Šta je novo?

FIFA 16

Ja batalio... Kupio original uoči nove godine sa još par igara, da se ko čovek odmorim i izigram tokom odmora. Kad sam jednog dana bacio xbox kontroler u cveće, shvatio sam da mi uopšte ne treba to nerviranje u životu, i batalio sam igru.

*** sto puta golman baca loptu direktno u aut, a komanda je npr. da baci severozapadno. Ili ti pasovi unapred - ne, neće dodati prvom igraču napred koji je slobodan, već skroz napred ispred šesnaesterca, gde naravno preseku loptu (naravno, znam razliku u intenzitetu jačine pasa).

UT je vrhunsko mind f. iskustvo. Muljaju sa slajderima u pozadini, 45. i 90. minut su magicni, a gameplay se sustinski promeni posle svakog apdejta. Ipak.. ne bih ga menjao ni za sta.

Odustajem od ove FIFE. Taman kad pomislim "e, provalio sam nesto", onda mi dodje lik sa 400-500k ekipom (de bruyne, aguero itd) i fazon 85 rated na moju tursku ekipu sastavljenu od kikirikija. Igraca manje imao od 87tog ali u 90tom mi da gol. I ovu poslednju utakmicu, lik imao 4312 sa doumbijom, callejonom i mertenseom... Samo je nasumicno "sutirao" lb+y i drzao y kao sivonja, i tri puta mu proslo od dvadeset i ***a. Najzalije mi je sto sam mogao da kupim barem pet drugih pc igara za te pare.

Pa ti igraj seasons, takvih situacija nema

Poslednja izmena:
seasons je najbolja varijanta....to imas realan fudbal koliko toliko fut je za decu...

Klinac me forsira da mu kupim ovu igru za rodjendan.
Nasli su neku varijantu gde vam prodavac doda igru na Origin account upola cene. Da li je to sigurno?
Neki njegovi drugari vec igraju ali se pitam da li ce posle nekog vremena da im banuju accounte ili nesto slicno.

^ Vrlo verovatno prodavac prosto kupi iz jeftinije regije preko vpn-a, posto Origin nema region lock. To mozes i sam prilicno lako odraditi, a zasad nije bilo problema sa igrama kupljenim tim putem.

Ne, nikako nije sigurno kupovati acc, osim ako se poznaje prodavac. On može da povrati acc kad god poželi, pošto može da dokaže da je njegov na osnovu ključa, prvog mail-a na kom je origin registrovao, datuma rođena i slično, dovoljno je da okrene live support. Ima prevaranata koji to stalno rade.

Isto tako nije tačno da na Originu nema region lock, jer ako je recimo ruski ključ u pitanju, imaće samo ruski jezik u igri i biće potrebno vijanje eng packova po netu, a često ih je potrebno vijati posle svakog apdejta igre...

Poslednja izmena:
Ja ne vidim da je igde pominjano kupovanje account-a, vec prodavac nudi da na njihov account doda igru (da mu se privremena sifra koja se menja nakon kupovine). Naravno da kupovina account-a nije dobra ideja nikad. Takodje, nisam rekao da moze da kupi bilo gde, znam da rusi imaju samo na ruskom (kao i recimo Brazil koji je cesto najpovoljniji mozes uzeti samo sa njihovom billing adresom jer koriste neki njihov servis za placanje), ali to se lako vidi pri kupovini, jer je naznaceno na kom je jeziku igra dostupna. Opet, to nije lock, posto moze da se kupi i aktivira bilo gde na svetu, to je samo jezicno lokalizovana verzija.
Inace, generalno je najbolje uzeti sa meksickog origina, posto su uvek verzije sa engleskim jezikom, a cene su fine (konkretno Fifa 16 je trenutno $16).

Pa hvala puno, bas ste drugari.
Kupih malopre sa tog meksickog Origina, sad cekam da mi obrade uplatu.
Prilicno jednostavna kupovina samo mi nikad nije palo na pamet da cene mogu biti toliko razlicite.

Ja uzeo 2 kopije preko pejpala, instant proslo :)

A kako kupujete igre preko mexickog store-a? :d Moze na pm. :)

sad hteo da igram seson ne mogu da nadjem mec, ovo bas, malo ljudi igra...

Ja imam getflix nalog, ukljucen je unlimited VPN u cenu, ima 2 servera u mexicu

Naravno da ce da dodje kad najmanje ocekujes, presao sam na ps4 i ispucavao coinse na pakove sa retkim igracima i 10. pak izadje. Ako je neko zainteresovan za Origin account neka me kontaktira. Imam na Fifi jos i oko 300k coinsa a na Originu nista spec, prosle Fife, BF3...

PS
Ako je slika okrenuta izvinjavam se.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1460241868171.jpg
    uploadfromtaptalk1460241868171.jpg
    726.1 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Gde mozemo naci najeftinije key-ove za pc?

Allkeyshop pa trazi najjeftiniju ponudu, ili uplati origin access i pored fife dobices jos dosta drugih igara...

Jel ima neki FIFA community u Srbiji, pa da se organizujemo neke turnire nesto?

Organizovani su ovdje na forumu, ali tesko je naci igrace i uklopiti to, jer su uglavnom ljudi koji igraju sa vremena na vrijeme pa i nemaju vremena da se bakcu sa tim. Organizovao sam ja jedan pa znam koliko je smor.

Je li se krek za ovu igru ikad pojavio? Izvinjavam se ako kršim pravila...

Nije i nece se pojaviti, mislim mozda se i pojavi, ali ako do sada nije nece ni kasnije...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Ako se sjećam dobro, i 15 je krekovana skoro godinu dana od izlaska.

15 je krekovana krajem marta prosle godine, nekih 6, 7 meseci nakon izlaska... bolje kupi krek neces docekati, a ko bas nemas 16eur koliko je sada na allkeyshopu onda skini pes 16 ubaci peceve i cepaj

Moze da se igra bez problema Fifa 16 na "kvarno" , upravo probao... :D

Kako? :D

Vrh Dno