Šta je novo?

FIFA 16

Pa da i ja igram na slow.
Ne mogu baš najbolje da ocenim, jer sam stavio sve na full manual po prvi put, pa se malo gubim. [emoji3]
A i ovaj build je star 2 meseca, sudeći po transferima.

Poslednja izmena:
Je l' ima negde da se kupi povoljno kao sto je bilo na nuuvem.com?

posle pes 6, mnogo, mnogo više sam igrao fifu, ali ove godine mi se čini da nije bilo previše unapređenja na osnovu trejlera. najviše bih voleo da poprave odbranu i malo uspore igru, a ostalo manje više nije bitno za gameplay

Evo novih finti koga zanima :)

Iskren da budem igram fifu godinama očekivao sam mnogo više grafički ok ali fali mi nesto osećam lag kasni nije mi to to nešto fali.

Moguće :D sut je isto čudan napunim skoro do kraja lopta ide ka golu kao one lagane lopte pa ako duva neki jači vetra on je vreća ka tebi.

A meni totalno suprotno. Ja pipnem i šibam u prečke sa 5 metara.

Ja sam mislio na šuteva sa distance, doduše ukusi su različiti :).

Odigrao par tekmi, I mogu reci da je igra odlicna! Posto igram na tastaturi jedino oruzije mi je da ga lomim :d a ovde je to malo drugacije, tj mnogo drugacije u odnosu na 15-cu, bas je zeznuto lomiti, mislim kada si u sprintu, jer on radi nesto levo desno, ali sve je stvar navike... Komp mnogo agresivniji na Professional u odnosu na 15-cu, I sece dosta paseva, iskreno, totalno drugi fudbal, graficki skoro slican, ali po svemu ostalom drugaciji. Ja sam prezadovoljan, jedva cekam da izadje :)

ima li sanse da pokrenem demo na laptopu, i3 2350M 2.30GHz, 6gb ram, grafika integrisana intel hd 3000? skinuo sam demo i instalirao, stisnem tipku play ali se nista ne desava....dodao sam u izuzetke origin i origin games u antivirus programu...i da windows 10 je OS ako i to moze da ima kakve veze :D

Revolucija ljudi! :) Igram FIFU 13 godina, i ovo je ono sto se cekalo! U odnosu na FIFA 15, ovo je mnogo realnije. Pasovi su bolji, spontaniji, sutevi su bolji, realniji. Vidi se po nekim sitnicama da su se potrudili malo vise nego prethodnih godina.
Grafika je objasnila, publika se poboljsava iz godine u godinu... Sad samo da se pazari za sto manje para, jer ovo preko Origina je dranje koze bez anestezije! :D

Imas za 38e..mada je i to mnogo za nase uslove..ja cu da sacekam jos malo da se smanji cena i uzimam

I tek sad sam skontao da moze da se bira zenski fudbal u DEMO verziji.
Pravo osvezenje u igri, bas su se potrudili. Birao sam Nemice, lepe one plavuse... :p

Jbm ti lebarnik sta je ovo, bas je dobro iz prvih par tekmi, malo me zeza ovaj no touch dribling, na to sam se fikusirao najvise al mi je nekako cudan osecaj, komp je pravi pakao da se igra protiv, sut moraju da poprave, sve sto sutnem ide pod precku u petercu, a ako ocu kao u 15 da zavrsim, ko baba da sutne loptu, tacnije doda prakticno golmanu, izvalio sam da mora sa plasiranom da se zavrsava po zemlji ili te slabe lopte, tad sutne dobro

Igrao malo protiv kompa na legendary i nema sanse da me pobijedi. Samo se zabijem u odbranu posto mu je bas tesko uzeti loptu i cim proba ubaciti loptu unutra, puknem mu kontru pa neka se slika.

I dalje mi smeta sto su driblinzi prenapucani, evo cist primjer:

Eden Hazard u top tri driblera liga petice i za 45 utakmica (ili tu negdje) imao je ovoliko uspjesnih driblinga:

EDIT - My bad ovo je samo za PL, nije uracunata LP. Tako da je 38 utakmica u pitanju.

Highest rated player (8.04)
Most success dribbles (155)
Most key passes (88)
Eden Hazard (PL 2014/15):
Highest rated player (8.04)
Most success dribbles (155)
Most key passes (88)
#PFAawards

CDjRMhsWIAA90cZ.jpg

To je nesto vise od četiri driblinga po utakmici prosjecno.

Ovo je zaista smijesno, evo ja odigrao utakmicu protiv kompa na legendary i imao sa Hazardom 14 uspjesnih driblinga, sa Oscarom 10, Willianom 3. (Willian i Oscar u šest mjeseci ne prođu toliko igrača, a pratim Chelsea svaki sekund)

Sve ostalo je dobro, ali jednostavno odbrambeni igrači moraju imati puno bolju kontrolu jer su u hendikepu i to poprilično (samo što se tiče odbrane jedan na jedan, kada je u pitanju presijecanje lopti, odbrana od ubačaja, guranja i slično, to je dobro).

Poslednja izmena:
Ali uzmi u obzir da ti igras, a ne komp, koliko si imao pokusaja driblinga? Ako neko forsira neke igrace iz tima na dribling, logicno je da ce imati mnogo istih, ali ce imati i mnogo pokusaja, msm da nije validno bas uzimati u obzir taj procenat, ako neko to forsira u igri, po mom misljenju oslabljen je dribling u odnosu na 15, tromiji su igraci

Bacite link ako negdje ima za 30€. Na meksiku je malo "poskupilo" radi dolara, izadje oko 40$.

Prijatno me je iznenadio demo, ako flopuje NBA 2k16 igraće se ovo :)

Buce isto zanimljivi koliko i sta ce izmeniti u finalnoj verziji, ipak im to nije strano da useru

Ako nekoga zanima,prolazi kupovina,preko Cilea.
Nije mi prosao,ni Brazil,ni Mexico,ali Cile jeste.
Uzeo,onu srednju verziju(Deluxe),izasla 44.99$.

Ovo je potpuno druga prica u poredjenju sa proslogodisnjim govancetom. Sada stvarno deluje kao pravi fudbal, poboljasli su AI protivnika i sada bas agresivno sece pasove pa mora dobro da se razmisli kod dodavanja. Probao sam kao u proslogodisnjoj fifi da uzmem nekog ekstra brzog igraca i samo pravo da picim, to ovde ne prolazi. Dodavanja u prazan prostor su nepreciznija, jedino je sut malo nelogican i nekonstantan, nikako da provalim sta je dovoljno.

Sve u svemu stvarno sam pozitivno iznenadjen. Samo da ne upropaste gejmplej do izlaska igre i kupujem je.

Mislim da nema rizika.
Fifu 15 sam uzeo preko Meksika, i nije bilo problema.

Pa da i ja igram na slow.
Ne mogu baš najbolje da ocenim, jer sam stavio sve na full manual po prvi put, pa se malo gubim. [emoji3]
A i ovaj build je star 2 meseca, sudeći po transferima.

Uvijek im je build star oko mjesec do mjesec ipo

Meni je fascinantno sto ovogodisnju FIFU dozivljavate toliko drugacije. Malo je unapredjena fizika lopte i uveden off ball dribling koji ne verujem da ce neko raditi protiv high pressure-a, osim toga, ako ste igrali UT do kraja ove sezone to je u osnovi isti gameplay. Samo da ne bude zescih exploita kao centarsut u 14-ici i prezivecemo i ovogodisnje Ibarboe i Dumbie. AI odbrambenih igraca apsolutno nije opasniji. Fifa je vecinski skriptovana i u zavisnosti od momentuma mozete ocekivati da se zaglupe u kljucnim trenucima i lopta se magicno nadje iza ledja nekog od golmana u 45. minutu. Samo izbacivanje skripti bi bilo najveca revolucija od Fife 95, od kada pratim serijal.

Obecavali su veci uticaj pasova i midfildera ali ni od toga nista. Spori, kilavi i neprecizni pasovi, zbog kojih cete popiti hiljadu golova iz kontri. Moguce je doduse da i ja malo forsiram isti stil igre kao u 15-ici pa mi zato lici igra...

Dalje, utisak o igri na osnovu demoa je deplasiran jer ce vec posle prvog patcha to biti potpuno druga igra. Setite se proslogodisnjih neodbranjivih suteva iz daljine i speed-driblinga koji su odmah posle demoa patchovani.

Nadam se da ce nastaviti pokusaje da se izbore sa UT kupcima accountova i coina. Ne znam na sta ce da lici FUTdraft na pocetku, ali sigurno nece da ovaj fantasy iz demoa. Price range ne mogu bas da ocenim kao dobru stvar... trziste je postalo predvidljivo i dosadno. Mislim da bi najvece unapredjenje bilo da smanje nerealno visoke cene packova, fifa poena, ili znatno povecaju sanse za izvlacenje dobrih igraca.

Kao pasionirani ljubitelj, naravno da cu nastaviti da je igram, te ovu kritiku ne treba shvatiti kao rage quit od serijala. I dalje najbolja zabava za sve ljubitelje fudbala...

Meni je fascinantno sto ovogodisnju FIFU dozivljavate toliko drugacije. Malo je unapredjena fizika lopte i uveden off ball dribling koji ne verujem da ce neko raditi protiv high pressure-a, osim toga, ako ste igrali UT do kraja ove sezone to je u osnovi isti gameplay. Samo da ne bude zescih exploita kao centarsut u 14-ici i prezivecemo i ovogodisnje Ibarboe i Dumbie. AI odbrambenih igraca apsolutno nije opasniji. Fifa je vecinski skriptovana i u zavisnosti od momentuma mozete ocekivati da se zaglupe u kljucnim trenucima i lopta se magicno nadje iza ledja nekog od golmana u 45. minutu. Samo izbacivanje skripti bi bilo najveca revolucija od Fife 95, od kada pratim serijal.

Obecavali su veci uticaj pasova i midfildera ali ni od toga nista. Spori, kilavi i neprecizni pasovi, zbog kojih cete popiti hiljadu golova iz kontri. Moguce je doduse da i ja malo forsiram isti stil igre kao u 15-ici pa mi zato lici igra...

Dalje, utisak o igri na osnovu demoa je deplasiran jer ce vec posle prvog patcha to biti potpuno druga igra. Setite se proslogodisnjih neodbranjivih suteva iz daljine i speed-driblinga koji su odmah posle demoa patchovani.

Nadam se da ce nastaviti pokusaje da se izbore sa UT kupcima accountova i coina. Ne znam na sta ce da lici FUTdraft na pocetku, ali sigurno nece da ovaj fantasy iz demoa. Price range ne mogu bas da ocenim kao dobru stvar... trziste je postalo predvidljivo i dosadno. Mislim da bi najvece unapredjenje bilo da smanje nerealno visoke cene packova, fifa poena, ili znatno povecaju sanse za izvlacenje dobrih igraca.

Kao pasionirani ljubitelj, naravno da cu nastaviti da je igram, te ovu kritiku ne treba shvatiti kao rage quit od serijala. I dalje najbolja zabava za sve ljubitelje fudbala...

Izvnini ali si se izlupao za sve pare, ako je tebi ovo isto kao i FIFA 15 predlazem ti da u najmanju ruku razmislis jos jednom.
FIFA 16 i igranje odbrane u odnosu na FIFU 15 je razlika kao nebo i zemlja!

Nazad
Vrh Dno