Šta je novo?

FIFA 16

Pare ce ti biti vracene ako stoje na rezervaciji.. isprintaj izvod u banci i vidjet ces transakcije.

Ma,dobio sam mail, da je pirudzbina otkazana, na spanskom. Nakon toga toga, uplatio jos 50 e, i ne mogu da kupim igru

Ja sam prosle godine preko deset puta pokušao bas fifu 15 kupiti na XY nacine. Nikakva kombinacija nije prosla. I nisam jedini bio sa tim problemom. Prvi put mi uzeli pare, imao igru 24h i onda je skinuli jer kao transakcija nije prosla. Pare sam dobio nakon desetak radnih dana ali nisam mogao nista na originu kupiti.

I na kraju uzmem na drgoj stranici. Mozda imas isti problem. Meni je svaki put bio fail sa kupovinom kao da para nije bilo na racunu dok je prvi put ta kupvina kao prosla ali je poslije ponistili.

Na chatu mi nisu nista znali reci osim da ne prolazi.

0d35bf5dc53628570d4549e670113db7.jpg

EDIT: Isti problem kao kod tebe sa slike.

Poslednja izmena:
Ja sam prosle godine preko deset puta pokušao bas fifu 15 kupiti na XY nacine. Nikakva kombinacija nije prosla. I nisam jedini bio sa tim problemom. Prvi put mi uzeli pare, imao igru 24h i onda je skinuli jer kao transakcija nije prosla. Pare sam dobio nakon desetak radnih dana ali nisam mogao nista na originu kupiti.

I na kraju uzmem na drgoj stranici. Mozda imas isti problem. Meni je svaki put bio fail sa kupovinom kao da para nije bilo na racunu dok je prvi put ta kupvina kao prosla ali je poslije ponistili.

Na chatu mi nisu nista znali reci osim da ne prolazi.

Da,identican problem.
Ne znam,da li da idem na chat,da ne provale da sam varao,tj. uzimao preko cilea?

Ma nemaju oni pojma. Djaba ces se nervirati ali sam za identican problem kontaktirao origin i samo kazu da ne moze proci.

Jao, ne treba nista vise kupovati preko tih cileanskih i meksickih VPN-ova i sajtova... Nije trebalo ponovo da uplacujes ako vec prvi put nije proslo. :(

Vratice ti pare ali je bas cimanje i lose iskustvo.

Poslednja izmena:
Ljudi dajte 5 evra vise i uzivajte, pa nije valjda toliko za parama...

Ja doduse razumem i podrzavam stednju u svakom mogucem obliku. Dosta sam kupovao online, uvek jurio najjeftinije, i svaka kupovina je bila stres, bukvalno svaki put se pitam da li cu dobiti kod. Nekada ipak nije vredno...

Mene je nosilac account kostao 30e za PS4, kodovi GA i sharing u sopstvenoj reziji, to mi je proveren nacin kupovine i cak sam toliko samouveren da iskljucim 1$ care-protection u slucaju da nesto podje kako ne treba, jer su oni ipak samo posrednici.

Za PC sam kupovao 2x, uvek preko origina, ali je $ tada bio slabiji...

Skratio sam muke.
Narucio preko G2Play.
I tu,prvo,nije proslo preko paypal-a,p[a sam direktno sa kartice.

Ama ljudi ne radi se o priksiju i vpn-ovima. Pricam o kupovini na originu direktno. Jednostavno nije prolazila i onda kupim na g2play skuplji kljuc nego sto je tada bio na popustu preko samog origina.

Kolega mi je nekoliko transakcija pokusao ostvariti preko origina ali je njemu svaki put skinulo nekih transakcionih troskova.. i ni jednom nije uspio uzeti igru. I onda je bio primoran preko nekog lijevog sajta dok je morao cekati mjesec dana pare koje su stajale na "pending" jer su bile rezervisane za origin a svake rezervisane pare stoje punih 30 dana jer toliko vremena ima origin da ih preuzme i tek se onda vracaju korisniku a banka ne zna da origin uopste ne zeli uzeti te pare.

Nema to veze sa meksičkim i brazilskim stranicama.

Moguće da je Origin preopterećen, i besplatni Red Alert 2 su morali da povuku jer im je počeo pucati sistem :D

To je bilo pocetkom godine, januar-februar a evo vidim isto se desava Stankoviću i danas.. ocito su oni u svakom momentu "preoptereceni".

Demone, pitao si za Generations... postoji nekakav Generations segment u web aplikaciji. Meni je prebacio par igraca od prosle godine. Na zalost ne mozes da biras, meni je preneo Turea, Footie Cavania, Di Mariu, Lucasa, Matuidia i Courtoisa.

Znam za to, zbog toga sam i pomenuo. Inače bi trebalo da imaš sve kartice iz prethodnih igara, jedino meni ne radi FIFA14, ali 12, 13 i 15 imam. Problem je u tome što nema neku svrhu preterano.

[YOUTUBE]KQXX8Zn5zE0[/YOUTUBE]

Ono kad dobiješ prvi slobodan udarac u FIFI, primeniš PES6 razmišljanje i lopta jednostavno udje gde treba... Šteta što će ******* igru prenaglašenim driblinzima i ludim sprinterima... šteta, ali i takva kakva je, nema ama nikakvu konkurenciju ni ove godine.

Ja od ove godine menjam strategiju. Prosle je bilo jurnjava sa dosta driblinga i to mi nije vas donelo rezultate... Akcenat na postavljanje u odbrani i pasove bi bio delotvorniji, cini mi se.

Za pocetni tim uzmes lepo brazilce, jaki u def, krila i bekovi brzi, sredina smekeri, napad tanji al umeju od 10 suteva 2,3 gola per game.

Nisu losi jer je licencirana brazilska liga pa ima dosta jeftinih sub-80 igraca, i konacno ce opet imati pristojnog strikera (Pato). Njih cu za fitness tim, a italijane (nacionalni tim) za pocetak, kombo iz Fife 14 koji se odlicno pokazao...

Malo smara grind na pocetku, ne znam da li cu imati vremena i zivaca za trade. Mislim da bi umesto besomucnog jurenja za sto boljim igracima, isprobavanju timova, trebalo dosta poraditi na osnovnim elementima igre, kao sto je dupli pas i takticko igranje odbrane prebacivanjem na desni stick. Nisam bas u zivotnoj formi, nisam uspeo ni da udjem u 1. diviziju u Fifi 15, a nije pomoglo ni sto su divljali sa coinima pa sam uvek igrao protiv dosta jacih timova. Nije to izgovor, doduse...

Poslednja izmena:
Ja se razmišljam da li kupiti fifu. Fut ne igram (ne želim), a seasons su već 4 godine iste, tako da...
A ne mogu da vrtim demo, poludeću od onih intro grafika.

Ja sam kupovao prethodnih godina i imao po 500 sati na svakoj, ali ove godine čisto sumnjam da ću uzeti, previše obaveza, malo vremena, a ovo nije loše, ali nije baš da bih trošio to malo vremena.

Kad pre ***, prosle godine je nisu krekovali bas dugo?

Mislim da se Fifa isplati u svakom slucaju. Cak i ako nemas puno vremena, mozes da odigras u kratkim sesijama od po 12 min, po tome je specificna i prilagodjena bilo cijem stilu zivota. Nikada neces igrati u 1 diviziji ali to nije bitno. Mozes malo i da se zezas preko companion aplikacije on the go.

Razbijena je Denuvo zaštita prošle godine, tako da možda bude i ranije /mgsv i mad max su izbačeni odmah po izlasku. No nećemo o tome. :D

Da, moze sutra da izadje zakrpa a moze i za pola godine kao i sa 15. Pojavili su se samo fajlovi.

Ono kad dobiješ prvi slobodan udarac u FIFI, primeniš PES6 razmišljanje i lopta jednostavno udje gde treba... Šteta što će ******* igru prenaglašenim driblinzima i ludim sprinterima... šteta, ali i takva kakva je, nema ama nikakvu konkurenciju ni ove godine.

Morao sam po tri puta da gledam da bi video jel usla lopta u gol, od cega je ta mrezica :D

Makar ne moras da provedes 20h editujuci dresove i imena igraca. :)

Ali na mestu je zamerka, osecaj suta je kilav, trajektorija lopte podleze zakonima fizike na mesecu, a mrezica je od kartona. Poslednji normalan sut je bio u 14-ici, ovo je vec stvarno previse...

Ma bitno da je PES arkada lol :) A kojih 20h? Choose PES directory, Yes - finish.

Vrh Dno