rAMA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 825
Jeste uspeli da resite fps drop u cut scene-ovima koristio sam kao i za 15 unllock fps pa vsync iz nvidia panela, al nije mnogo pomoglo
Probaj sa adaptive vsync iz nvcp-a
Jeste uspeli da resite fps drop u cut scene-ovima koristio sam kao i za 15 unllock fps pa vsync iz nvidia panela, al nije mnogo pomoglo
Imaš u karijeri sada opciju da izabereš do pet igrača i da im daš vežbe da rade koje će povećavati određene skilove. Te vežbe izgledaju kao ono što igraš dok ti se utakmica ne učita.A ima li nekih promena u karijeri ili online sezonama? Fut me ne interesuje.
Znaci resenje je da se ne igra, jer se ne isplati, pojede mi ugovore, i kondiciji, a ne dobijem ni novac od utakmiceNema resenja... to je do EA servera.
Stigao wireless receiver,za xbox gamepad.
Videcemo,kako to funkcionise.
Za vas,koji ovakav gamepad koristite,koliko otprilike traju duracell baterije?
Evo elegantno bez ikakvih fajlova
Desni klik na igru u originu/game properties/game language. Tu odaberete jezik koji ocete da slusate i igra ga sama svuce i instalira. Posle u igri u postavkama ce se pojaviti novi komentator. Italijanski je odlican i njega koristim, mada je i Meksicki super (prenosi euforicno meceve ka inace sto prenose Meksikanci )
Uuuuuuu, danas ce da bude veselo [emoji2]
Ah, tek sad videh TOTW.Pa ima da se ugase serveri skroz.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari