Šta je novo?

FIFA 2011

Nešto se pojavilo, ali to nije to. Reakcije na PC izdanje FIFA su veoma, veoma pozitivne. Iskren da budem, nisam očekivao da će biti tako, ne zato što igra nije dobra, nego zato što je čitava generacija PC igrača odrasla na PES-u, pa ga igra po inerciji. Drago mi je što sam se prevario :)

Poslednja izmena:
Nema je jos za Pc bar kod ovih mojih inace stvarno dobar fudbal od 2002 god svaka Fifa je djubre po meni a ova je pun pogodak mogu da se usudim da kazem kao okoreli PES igrac da mi je Fifa zanimljivija i bolja za igru od novog Pes-a.

Da se ispravim izaslo i za PC ali Clone nema (praska)jos uvek :) ali moze da se pretumba u Demo i da se pegla.

Poslednja izmena:
Pojavio se Clone:banana:

Bem ti, otelio sam se dok sam naterao ovo da proradi.:wall::smash::crash:

Nema poente za mene, sačekaću zvanični release.

Nisam mogao vise da vrtim istih 6 timova. Hteo sam da vidim kakvi su drugi, ali kad sam konacno naterao da nekako proradi, izgubio sam volju. Probao jednu tekmu sa Arsenalom i izasao iz igre.

Ih bre jaki ste mi vi FIFA-si. Niko da kaze iz prve ruke kakva je igra. Ima li kakvih poboljsanja u gameplay-u u odnosu na demo. Ajde bre, sta spavate. Moram ja PES-as da vas animiram :D

Kako da podesim rezoluciju i video efekte?
Resio sam sa auto play, a ne direktnim ulaskom u igru.

Poslednja izmena:
Evo neki ss:

Optimizovanost je ista kao i u demo-u, bar ja nisam primetio neko poboljsanje...kod replay-a isto pada fps.

Kao i dosad,nas nigde....to me bas nervira ,ne kazem da smo nesto mega-giga,ali opet,trebali su nas ubaciti kada ima svih mogucih i nemogucih

Zasto da ubace,za trziste gde ce prodati 300 kopija?

Evo neki ss:
Optimizovanost je ista kao i u demo-u, bar ja nisam primetio neko poboljsanje...kod replay-a isto pada fps.

Ne znam na čemu igrate, ali ja imam 60 fps sa maksimumom detalja i maksimalni AA, sve na mrtvom E5300 u kombinaciji sa 8800 GT. Igra je fenomenalno optimizovana.

Zasto da ubace,za trziste gde ce prodati 300 kopija?

Upravo to.

Ih bre jaki ste mi vi FIFA-si. Niko da kaze iz prve ruke kakva je igra. Ima li kakvih poboljsanja u gameplay-u u odnosu na demo. Ajde bre, sta spavate. Moram ja PES-as da vas animiram :D

Ne, demo je finalni kod. Fantastična igra, sve ono što sam očekivao od nje. S obzirom i da je modabilna, biće još bolja vremenom :)

Poslednja izmena:
Nije losa, nekako mi je brza, stavio sam speed na slow. Jel neko uspeo da kontrolise replay joypadom? Imam ds2 i nikako ne mogu da provalim kako da vrtim kameru i sl. u replay-u.

Imam problem, na nizim rezoluciji igra mi sjecka dok na 1680x1050 radi savrseno :d S obzirom da igram na TV-u koji je hd ready, maximalna rezolucija koju on podrzava je 1360x768 probao sam i nize al isti problem. Igra u pojedinim momentima bas pocne da trza.

Kod mene igra secka na VERY LOW,a demo mi je radio u full detaljima.Sta bi sad? :(

P.S Evo sad sam malo eksperimentisao i secka mi samo na rezoluciji 1680x1050 na ostalim je OK. :/

Poslednja izmena:
Ja imam još veći problem. Kad pokrenem igru pojavi mi se onaj slika sa Kakom zadrži se tu nekoliko sekundi a onda mi izbaci grešku FIFA 11 stopped working.
U dodatnom objašnjenju greške stoji:

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: fifa.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4c8a90dc
Fault Module Name: fifa.exe
Fault Module Version: 1.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4c8a90dc
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00afdc16
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Evo zadnjih 3 sata pokušavam da rešim ovo ali nikako ne uspevam.

Poslednja izmena:
Probaj sa novijim driverima za grafu. I update-uj direct x. Trebalo bi da resi problem.

Ne znam na čemu igrate, ali ja imam 60 fps sa maksimumom detalja i maksimalni AA, sve na mrtvom E5300 u kombinaciji sa 8800 GT. Igra je fenomenalno optimizovana.
Ja sam rekao da je optimizovana kao demo a ne da nije optimizovana...Radi igra lepo, nema da secka ali kod replay-a pada malo fps, tako je bilo i u demo-u, zato kazem da nista nisu menjali od tada sto se tice toga.

Uff nema lepseg pocetka dana, ustajem vidim da je 'kupljena' nova FIFA, krece instalacija i zabava krece! Fudbal je strasno dobar, u odnosu na demo, full je ispeglaniji, nema seckanja i cak replay radi odlicno... i da cini mi se da su mreze doterali, nisu vise onako 'metalne' kao u demo-u, osecaj kad se postigne gol je fenomenalan.

Kako da iskljucim na pocektu ovo sto mi trazi da se ulogujem na EA akaunt, u demu je moglo preko onog rna?

Edit:

Da pitam nesto, upravo igram fifu 11, demo mi se i nije dopao jer mi je lopta nekako previse skakutala(nemoj se smejete ali stvarno sam imao takav osecaj), sad u full mi je to malo drugacije, nekako mi je tecnija igra cak sam uporedo palio full pa demo sa istim timovima da vidim da li se tripujem ili ne, i zakljucak mi je da mi je sad full mnogo bolji, sad mi se cak i igra dok sam kod dema na pola izlazio iz igre... a pritom mi je i bolje zbog world class novia tezine.

Poslednja izmena:
S obzirom na tvoj potpis, to deluje kao ogroman kompliment za EA :)

Znači trebalo im je tri godine da optimizuju igru za mašine isto toliko stare :)

Mada se ne bi složio da je optimizacija fenomenalna, konkurentska igra radi na istim mašinama sa istim podešavanjima a grafika je dosta bolja.

E imamo slicne konfiguracije,ali meni secka na 1680x1050 na VERY LOW,a demo je radio u full detaljima sa max AA.Na manjim rezolucijama mi ne secka :wall:

Da li budi emocije koliko i postizanje gola u PES-u?

Sta znam, PES 2008,09 i 10 ama bas nikakve emocije nisu budile u meni, od robotskog kretanja pa do uzasne mreze, PES 6 bi pohvalio, u ono vreme sjajan osecaj, pa jos kad lopta toliko brzo ide da izleti iz mreze:D

Nazad
Vrh Dno