Iskren da budem igram fifu godinama očekivao sam mnogo više grafički ok ali fali mi nesto osećam lag kasni nije mi to to nešto fali.
Ako nekoga zanima,prolazi kupovina,preko Cilea.
Nije mi prosao,ni Brazil,ni Mexico,ali Cile jeste.
Uzeo,onu srednju verziju(Deluxe),izasla 44.99$.
Pa da i ja igram na slow.
Ne mogu baš najbolje da ocenim, jer sam stavio sve na full manual po prvi put, pa se malo gubim. [emoji3]
A i ovaj build je star 2 meseca, sudeći po transferima.
Meni je fascinantno sto ovogodisnju FIFU dozivljavate toliko drugacije. Malo je unapredjena fizika lopte i uveden off ball dribling koji ne verujem da ce neko raditi protiv high pressure-a, osim toga, ako ste igrali UT do kraja ove sezone to je u osnovi isti gameplay. Samo da ne bude zescih exploita kao centarsut u 14-ici i prezivecemo i ovogodisnje Ibarboe i Dumbie. AI odbrambenih igraca apsolutno nije opasniji. Fifa je vecinski skriptovana i u zavisnosti od momentuma mozete ocekivati da se zaglupe u kljucnim trenucima i lopta se magicno nadje iza ledja nekog od golmana u 45. minutu. Samo izbacivanje skripti bi bilo najveca revolucija od Fife 95, od kada pratim serijal.
Obecavali su veci uticaj pasova i midfildera ali ni od toga nista. Spori, kilavi i neprecizni pasovi, zbog kojih cete popiti hiljadu golova iz kontri. Moguce je doduse da i ja malo forsiram isti stil igre kao u 15-ici pa mi zato lici igra...
Dalje, utisak o igri na osnovu demoa je deplasiran jer ce vec posle prvog patcha to biti potpuno druga igra. Setite se proslogodisnjih neodbranjivih suteva iz daljine i speed-driblinga koji su odmah posle demoa patchovani.
Nadam se da ce nastaviti pokusaje da se izbore sa UT kupcima accountova i coina. Ne znam na sta ce da lici FUTdraft na pocetku, ali sigurno nece da ovaj fantasy iz demoa. Price range ne mogu bas da ocenim kao dobru stvar... trziste je postalo predvidljivo i dosadno. Mislim da bi najvece unapredjenje bilo da smanje nerealno visoke cene packova, fifa poena, ili znatno povecaju sanse za izvlacenje dobrih igraca.
Kao pasionirani ljubitelj, naravno da cu nastaviti da je igram, te ovu kritiku ne treba shvatiti kao rage quit od serijala. I dalje najbolja zabava za sve ljubitelje fudbala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari