Ja sam prosle godine preko deset puta pokušao bas fifu 15 kupiti na XY nacine. Nikakva kombinacija nije prosla. I nisam jedini bio sa tim problemom. Prvi put mi uzeli pare, imao igru 24h i onda je skinuli jer kao transakcija nije prosla. Pare sam dobio nakon desetak radnih dana ali nisam mogao nista na originu kupiti.
I na kraju uzmem na drgoj stranici. Mozda imas isti problem. Meni je svaki put bio fail sa kupovinom kao da para nije bilo na racunu dok je prvi put ta kupvina kao prosla ali je poslije ponistili.
Na chatu mi nisu nista znali reci osim da ne prolazi.
Demone, pitao si za Generations... postoji nekakav Generations segment u web aplikaciji. Meni je prebacio par igraca od prosle godine. Na zalost ne mozes da biras, meni je preneo Turea, Footie Cavania, Di Mariu, Lucasa, Matuidia i Courtoisa.
izasla i narodna verzija
Ono kad dobiješ prvi slobodan udarac u FIFI, primeniš PES6 razmišljanje i lopta jednostavno udje gde treba... Šteta što će ******* igru prenaglašenim driblinzima i ludim sprinterima... šteta, ali i takva kakva je, nema ama nikakvu konkurenciju ni ove godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari