Šta je novo?

FIFA 16

Jeste uspeli da resite fps drop u cut scene-ovima koristio sam kao i za 15 unllock fps pa vsync iz nvidia panela, al nije mnogo pomoglo

Ne znam na koje tacno cut scene mislis, ali one gameplay.. problem je sto se u cut scenama renda publika koja je mnogo "zahtjevna" pa padaju performanse. To sam pratio prije sa iskljucenim limitom za FPS i u gameplayu recimo imam 120+ FPS ali kada je cut scena, pada ispod 50. U tim situacijama vsync odma prelazi na 30FPS. Mislim da tu nema mnogo pomoci ali javi ako rjesis.

Sve cut scenes, proslava gola, prekidi itd, kao sto rekoh na 15 se to resavalo metodom koju sam napisao, al sad malo teze, jedino ako je zahtevnija igra sa te strane pa ne moze hardver da izgura

Inace, odigrao sam prva dva meca online, bas mi se svidja gameplay, jedna zamerka koju sam uocio je sut oko jedanaesterca, malo jace, i sve ide u cosak, to mi je nekako nerealno izgledalo kad sam primio tako 2 gola, dok su meni odbranjeni malo realnji plasirani po zemlji, onda sam testirao taj jaci sut, odma ulazi pod precku
Inace, jel neko zna sta se desava sa R1 to kad drzim nekako drugacije dribla loptu igrac

Vrhunski fudbal, jedina zamjerka za sad je sto su slobodni udarci skoro kao penali, daju se i primaju veoma lako cak i sa bronzanim/srebrnim igracima...

Kako držite podešene raznorazne asistencije u kontrolama?

Ja sam još od fife 08 i novog engine-a na kombinaciji semi/manual za sve kontrole, ali...

Nikako mi se ne sviđa kako je to implementirano u fifi. Imam utisak da je igra kompletno osmišljena oko assisted kontrola (koje su default, doduše).

U pes-u i blaga asistencija kod dodavanja daje bolji osećaj, nemaš uticaj da toliko i utiče, iako utiče.

U fifi je assisted baš totalno robotski i po šinama, semi je malo slobodnije, ali uz gubitak kontrole na loš način, nemam osećaj da sam pogrešio i *** , nego nešto neintuitivno totalno.

Manual je takav da ja nista ne mogu da ubodem skoro nikad.

Kako vi stojite sa tim podešavanjima, pre svega mislim na dodavanja ?

A ima li nekih promena u karijeri ili online sezonama? Fut me ne interesuje.
Imaš u karijeri sada opciju da izabereš do pet igrača i da im daš vežbe da rade koje će povećavati određene skilove. Te vežbe izgledaju kao ono što igraš dok ti se utakmica ne učita.

Inače ja ovo nemam pojma, šta je sa ovim šutevima? Ili ode pored gola ili mi golman sve skida ili šutnem traljavo. Baš se mučim protiv cpu. Još samo to da skontam, inače ovo je najbolja fifa do sada.

Meni je fifa skoro savrsena, ne kapiram kako su uspeli da s*ebu sudije pa u 90% slucajeva ne sviraju prednost, u proslim fifama to nije bio problem. I ovaj DNF posle utakmica je naravno veliki problem, nadam se da ce ga resiti jer hiljade ljudi se zali, vidim i na konzolama

Sudije su bas lose.
Prednost je uzasno implementirana, a mnogi faulovi se ni u baletu ne bi svirali, dok je to u fifi penal :)

Mislim da su sad malo otisli u drugu krajnost sa sakacenjem brzih igraca, sada krenes u kontru 3 na 1 i gledas kako ce te ocas posla stici protivnicki odbrambeni igraci, pride cesto cini mi se namerno zabrlja dodavanje u takvim situacijama.

Poslednja izmena:
Je li imao neko problem sa "Unable to connect to EA servers". Kupio preko instant gaming-a pre tri dana i od tada stalno ta poruka na startu.
Inace probao da iskljucim firewall i antivirus, onda da dodam portove kao otvorene..... I uvek ista prica: unable to....

Unapred zahvalan

Mislim da je ovo Fifa sa najmanje exploita i na tome skidam kapu. Medjutim primetno su je vec sada ubrzali, olaksali dodavanja, otezali odbranu i napravili speed dribling efikasnijim. Golovi se daju tako sto ti se usetaju malo levo malo desno u sesnaesterac... nezamislivo u prvoj verziji.

Penali su uzasni, tacnije isti kao ranije, posledica fizickog modela kolizije, sa takvom fizikom ne moze biti drugacije a AI sudija je nepostojeci, ne moze da prepozna izglednu priliku od gurkanja na ivici sesnaesterca za koje bi sudjenje penala bilo skandal u profesionalnom sportu!

Imam problem kao i mnogi koliko vidim, na kraju utakmice, zabode igra, i kaze da sam se diskonektovao i pripise mi poraz kao DNF, nema resenja za to?

Nema resenja... to je do EA servera.

Stigao wireless receiver,za xbox gamepad.
Videcemo,kako to funkcionise.
Za vas,koji ovakav gamepad koristite,koliko otprilike traju duracell baterije?

Igram 2h dnevno, sem vikendom, oko 2-3 meseca. Eneloop punjive.

Ja imam neke Sanyo, takodje punjive, ali nesto me zezaju. Ne znam, da li je do punjaca, ili do baterija

Molio bih FIFA gurue, kao i prosle godine - da mi daju neki link ili ljubazno postave upload za KOMENTATORE na drugim jezicima... barem Nemacki ili Italijanski !

Hvala za svaki oblik pomoci...
:,,:

I ja bih isto zamolio za nemackog komentatora, taman sam krenuo karijeru u drugoj bundesligi pa da bude pun dozivljaj

Evo elegantno bez ikakvih fajlova :)

Desni klik na igru u originu/game properties/game language. Tu odaberete jezik koji ocete da slusate i igra ga sama svuce i instalira. Posle u igri u postavkama ce se pojaviti novi komentator. Italijanski je odlican i njega koristim, mada je i Meksicki super (prenosi euforicno meceve ka inace sto prenose Meksikanci )

Poslednja izmena:
Stigao wireless receiver,za xbox gamepad.
Videcemo,kako to funkcionise.
Za vas,koji ovakav gamepad koristite,koliko otprilike traju duracell baterije?

Koristim punjive, igram se dosta često, a napunim i zaboravim kad sam punio bukvalno. Naravno samo punjive, zaboravi na obične, ne isplati se nikako.

Evo elegantno bez ikakvih fajlova :)

Desni klik na igru u originu/game properties/game language. Tu odaberete jezik koji ocete da slusate i igra ga sama svuce i instalira. Posle u igri u postavkama ce se pojaviti novi komentator. Italijanski je odlican i njega koristim, mada je i Meksicki super (prenosi euforicno meceve ka inace sto prenose Meksikanci )

Jel moguce da sve ostane na Engleskom samo komentator da se promeni?

Axa, sve ostaje na engleskom zaboravih da kazem. Uostalom cim upalite igru bira se jezik :)

Poslednja izmena:
Ja batalio fut dok ne srede te servere, ne isplati se rizikovati

Napunio ih BATE za sve pare :D, msm da manolas nije ni priblizno ovom nivou u stvarnosti

Nazad
Vrh Dno