Šta je novo?

FIFA 16

1e8es FUT bez skripti... shvati to kao arkadu, sto pre skapiras manje ce da boli :) inace godmode se aktivira kad gubis sa 2 i vise, kad imas crveni karton i sl.
meni najjaca stvar u 16 je koliko su debele precke, pogodim bar 3-4 po utakmici...

1e8es FUT bez skripti... shvati to kao arkadu, sto pre skapiras manje ce da boli :) inace godmode se aktivira kad gubis sa 2 i vise, kad imas crveni karton i sl.
meni najjaca stvar u 16 je koliko su debele precke, pogodim bar 3-4 po utakmici...

Bravo za precke,skroz sam zaboravio.
Pre neko vece legnem,i razmisljam,kako,ali kako,bas svaka ide u precku.
Inace,da,sve ovo i shvatam kao zabavu,i vise se ne neriram,kao nekada.
Cak ni gamepad vise ne bacam,nije vredno toga.;)

Odigram polufinale bronzanog kupa, pobedim na penale i neće opet da učita, majku im ****m. Jel neko čitao po ea forumu što se to dešava sa UT?

Šta se dešava sa extra matceom kupi ga i nista se ne dešava par puta sam kupio i nista, takođe i seson win i nista opet??

EA opet nista ne radi po pitanju cheatera. FUT Divizija 1 je opet prepuna, treba mi pola sata da nadjem protivnika koji ne koristi cheat i izadje odmah na startu utakmice, a ugovori se tope. Treca fifa kako je prva divizija neigriva i svake godine kupim fifu misleci da ce to resiti. Zali boze zivaca i para...

Al mi je najjaca fora kad sam u draftu u 2. i 3. mecu imao istog protivnika, oba puta dao autogol

EA opet nista ne radi po pitanju cheatera. FUT Divizija 1 je opet prepuna, treba mi pola sata da nadjem protivnika koji ne koristi cheat i izadje odmah na startu utakmice, a ugovori se tope. Treca fifa kako je prva divizija neigriva i svake godine kupim fifu misleci da ce to resiti. Zali boze zivaca i para...

Ne razumem poentu tih igraca, sto odmah izadje na pocetku tekme... Mislim da postoji neki cheat kao u BF da vidis sve igrace ili tako nesto pa da razumem, ali koje je poenta tog cheata, osim sto ti gubis ugovore, a on dobija poraze, pa ako moze neko da mi objasni, igram FUT tek god dana, pa nisam bas najbolje upoznat...

Da li je neko uspeo da odigrao Draft online na kompu? Normalno se konektuje u Seasons, ali u FUT Draft nikako. Mislim da i nema previše igrača za to...

Ne razumem poentu tih igraca, sto odmah izadje na pocetku tekme... Mislim da postoji neki cheat kao u BF da vidis sve igrace ili tako nesto pa da razumem, ali koje je poenta tog cheata, osim sto ti gubis ugovore, a on dobija poraze, pa ako moze neko da mi objasni, igram FUT tek god dana, pa nisam bas najbolje upoznat...

on dobija pobede...

@forsaken
upravo odigrao 2

Kako bre dobije pobedu? Meni se nekad desi da net pukne, tj ispada kao da sam se diskonektovao, ali pise mi se poraz, bilo da vodim, bilo da gubim, pa sad kako se njima pisu pobede, na koju foru? Ne pitam da bih ovo primenjivao, nisam bio cheater ni u jednoj online igri, pa ni CS-u kada sam ga svojevremeno igrao... Ali ovo je toliko *****no da nemam reci. Razumeo bih da postoji neki cit da predvidi svaki tvoj pas, sut ili sta ja znam, ali ovo, van svake pameti :/

Da li je neko uspeo da odigrao Draft online na kompu? Normalno se konektuje u Seasons, ali u FUT Draft nikako. Mislim da i nema previše igrača za to...

Ja redovno igram. Retko se desi da cekam duze na protivnika. U tom slucaju obicno malo pregledam market, vratim se za minut, dva i nadjem protivnika

...evo ovako do prve za manje od 3 sata :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1444750238434.jpg
    uploadfromtaptalk1444750238434.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 167
Dobio sam fifu 2016, ali kad startam ponudi mi samo ruski jezik u igri. S obzirom da baš i nisam igrao previše do sad, zna li neko od vas stručnjaka može li se prebaciti ikako na engleski? Mislim, poklonu se u zube ne gleda, ali mi se sad pod stare dane ne uči ruski :)

Pa napiši kako si sredio, možda još neko bude imao taj problem.

U Originu desni klik na ikonu i tamo imas da odaberes koje hoces jezike

Da li jos neko ima problema sa igrom, ne mogu igrati online nikako, kao serveri su offline...

Mozda nesto sredjuju, imaju tako nekad te napade odrzavanja

Ima li jos neko poteskoca sa pronalazenjem protivnika mozda? Sve je bilo u redu do pre 10-15 dana i od tada jedva pronalazim protivnika. Bukvalno mi treba po 10-15 min bez obzira da li ga trazio u FUT Div 1 ili u Draftu. Tada najcesce naletim na cheatera i onda ponovo po 15 minuta trazenja. EA help mi je dao neke banalne smernice kako da to sredim sto sam ja naravno uradio i pre nego sto sam ih kontaktirao i nista ne pomaze. Dosta ljudi ima ovaj problem, ali niko ga nije resio. Kazu da EA ima problema sa matchmaking algoritmom i da tako pojedinim igracima unisti igru. Bice da sam jedan od njih...

Da upitam, igrao sam evo bas sada zadnju utakmicu u div 2 i pobjedio sam lika 4-1, zbog rage-a on je naravno odmah ugasio igru (87 min) i sada kada pogledam u history ponistena mi je pobjeda tj. moram ponoviti utakmicu, jeli to neka vrsta cheat-a ili?

Da upitam, igrao sam evo bas sada zadnju utakmicu u div 2 i pobjedio sam lika 4-1, zbog rage-a on je naravno odmah ugasio igru (87 min) i sada kada pogledam u history ponistena mi je pobjeda tj. moram ponoviti utakmicu, jeli to neka vrsta cheat-a ili?

pa kontam da je chit, to se meni desavalo 4,5 puta da ih nabijem :D

^a jooooooooj koji smecari :d

Ljudi, kako treba da se igra ova igrica ?

Imate li neki savet ? Na FIFI world sam osvajao 1 diviziju par puta... U FIFI 13 takodje (mada sam je igrao kad su svi igrali fifu 15)... U FIFI 14 sam bio standardan igrac 2 divizije ... Igrao sam na pace priznajem... Ali ovu fifu... Toliko su je popravili da smatram da je najgora do sada. Dosao sam do 6te divizije sa 5221 taktikom i tako sto igram defanzivno ... ali smorim sebe tako... jer uglavnom ili mi se zavrsi 1:0 ili 1:1 ... A ceo mec nekako "strepim" od nekog glupog pasa ili ODBITKA... A odbranu se plasim da "igram", odnosno nadam se da cu uspeti da uzmem loptu ali desava mi se da kutinjo ili insigne uzmu loptu sa pola i krenu u neke driblinge a moji defanzivci se ponasaju kao morzovi sa daunovim sindromom. Ironija je ta sto mislim da igram bolje, po statistici, plus koristim skill driblinge kad napadam ali...Moram po pravilu da primim neki "gol" ... U prethodnim fifama sam imao manje poseda lopte, uglavnom manje suteva ali odbranu sam "dominirao". I naravno ibarbo postigne barem jedan gol na kontra napad xD

Primio sam jednom gol tako sto je lik valjda sutnuo slobodnjak ali jak lb+sut direktno u golmana, i handanovic je samo sproveo rucicama u mrezu :/ .... A sada vrhunac svega... Van persie je postigao gol glavom na cross... van sesnesterca preskocio mi defanzivca i tik ispod precke... Primao sam glupe golove ali ovaj je pobedio.

Citao sam o onim konstrukcijama, ali da li je to stvarno toliko bitno ? Fifu 15 nisam igrao. Obicno podesim counter attack i offside trap ... i naravno defensive ili ultra defensive... Ali smara me tako da igram iako mi se cini najefektivnijim.

Statistika na zalost nista ne znaci, vec ono sto se desava na terenu, a navodjenje konkretnih primera je besmisleno i nekonstruktivno. Svima se desilo to sa Van Persijem pa i mnogo gore stvari XXX puta, igra ima bagove, odbitke i gluposti.

Ja cesto imam i vise suteva i 90% passing, po pravilu veci posed jer volim da "davim" igru, ali cesto me dobije losiji igrac sa 65% pasinga i 2 suta na gol. Jednostavno moras da koristis svoje sanse. Vezbaj malo da sutiras 1 na 1 sa golmanom u areni. Ako si imao neke glupe suteve iz daljine ili izasao pred golmana i sutirao pravo u njega ili pored gola, zasluzujes da izgubis. Moras da usavrsis finesse shot. S druge strane ako protivnik igra na kontre i forsira rizicne pasove logicno da ce imati losiju statistiku ali dosta da prodje jedna dve lopte i cao.

Pravila "kako treba igrati" jednostavno ne postoje. Gledaj malo jutjubere. FIFA je postala 90% improvizacija i koriscenje gresaka protivnika. Nije stvar ni u taktici ni u nekom specijalnom stilu igre nego u tome da "osetis" igru, predvidis poteze protivnika, uocavas slobodne igrace i utrcavanja u prazan prostor. Koristi skill poteze, pokusaj da budes nepredvidljiv. Uz mnooogo vezbe stvari dodju na mestu i opet to nije dovoljno, jer se gameplay promeni sa sledecim patchem. Nakon poslednjeg patcha igra je veoma usudicu se da kazem, prilicno izbalansirana. Malo mi smeta sto se gruba igra ne sakncionise, ali EA je hteo fifu koja verno odrazava bitan aspekt fizicke snage u modernom fudbalu, a sve je bolje od uzasnih penala sa pocetka sezone. Spomenuo si glavu Van Persija, takve situacije su za razliku od FIFE 14 skoro pa nepostojece. Desava se ali je izuzetak a ne pravilo.

Odbrana se zasniva na citanju protivnika, trudi se da se zalepis za njega i nemoj da srljas, nemoj bez potrebe da juris centralnim bekovima njegove brze igrace i driblere jer su oni tromi i time ih pomeras iz pozicije, nemoj mnogo da udvajas, oprezno koristi automatsko pracenje protivnika jer mu time dajes prostora, pomeraj ih u kontrama nazad ka golu jer oni su ti poslednji zid odbrane, mnogi forsiraju uklizavanja ali ja licno vise volim standing tackle. Ako igras Ultra Defense moras da budes jako, jako pazljiv, jer su dodavanja u odbrani vrlo rizicna, a mozes da namestis napadace da vrlo agresivno pritiskaju i seku pasove.

Skill games odigraj sve, znaci ce ti. Probaj da usavrsis dupli pas sa L1. Da li koristis brzi pas na R1? Kladim se da ne koristis ni pola poteza koji postoje u igri. Kontre vise nisu bas toliko smrtonosne kao ranije, pace je dosta oslabljen (desilo se i to konacno), jedini nacin da pobegnes odbrani je da koristis desni analog, ali time gubis kontrolu nad loptom. Postoji dobar razlog zasto vise niko ne koristi Ibarba.

Na kraju, kada sve elemente savladas do perfekcije, opet ces gubiti zbog laga i glupih golova. To je FIFA.

Poslednja izmena:
Ja npr igram sa Totenhemom i jako slabo koristim pace. Igram 4-5-1 koji je vrlo slican 4-2-3-1, ali subjektivni osecaj je da imam vise igraca u sredini.

Idem iskljucivo pas igru, ali ne davim - brzi pasovi, dupli pas i u prostor. volim i da koristim centarsuteve, ali sve zavisi od protivnika.
Moras da citas protivnika i kako on igra - ima ljudi koji igraju presing celu tekmu, i onda moram da idem attacking i possession style.

A ima i butchera koji samo uklizavaju, onda vec volim da davim jer nemaju strpljenja. :D

Batalis igru, kao sto sam i ja.
Prva fifa, jos od fife 12, koju sam batalio, i koja me uopste ne vuce, da je probam ponovo.
U principu, ja igram samo UT. Market je unisten.
Pre sam znao, za jedno popodne da zaradim po par stotina hiljada, a sada, moras da se ubijes, da zaradis koju hiljadu. Naravno, sve je to uradjeno, da bi igraci kupovali fifa coins, pa ako vas pogleda sreca...

Poslednja izmena:
Ok, sve sto si rekao nema veze sa gejmplejem, vec sa trgovanjem na UTu. Ako zbog toga igras fifu, svaka cast :)

Meni je ovo licno najbolja fifa do sada, nema ociglednog exploita i moras da igras koncentrisano.
Naravno, ima ludaka koji spamuju through pass cim predju pola, pa ako prode obamejang, prodje.

Naravno, da zbog toga igram.
Mislis da sam jedini?
A gameplay?
Tek je to posebna prica.
Par utakmica ti se namesti, da igraci trce ko ludi, sve prolazi, ocaran si, kako si jak igrac.
I onda, sta, sve se okrene.
To su svi primetili, i to je tako.
Igram fifu, godinama, i znam o cemu pricam.
I kazi mi, kako da dodjem, npr., do Suareza, ako ne trgujem, ili ne kupim fifa coins, pa me pogleda sreca?

Poslednja izmena:
nisam rekao da si jedini, daleko od toga. Ali sta znam, meni je to besmisleno.

Igram i ja godinama, i nisam primetio ovo o cemu pricas. Doduse, UT ne igram, igram online seasons, pa se mozda tu razlikujemo.

Nazad
Vrh Dno