Šta je novo?

FIFA 16

Ne znam, odbija karticu pod izgovorom da nije mogao da je verifikuje, a paypal da nije prosla transakcija, probao 20x i mexico i chile i argentinu, mozda sam mogao da se strpim da probam jos danas, ali za par evra vise sam uzeo sa g2play, mada jos cekam kod

I ja sam imao problema,sa tom kupovinom.
Otisao danas do banke,oni kazu,pa nemate para na racunu,eto,u cemu je problem.
Uplatio 20e,kupio fifa pointse.
Dobio Dani Alvesa,IF Mamaeva.IF Matipa i IF Payet-a.
Nije lose,za pocetak.
Jos samo da ovi,sa g2play,posalju kljuc,i mogu da pocnem.

Kad mislis da ce poslati kljuc? Doduse ja nisam imao problem da su mi skinuli pare sa racuna

Eh, meni bolje i da nije.
Instalirana igra,imam 200.000 raspolozivih, ali nemam vremena, ni da je probam, barem jednu partiju.

Jesi ti dobio preorder bonus, sao vih 15 kesica nedeljno? Meni izgleda uvalili standardnu verziju, bez bonusa

Pa ako si preorderovao dobijas te kesice i sa obocnom verzijom

Nista nisam dobio. Imao sam pet kesica, kada sam se prvi put ulogovao na web app, ali, to je bilo pre 10 dana.

Pa, sad .Ovde igram online, tamo protiv cpu. Razlika je ogromna. Igra je, inace, dosta sporija, u odnosu na fifu 15. Prilikom dodavanja, sada se mnogo vise gresi. Brzi igraci, vise nisu toliko dominantni.

To je to u najkracim crtama. Konacno pace i exploiti nemaju toliko uticaja, pasovi vise nisu teledirigovni assisted kontrolama, AI u odbrani je bolji nego ranije i aktivno preseca pasove i postavlja se kako treba. Moze se reci da su promenama pokusali da odgovore na zamerke igraca, ali su utakmice malo smor, iskreno... Svi smo se nekako navikli na arkadnj feeling a sada kada ga nema ne valja sto je sporo i pasovi neprecizni.

Na PS4 se raspadaju serveri i izgubio sam ceo 10x1000 coin boost diskonektovanjem na kraju meca. U pocetku dosta znaci i svake godine ista prica sa prokletim PS4 serverima.

@stankovic: ne treba ti taj zarez u sred recenice! :)

primer 1: milica i mirko idu na pecanje.
primer 2: milica, i mirko, idu na pecanje.
primer 3: milica i mirko, idu na pecanje.
primer 4: milica i mirko idu, na pecanje.

Samo primer 1 je dobar, u ostalim primerima zarez je potpuno nepotreban. ;)

Poslednja izmena:
Pa, sad .Ovde igram online, tamo protiv cpu. Razlika je ogromna. Igra je, inace, dosta sporija, u odnosu na fifu 15. Prilikom dodavanja, sada se mnogo vise gresi. Brzi igraci, vise nisu toliko dominantni.

na to sam mislio, super sto je igra sporija to je to :D

Inace,ne svidjaju mi se reakcije golmana.
Sada sam izgubio mec,iskljucivo,zbog lose reakcije Handanovica.
Dva gola sam primio,tako sto je ispred sebe odbio,jako slab sut.
Mislim,pa takvu loptu hvataju i golmani u petlicima,ne,on ih odbije,tacno na nogu protivniku,i ovaj je samo ubaci u gol.
Sudije su takodje,jako lose,prednost i dalje nema veze sa vezom.
Mnogo penala se svira,kako u moju korist,tako i u protivnikovu.

Ja nisam jos odigrao online, al sto se cpu tice, korigovali su, world class nije vise ubitacan kao u demo-u :D

Odigrao sam 5 meceva online season...
Najbolji fudbal ikad, toliko!

Baš je moćna igrica... Mora da si skoncentrisan, kao neku vožnju da igraš. Golman me opet iritira, mnogo se sporo vraća, posle izletanja. Ide unazad kao pajdoman. Igram na kompu i stvarno ne može bolje.

Igra je zaista fenomenalna, samo me nervira sto prokleto ne znam da je igram, potpuno se igra drugacije od dosadasnjih. Prosle godine sam osvajao trofeje u 1 diviziji, sada me kantaju u 9toj...
Neverovatno koliko je zahtevnija za igru i koliko vecu koncentraciju trazi, prethodne sam mogao da igram dok telefoniram, sada sam dobio dva gola cim je zazvonio tel :)

Bas treba dosta vremena za navikavanje, najvise za dodavanja koja su iz korena promenjena, a igrac vise ne moze iz mesta u rikverc da posalje ostar pas preko pola terena... Sada generalno za sve je potrebno vise vremena, treba vremena da se namesti za dodavanje, vremena za sut...

I dalje mi se cini da je centarsut preterano ubitacan, tako sam primio vecinu golova...

A ima li nekih promena u karijeri ili online sezonama? Fut me ne interesuje.

da li je ovo najbolja fifa ikada, tako je teska i mocna da nemam reci :D:D:D uzivam :D

I ja isto, super je bas, jedino mi malo smeta sto su boje malo pastelne, i koza igraca kao da je mat, nema ni malo sjaja

Imam,dva xbox 360 gamepada,koji skupljaju prasinu,negde,na tavanu.
E,sada,vidim da postoji neki wireless receiver,pomocu kojeg mogu da rade i na pc.
Da li to,u praksi funkcionise,da ne bacam pare,bez veze?

Imam,dva xbox 360 gamepada,koji skupljaju prasinu,negde,na tavanu.
E,sada,vidim da postoji neki wireless receiver,pomocu kojeg mogu da rade i na pc.
Da li to,u praksi funkcionise,da ne bacam pare,bez veze?
Da kupis taj adapter i sljaka bez problema.
Imam to, cekam da se pojavi adapter za xbox one controller, taj jos ne radi :(

Radi super... Ubedljivo najbolja opcija za PC.

Jeste uspeli da resite fps drop u cut scene-ovima koristio sam kao i za 15 unllock fps pa vsync iz nvidia panela, al nije mnogo pomoglo

Da kupis taj adapter i sljaka bez problema.
Imam to, cekam da se pojavi adapter za xbox one controller, taj jos ne radi :(

Odlicno,hvala,na odgovorima.
Beli sam koristio,samo za igranje fife,a crni je koriscen,samo jednom,ali bukvalno,znaci,skoro,pa nov.
Sada ovaj logitech moze u zid,u trenutku nervnog rastrojstva.:D

Nazad
Vrh Dno