiđem.

Ovde ljudi vecinom igraju sportske igre na tastaturi i onda pricaju kako su lose.

Ma i novi PES je greota igrati preko d-pada. Stvarno ne razumem ljude koji tako igraju. Sad sam video jedan video čoveka kako igra u osam smerova i imam želju da idem po kućama i počupam d-pad sa svih joypada na koje naiđem.

Da, i PES ove godine ima pravi dribling u 360 stepeni, prošle godine su samo povećali broj smerova sa 8 na 16. PES 2009 je bio poslednji koji sam igrao isključivo na digitalcu.

Da ali samo za pojedine igrače. Ostali se kreću i dalje u 16 smerova ;)

Prilozi

• fifa 2010-10-01 15-16-52-37.jpg
    fifa 2010-10-01 15-16-52-37.jpg
    107 KB · Pregleda: 89
  • fifa 2010-10-01 15-17-18-51.jpg
    fifa 2010-10-01 15-17-18-51.jpg
    99.4 KB · Pregleda: 77
  • fifa 2010-10-01 15-21-08-40.jpg
    fifa 2010-10-01 15-21-08-40.jpg
    107.1 KB · Pregleda: 78
  • fifa 2010-10-01 15-21-30-43.jpg
    fifa 2010-10-01 15-21-30-43.jpg
    88.4 KB · Pregleda: 70
  • fifa 2010-10-01 15-22-21-90.jpg
    fifa 2010-10-01 15-22-21-90.jpg
    110 KB · Pregleda: 72
Ja nikako ne mogu da je nateram da radi. Precesljao sam ceo net u potrazi za resenjem ali uzalud. Fifa.exe mi izbacuje 0xc000007b gresku a fifaconfig.exe appcrash. Da li jos neko ima slicnih probleme i da li eventualno neko zna resenje problema?

Ja opet ne razumem ljude koji igraju na LS RS. Ja ne mogu da kontrolisem igrace tako zato D-pad je majka. A tek ove sto igraju na tastaturi to nikada nisam mogao da shvatim:d

Po nekad hoce da mi ispuca iz igre i vrati me na desk,jel se jos nekome desavaju takve anomalije?

Ja opet ne razumem ljude koji igraju na LS RS

To je zato što do sada nisi igrao igre u kojima igranje na LS RS zaista stvara osetljivu prednost.

Ja sam se navikao na analog jos sa NBA 2K,tako da mi je koriscenje u FIFA i PES potpuno prirodno.:)

Mrzi me da citam ceo thred pa ako moze samo kratak odgovor nekog PES igraca, vredi li instalirati ovu fifu ?

Vredi instalirati, cisto da vidis da neke stvari u pesu mogu mnogo bolje da se naprave. Sto se tice suvog gamelpaya meni pes vise lezi mada sam odigrao sa drugarom par utakmica fife danas. Mnogo mi je brza, nekako su mi svi igraci isti, ne umem da objasnim.

Ja sam igrao pes svih ovih godina i sad presao na fifu i tu cu i ostati. Probaj, neces se pokajati.;)

Hvala za brz info, evo skidam ;)

To je zato što do sada nisi igrao igre u kojima igranje na LS RS zaista stvara osetljivu prednost.

Ne znam kakvu prednost ali FIFA je narucena preko ebay-a i bijem 90% igraca koji ce igrati preko sticka bez problema. Koristim d-pad i desni stick za dribling a ta kombinacija fercera kod mene.:D
Nick je Nenad-Serbia pa se vidimo :)

Poslednja izmena:
Prednost je ta što možeš mnogo sitnije promene pravca da primeniš i to se itekako oseti u situacijama kada štoper krene na tebe recimo dijagonalno a ti malo promeniš pravac od čiste dijagonale i zato recimo prodje tebi iza ledja. Plus što je FIFI kretanje na analog primarno kretanje i poznato je u ranijim verzijama da su ostali tipovi kretanja uvek imali neke sitne bagove (recimo u FIFI09 nije postojalo puštanje prednosti ako igraš na d-pad, u FIFI10 je radovanje bilo "zaključano" po pitanju smera itd itd)

Poslednja izmena:
Mislis 23. Maj? Pretpostavljam da je neki od stadiona u Rusiji...

Vredi instalirati, cisto da vidis da neke stvari u pesu mogu mnogo bolje da se naprave. Sto se tice suvog gamelpaya meni pes vise lezi mada sam odigrao sa drugarom par utakmica fife danas. Mnogo mi je brza, nekako su mi svi igraci isti, ne umem da objasnim.

Ne mogu da verujem da ti je igra brza po defaultu, ali imaš slow opciju u menijima. Svakako je neuporedivo sporija nego što je bio PES 2010 recimo.

Bezveze mi je što ne mogu da igram klasičnu sezonu, koja obuhvata i kupove, odnosno evrotakmičenja, izgleda da je za to potrebno pokrenuti menadžerski mod.

Poslednja izmena:
E ljudi jel ce za FIFU ove godine izlaziti neki pathc sa Partizanom ili?

Zvanicni sigurno nece, nezvanicni ces imati i za Fifu i za PES.

Na nezvanicno sam i mislio... Sta je za FIFU ono sto je za PES Pesedit patch? I da li postoji neka nasa (srpska/bosanska i sl.) FIFA zajednica, kao pes serbia?

Nazad
Vrh Dno