Wahad
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 740
Wahad, koliko imas godina i koliko dugo igras simulacije fudbala ?
Fifu od '94 još na segi, pes ili wining eleven ili već pod kojim imenom od '96-7 na ps1
Wahad, koliko imas godina i koliko dugo igras simulacije fudbala ?
Nijednu od ove dve igre nema nikakvog smisla igrati na manual. Nemoguće je takmičarski igrati na taj način.
Naravno da je moguce,ja sa ortacima samo tako igram.Kada udjes u fazon zaista imas potpunu slobodu i nema glupog AI koji uradi nesto sto nisi zeleo.🙂
A koja je poenta onda birati tim koji gotivis? 🙂 Onda u principu igrate 'crni' protiv 'crvenih' 🙂 Koliko znam na manual sve zavisi od tebe, nema razlike sa kojim igracem dobacujes, zar ne..
A koja je poenta onda birati tim koji gotivis? 🙂 Onda u principu igrate 'crni' protiv 'crvenih' 🙂 Koliko znam na manual sve zavisi od tebe, nema razlike sa kojim igracem dobacujes, zar ne..
Imam problem, na nizim rezoluciji igra mi sjecka dok na 1680x1050 radi savrseno :d S obzirom da igram na TV-u koji je hd ready, maximalna rezolucija koju on podrzava je 1360x768 probao sam i nize al isti problem. Igra u pojedinim momentima bas pocne da trza.
nista od fife ni ove godine remowe ceka se Pes :wave::wave::banana::banana:
Imam problem sa radom igre. U toku igre non stop radi lose iako FRAPS pokazuje iznad 60FPS. Animacija kretanja igraca nije glatka bez obzira na rezoluciju i nivo detalja. Konfiguracija je i vise nego dovoljna za MAX detalje a instalirani su najnoviji driveri za ATI ( mada je i sa starijim isto ), direct X kao i dotnet. Operativni sistem je win7 64 bit. Ako neko ima ideju u cemu je problem.
Kako su glupe kontrole majko mila ne mogu da menjam kako ja hocu i nista ne znam sta je sta. Kako se radi reset controller settings???
Kako ne mozes da menjas kontrole? Napravis custom profil i kulturno ga snimis.
Mozes bre. Ja i ortak sinoc svu dugmad ispremestali. Nismo mogli da se snadjemo posle. Imas ono Clasic, New alternate i Custom. Izaberes custom kliknes misom na komandu koja ti treba ili je trebalo i enter na tastaturi nisam siguran i odaberes dugme na joypadu. Mozes i u sred utakmice da odradis. Ali obrati paznju da treba da podesis komande i za napad i za odbranu. Verovatno si to prevideo. Znaci ako promenis triger run u napadu, nisi automatski promenio i change player u odbrani. Moras i jedno i drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari