Šta je novo?

FIFA 2011

Odlicno, evo cak i ja koji ne igram fudbal koliko godina, nalozio sam se i ovo igram po ceo dan. :) Mogu reci da je odlicna zezancija, a cujem i od mojih ortaka koji igraju PES, da je igra odlicna. Nego da pitam, jel se jos nekom desava onaj glupi bug da se igrac zatrci u mrezu i zaglavi se u njoj i trci u mestu?

Na nezvanicno sam i mislio... Sta je za FIFU ono sto je za PES Pesedit patch? I da li postoji neka nasa (srpska/bosanska i sl.) FIFA zajednica, kao pes serbia?

Čak i za ove raspad FIFAe u prethodnih par godina je bilo odličnih patcheva, mislim da su ih uglavnom radili Korejci i Japanci. Ove godine, za očekivati je da interesovanje patchera bude daleko veće.

Odlicno, obavestavajte nas u ovoj temi oko patcheva. :D

Odlicno, evo cak i ja koji ne igram fudbal koliko godina, nalozio sam se i ovo igram po ceo dan. :) Mogu reci da je odlicna zezancija, a cujem i od mojih ortaka koji igraju PES, da je igra odlicna. Nego da pitam, jel se jos nekom desava onaj glupi bug da se igrac zatrci u mrezu i zaglavi se u njoj i trci u mestu?
To nije bag kad das gol ti upravljas igracem i odredjujes kako da se raduje.:wave:
http://www.youtube.com/watch?v=fAF6iKpYocI

A kojim tasterima se "kontroliše" radovanje, na džojpedu?

A kojim tasterima se "kontroliše" radovanje, na džojpedu?

Mozes koristiti analog kao kad driblas,a mozes i dugmicima za sut,pas,centarsut...

Znam za foru sa radovanjem, ali meni se desi da mi zabaguje neki sasvim levi igrac koji je trcao ka golu, ne igrac sa kojim sam dao gol. :) Mislim stvarno retardirano deluje, igrac uleti u mrezu i u njoj trci u mestu, da ne kazem clippuje.
Ne znam onda,ja kod mene nisma primetio.

Ako nekoga ne mrzi da mi odgovori pošto ne pratim, da li može da se igra online protiv drugara sa "onom" verzijom i ako može kakava konekcija je potrebna za to? Isto pitanje i za PES posto ste i u to verovatno upućeni. Hvala.

Za online igranje je neophodan originalni serijski broj, alternativa je LAN.

Da li je neko uzeo original, kakav je online?

Brate, dolazi iz Indije tako da cu se nacekati jedno 2-3 nedelje:d, pa javljam. Video sam na jedan lik iz Latvije prodaje za 20 doloresa preko ebay-a + 3$ shipping sto je stvarno smeh cena.

Ja sam kupio original Fifu 11.Igra je O.K.ali ima jedna mana.Ne mogu da igram sa mojim klubom sa kojim igram 6 god!!!
Kad god pokusam da u menager modu da izaberem klub sa kojim godinama igram Southend United(koji je sada ispao u 2 englesku ligu) i da formiram ligu,posle biranja sponzora,kad nastavim dalje dobijem obavestenje da je transfer zatvoren i kad nastavim dalje-igra se prekine i izadjem na desktop gde prijavljuje gresku!!!
I to samo kad je u pitanju Southend,svaki drugi klub moze da se igra u menager modu.
Igrao sam i fifu 10 sa istim klubom-to je bila prva fifa koju sam legalno kupio.
Izbrisao sam sve iz fife 10,sve mape,apsolutno sve,cak smo ja i moj drug ponovo dizali sistem ne bi li proradio Southend,ali ne da!Interesantno je da pusta sa tim klubom na turnament i kick off,ali ligu ne da!
Pre kupovine originala sam probao sa onom drugom verzijom(znate na sta mislim) ali isto je bilo.Cak je moj drug skinuo igru na svom komp.ali istoooooo!!!
Pisao sam u EA Help,rekli su da ce odgovoriti ali nema odgovora.
Dal da ih tuzim?Platio sam posteno i hocu da igram sa Southend United!!!
Molim Vas,ako neko od Vas zeli da mi pomogne,neka U Fifi 11 u menager modu
izabere Southend samo da vidim da li je problem kod svih isti ili je do mene,pa posle odmah izbrisite,

Hvala unapred

Ja sam kupio original Fifu 11.Igra je O.K.ali ima jedna mana.Ne mogu da igram sa mojim klubom sa kojim igram 6 god!!!
Kad god pokusam da u menager modu da izaberem klub sa kojim godinama igram Southend United(koji je sada ispao u 2 englesku ligu) i da formiram ligu,posle biranja sponzora,kad nastavim dalje dobijem obavestenje da je transfer zatvoren i kad nastavim dalje-igra se prekine i izadjem na desktop gde prijavljuje gresku!!!
I to samo kad je u pitanju Southend,svaki drugi klub moze da se igra u menager modu.
Igrao sam i fifu 10 sa istim klubom-to je bila prva fifa koju sam legalno kupio.
Izbrisao sam sve iz fife 10,sve mape,apsolutno sve,cak smo ja i moj drug ponovo dizali sistem ne bi li proradio Southend,ali ne da!Interesantno je da pusta sa tim klubom na turnament i kick off,ali ligu ne da!
Pre kupovine originala sam probao sa onom drugom verzijom(znate na sta mislim) ali isto je bilo.Cak je moj drug skinuo igru na svom komp.ali istoooooo!!!
izabere Southend samo da vidim da li je problem kod svih isti ili je do mene,pa posle odmah izbrisite,

Hvala unapred

Probao sam ja sada i izbacio mi je isto poruku da je transfer zatvoren.Nakon toga mi je izbacio da kreiram nov tournament i tu mi je igra zabola.Znaci oni su napravili propust

Tuzicu ih!!!Hvala milos8283.
Tuzicu ih za propust i nanosenje dusevnog bola i patnje!

Hvala unapred

E a sto se tice serijskog, ne znam kako je za Fifu ali za PES serijski vezem za svoj Konami i game ID koji napravim i samo preko njega mozes da se logujes, kako je to za fifu, kako se regulise to za fifu posto bi menjao PES 2011 za fifu 11...?

Poslednja izmena:
Ne nego mene Konami izdao, ne mogu da nateram PES da mi radi online, kara me ruter iako sam pootvarao sve portove, mada mislim da je to vise do lelekoma, ako ne budem ovo resio ne preostaje mi nista drugo nego da menjam igru.

PES 2010 mi radi najnormalnije.

Radi FIFA preko GameRanger-a cisto ako oces da testiras kako radi pre nego sto uzmes igru.

Cuo sam da nije isto, jer igra ovako radi preko fifa servera a preko GameRanger vise zavisi od veze izmedju igraca, tako da ne mozes da igras sa udaljenim protivnicima...???

Moguce,tacnije sigurno je tako.Ali u svakom slucaju za 10-tak utakmica nisam primetio lag.

E a sto se tice serijskog, ne znam kako je za Fifu ali za PES serijski vezem za svoj Konami i game ID koji napravim i samo preko njega mozes da se logujes, kako je to za fifu, kako se regulise to za fifu posto bi menjao PES 2011 za fifu 11...?

Pa ja sam imao i fifu 10 original i igrao sam malo online,mislim da oni ko ima original imaju svoj server,ali cesto ima pucanja igre,(ne znam za 11,nisam igrao jos online)
onda mnogo zavisi od brzine konekcije,oni u inostranstvu imaju bolje uslove.
Cesto ima i podvala,ti krenes da igras sa tastaturom a ovaj prihvati pa u zadnjem momentu promeni u djojstik.
Imas broj kad kupis i pod njim se prijavis i registrujes igru.
O mom problemu sa Southend United sam pisao u EA help,prvi put su mi odgovorili da vidim na njihovom forumu,drugi put sam im napisao konkretno da u menager modu pise:

No Transfer listed players as the transfer market is currently closed

Takodje sam napisao da su i drugi gameri probali ali nece,znaci greska je do njih.
Pitam se da li mogu preko nekog abdejtovanja da isprave problem?

Naravno da mogu. Već je najavljeno da će biti patcha za PC verziju.

Probao sam na konozli Southend United može da igra manager mod.

Al nece za PC!!!Nista,hvala svima na pomoci,strpicu se valjda ce da to isprave.Sta mislite-i taj mali Southend ima navijace koji ce da kupe igru i kad budu videli da nece,bice gadno ljuti,pa se nadam da necu biti usamljen u protestima i kuknjavi.

da li je moguce namestiti komande na gamepadu!?Imam Sonyev PS2 i nema sanse,hocu da namestim da mi komande budu kao na pesu,sve nekako odradim ali ne mogu igrace da pokrenem preko krstica,zna li neko ima li resenja?

da li je moguce namestiti komande na gamepadu!?Imam Sonyev PS2 i nema sanse,hocu da namestim da mi komande budu kao na pesu,sve nekako odradim ali ne mogu igrace da pokrenem preko krstica,zna li neko ima li resenja?

Igraj na analogu kao sto je zamisljeno.

Udji u fifaconfig.exe,onda na controllers i kao na PES-u sve promeniš kako ti je volja.

Poslednja izmena od urednika:
Stvarno sam se prijatno iznenadio kada je izasla ova Fifa kao sto sam se prijatno iznenadio kada sam prvi put igrao PES (mislim da je sestica bila u pitanju) ili Fifu 98. Medjutim posto posle tog PES-a prakticno nisam igrao fudbalicu (zasitio sam se) bas sam se iznenadio koliko je porasla tezina i kompleksnost upravljanja.
Na World Class kada igram sa priblizno istim ekipama gubim 1:0 ili mozda 2:0 ali se popravljam. :)
Nego par pitanja. Jel se nekome desava da iskoci iz igre u Win odmah posle zavrsene utakmice? U pocetku mi se to nije desavalo. I jos nesto. Koje poteze najcesce koristite posto vidim da za neke treba da si "hobotnica na lsd-u"? Neki bas i nemaju smisla u normalnoj utakmici.

Kad ce prvi officialni patch zna li se? Jer mi uzasno sjecka na manjim rezolucijama od 1680x1050 a fifu bi da igram na hd ready lcd-u.

Nazad
Vrh Dno