Šta je novo?

FIFA 16

Krenula je, jos juce.
Nesto je pisalo za prebacivanje, ali nisam obratio paznju

Heh, da, naravno je nije moguće prebacivati novčiće, ne bi baš imalo smisla. To je bilo za onu njihovu valuta, ono zeleno, zaboravih kako se zove.

Mada ne verujem da bi to radio ikada, jer se sve nadam da će jednom uspeti da urade nešto sa "Generations", makar da daju neku friendly utakmicu. :S

Ah, pise mi da FUT 16 companion web app nije kompatibilan sa mojim telefonom! (LG G3). Wtf EA?!

Pa kakvo je to ludilo? Ma, ionako ce da ukinu trgovanje preko web/mobilne aplikacije... ako nece biti disejblovano vec u startu.

Inace gledao sam danas malo ocene i ne znam, ispade da seria A ima najkvalitetnije el cheapo igrace. Tako je i svake godine. Jedini bedak sto je Tevez otisao u Boku, a dobio je bas brutalan apgrejd. Nedostaje im doduse malo bolji izbor brzih napadaca, pogotovu otkad je omrazeni Ibarbo RW (ne sumnjam da ce biti dosta RW-RF). Ali zato odbrana, boze... Manolas, Kaseres, Hesus, Kjelini koji ce doduse biti skup kao djavo, ali zato jeftine alternative u Bonuciju i Barzaljiju... brazilski fullbekovi takodje rasturaju, mozes i neke hibride da pravis, stvarno zlo.

I opet ista prica ove godine da pace nije bitan. Nije mi bas jasno na osnovu demoa i iskustva kako to pace nije bitan (kako to rucak nije bitan :D) i mislim da ce se opet svesti na pace abuse.

No ipak, hit sezone je Obamajang. Nema dalje.

Poslednja izmena:
Trejdovanje radi trenutno, kako će da bude u budućnosti videćemo.
Kod mene radi, Xperia T. Ima čak i draft mode na telefonu, može squad da se napravi :D Dobije se po jedan token za offline i online.

Prokleta nestandardna rezolucija, nista mi ne znaci 500 ppi hocu proklete aplikacije. :/

Hm, dobio masu paketića, al' nijedan rare gold igrač. :D

U Engleskoj te niko ne cuva. Dobar primer je Dzek Vilsir, momak koji igra takav fudbal da se svaki njegov potez zavrsi sa uklizavanjem protivnika (neretko sa obe noge). Nije ni cudo sto je povredjen 90% vremena, kada igra rizican fudbal. Doduse Aguero igra slicno ali on je spretniji sa loptom i brzi pa izbegava koljace vrlo uspesno.

Naravno ima i pametnih fudbalera, kakvi su bili Figo i Zidan, koji znaju da se postave tako da dobiju faul uz minimalnu stetu. Takav je Ozil. Kao i Zlatan.

Na kraju su Nejmari ovog sveta, gde spadaju obojica velikih (Penaldo i njegov drug Mesi), vec pomenuti Brazilac i naravno covek koji pada na zemlju cim ga dodirne neko, Eden Azard. Robena da ne pominjem, to svi vec znaju.
Gotivniji sto puta jap je stam, nego neka devojcica sto zna da dribla, igra ko *****
Nije to balet, ****s zoga bonito

Miki pirs - zoga bonito

Ne verujem da bi se Luke Shaw slozio sa tobom...

Jeste vi na telefonu uspeli da udjete, meni nece, ostane na get started delu, kazu valjda sutra pustaju online

Na telefonu mi nece, al na kompu hoce, dobio neke glupe igrace

Sta bi on radio ovim kikiljavcima danas, ne mogu ni da zamislim, al verovatno bi i dobio epitet najomrazenijeg mesara, ovako je ostao samo najgotivniji mesar :D

Brazil bas ne prolazi. A nesto mi se ne daje vise od 30€.. valjda bude kakv popust do izlaska :)

Na play store-u.

I, naravno, napravio sam gresku.
Nisu mi odmah skinuli novac, u medjuvremenu je potrosen koji evro vise.
I,za sada, nista od igre. Nije mi jasno, zasto mi odmah ne skinu novac, i cao.

kako se zove posto samo nalazim 2015? ili mozda ne vidim..
6225c5ff54b17a2512262c7e8f4cc6e5.jpg

I, naravno, napravio sam gresku.
Nisu mi odmah skinuli novac, u medjuvremenu je potrosen koji evro vise.
I,za sada, nista od igre. Nije mi jasno, zasto mi odmah ne skinu novac, i cao.
Meni nije prolazilo preko weba sa sacuvanom karticom u Originu za koju je vezan paypal. Nije hteo da prihvati ni rucno kucanje podataka. Sve ovo preko hola addona za chrome, Brazil,Meksiko. A onda sam preko Softether vpn-a prebacio net na Meksiko, usao regularno u Origin program i rucno kucao podatke sa kartice, proslo odmah, ikonica se pojavila, ona max verzija, 60 usd.

Meni prošlo sa PayPalom bez problema. Dobio i one gratis paketiće na web appu, tako da je sve okej.

Meni nije prolazilo preko weba sa sacuvanom karticom u Originu za koju je vezan paypal. Nije hteo da prihvati ni rucno kucanje podataka. Sve ovo preko hola addona za chrome, Brazil,Meksiko. A onda sam preko Softether vpn-a prebacio net na Meksiko, usao regularno u Origin program i rucno kucao podatke sa kartice, proslo odmah, ikonica se pojavila, ona max verzija, 60 usd.

VPN moraš ugasiti pre nego što se loguješ na Origin acc. Ubaciš igru u cart, odradiš checkout fazu dok ne zadraži da se uloguješ na origin acc, ugasiš VPN, loguješ se i završiš normalno sa kupovinom. I najbolje je da platiš direktno paypal-om, a ne karticom.

Poslednja izmena:
Nece,pa nece.
nace,otkazana mi je igra,koju sam,navodno,uzeo preko Cilea.
Vidim,na komsijskom forumu,da nisam jedini,sa takvim problemom.

Za sve kojima ne radi Companion App preko prodavnice, sva sreca moze ipak da se skine apk fajl (samo googlajte fifa 16 companion app apk). Inace pokazuje da je nekompatibilna sa G3, S6, Note 4... Od 17-22.9 traje preseason sa raznim pokloncocima pa vam ne treba jos kupljena Fifa, koja jos nije ni zvanicno izasla, samo da imate registrovan account.

Demone, pitao si za Generations... postoji nekakav Generations segment u web aplikaciji. Meni je prebacio par igraca od prosle godine. Na zalost ne mozes da biras, meni je preneo Turea, Footie Cavania, Di Mariu, Lucasa, Matuidia i Courtoisa.

Cene poprilicno luduju... nema cini mi se neke svrhe ulaziti u trejdove jer jos nema dovoljno ni kartica na trzistu.

Ove godine ce da razdvoje last i next gen trzista i da navodno upotrebe neke nove sekjuriti metode protiv coin frauda. S obzirom na to sa su izduvali svake godine, nisam narociti optimista.

Ne znam sta da mislim o Draft turnirima. 15.000 coina kao ulaznica je dosta, ali ako budu dobre nagrade..

Poslednja izmena:
Nisu ti preneli te igrace, vec samo da mozes da napravis squad i da sherujres ljudima, u prevodu bespotrebna glupost

Ostadoh ja, i bez igre, i bez para. Uplatio danas, jos 50 e, ali ne prolazi kupovina

Nazad
Vrh Dno