stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Krenula je, jos juce.
Nesto je pisalo za prebacivanje, ali nisam obratio paznju
Nesto je pisalo za prebacivanje, ali nisam obratio paznju
Ah, pise mi da FUT 16 companion web app nije kompatibilan sa mojim telefonom! (LG G3). Wtf EA?!
Gotivniji sto puta jap je stam, nego neka devojcica sto zna da dribla, igra ko *****U Engleskoj te niko ne cuva. Dobar primer je Dzek Vilsir, momak koji igra takav fudbal da se svaki njegov potez zavrsi sa uklizavanjem protivnika (neretko sa obe noge). Nije ni cudo sto je povredjen 90% vremena, kada igra rizican fudbal. Doduse Aguero igra slicno ali on je spretniji sa loptom i brzi pa izbegava koljace vrlo uspesno.
Naravno ima i pametnih fudbalera, kakvi su bili Figo i Zidan, koji znaju da se postave tako da dobiju faul uz minimalnu stetu. Takav je Ozil. Kao i Zlatan.
Na kraju su Nejmari ovog sveta, gde spadaju obojica velikih (Penaldo i njegov drug Mesi), vec pomenuti Brazilac i naravno covek koji pada na zemlju cim ga dodirne neko, Eden Azard. Robena da ne pominjem, to svi vec znaju.
Gotivniji sto puta jap je stam, nego neka devojcica sto zna da dribla, igra ko *****
Nije to balet, ****s zoga bonito
Miki pirs - zoga bonito
Naravno da nije moguce. Krenula jutros web i mob aplikacija, izvukao sam Navasa, bice neki pocetni bpl tim.
Na play store-u.
kako se zove posto samo nalazim 2015? ili mozda ne vidim..
Meni nije prolazilo preko weba sa sacuvanom karticom u Originu za koju je vezan paypal. Nije hteo da prihvati ni rucno kucanje podataka. Sve ovo preko hola addona za chrome, Brazil,Meksiko. A onda sam preko Softether vpn-a prebacio net na Meksiko, usao regularno u Origin program i rucno kucao podatke sa kartice, proslo odmah, ikonica se pojavila, ona max verzija, 60 usd.I, naravno, napravio sam gresku.
Nisu mi odmah skinuli novac, u medjuvremenu je potrosen koji evro vise.
I,za sada, nista od igre. Nije mi jasno, zasto mi odmah ne skinu novac, i cao.
Meni nije prolazilo preko weba sa sacuvanom karticom u Originu za koju je vezan paypal. Nije hteo da prihvati ni rucno kucanje podataka. Sve ovo preko hola addona za chrome, Brazil,Meksiko. A onda sam preko Softether vpn-a prebacio net na Meksiko, usao regularno u Origin program i rucno kucao podatke sa kartice, proslo odmah, ikonica se pojavila, ona max verzija, 60 usd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari