ATI`
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2006
- Poena
- 435
Vidim samo za xbox...
I za PC.
Vidim samo za xbox...
Evo neki ss:
Optimizovanost je ista kao i u demo-u, bar ja nisam primetio neko poboljsanje...kod replay-a isto pada fps.
Zasto da ubace,za trziste gde ce prodati 300 kopija?
Ih bre jaki ste mi vi FIFA-si. Niko da kaze iz prve ruke kakva je igra. Ima li kakvih poboljsanja u gameplay-u u odnosu na demo. Ajde bre, sta spavate. Moram ja PES-as da vas animiram![]()
Zasto da ubace,za trziste gde ce prodati 300 kopija?
Ja sam rekao da je optimizovana kao demo a ne da nije optimizovana...Radi igra lepo, nema da secka ali kod replay-a pada malo fps, tako je bilo i u demo-u, zato kazem da nista nisu menjali od tada sto se tice toga.Ne znam na čemu igrate, ali ja imam 60 fps sa maksimumom detalja i maksimalni AA, sve na mrtvom E5300 u kombinaciji sa 8800 GT. Igra je fenomenalno optimizovana.
i da cini mi se da su mreze doterali, nisu vise onako 'metalne' kao u demo-u, osecaj kad se postigne gol je fenomenalan.
Ne znam na čemu igrate, ali ja imam 60 fps sa maksimumom detalja i maksimalni AA, sve na mrtvom E5300 u kombinaciji sa 8800 GT. Igra je fenomenalno optimizovana.
E imamo slicne konfiguracije,ali meni secka na 1680x1050 na VERY LOW,a demo je radio u full detaljima sa max AA.Na manjim rezolucijama mi ne secka :wall:Ne znam na čemu igrate, ali ja imam 60 fps sa maksimumom detalja i maksimalni AA, sve na mrtvom E5300 u kombinaciji sa 8800 GT. Igra je fenomenalno optimizovana.
Da li budi emocije koliko i postizanje gola u PES-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari