Šta je novo?

FIFA 16

Evo par ženskih golova, ovo nam je prva utakmica koju smo odigrali sa ženama :D

[YOUTUBE]L5aIunM0TXo[/YOUTUBE]

Zene su kul, moze da prica neko da su samo odradili zamenu tela tj u musko ubacili zensko, ali opet ima taj neki drugaciji osecaj kada se igra sa njima u odnosu na muske timove, nema veliiiike razlike, al se oseca :D Btw Alex Morgan all the way! Za mene jedna od najlepsih sportistkinja, zenio bih je iako sam mlad :D

Da li sam jedini kome smeta pojacani zvuk prilikom suta, udara u mrezu ili stativu? Neprirodno je, pa glasnije od navijaca...

To sam i ja primetio, nije da mi smeta ali je bas glasno, ne znam dal je samo mij utisak, ali bih voleo da je jos malo sporija igra, nekako je brza, igrao sam 15 i odmah posle 16, msm da je za nijansu brza od 15

Kad igraju zene cuju se vrisci, galama i to. Svidja mi se.

Pa okej al po defaultu je tako.

Lovren 79 ocena haha. A Reid, Ogbonna u West Hemu koji je pocistio Liverpul sa 3:0 imaju manje. Cirkus.

Lovren 79 ocena haha. A Reid, Ogbonna u West Hemu koji je pocistio Liverpul sa 3:0 imaju manje. Cirkus.
Ne znam u čemu je problem. Ne da se za ocenu ne gleda jedna utakmica, već je potrebno da cele sezone igra dobro ili loše.
Doduše, FIFA često igračima ne smanjuje ocene dovoljno.

Opet, isti taj WHU operu timovi iz zone ispadanja.

Objasni onda kako Carroll koji nije igrao skoro celu sezonu zbog povrede ima vecu ocenu u Fifi 16 nego u 15.

Ne znam u čemu je problem. Ne da se za ocenu ne gleda jedna utakmica, već je potrebno da cele sezone igra dobro ili loše.
Doduše, FIFA često igračima ne smanjuje ocene dovoljno.

Opet, isti taj WHU operu timovi iz zone ispadanja.

Pa,ako bi se gledala,cela sezona,Lovren bi trebao da ima 69,toliko je dobar igrac.

Poslednja izmena:
Pa opet gledajući sezonu pre te trebalo je da ima bar 82, 3.
Smanjene su njemu sigurno ocene koje su bitne, ali to nije uticalo mnogo na konačnu ocenu.

Baš sam skoro čitao proces ocenjivanja igrača i iskreno, očekivao sam da oni pojednostavljenije to rade. Ovako ispade, da se za to najviše i trude.

Moj jedini problem je što ne omoguće transfere i za stare igre.

Onda vecina ne bi kupila 16-cu ako cemo realno... A ovako ce nastaviti samo UT da sredjuju na 15-ci, ostalo su odavno batalili, bar sto se rostera tice... Mislim u neku ruku ih i razumem, ali sta da se radi, tako je kako je :p

Pa opet gledajući sezonu pre te trebalo je da ima bar 82, 3.
Smanjene su njemu sigurno ocene koje su bitne, ali to nije uticalo mnogo na konačnu ocenu.

Baš sam skoro čitao proces ocenjivanja igrača i iskreno, očekivao sam da oni pojednostavljenije to rade. Ovako ispade, da se za to najviše i trude.

Moze neki link, gde ima to da se procita?

I mene zanima da li postoji neka objektivna metoda, ili samo onako lupaju ocene.

Npr, ako googlate najbrze fudbalere otprilike se poklapaju podaci sa EA ocenama (preko 90 pace su igraci za koje postoje podacu da trce oko 11s na 100m: Biabiani, Ibarbo, Bejl, Obamajang...)

Ali ima toliko statistika koje ulaze u ukupnu ocenu, da mi nije jasno kako to sve mogu za svakog igraca da izmere.

Za ostale lige ne znam, ali EA ima kompletnu statistiku premijer lige. Sva merenja koja se vrse i kvantifikuju zavrse u njihovoj bazi.

Kod ukupne ocene igraca veliku ulogu ima tzv. internacionalna reputacija, tako npr. Neymar, Sanchez i Candreva imaju ocenu 83 za fudblasko znanje ali ova prva 2 imaju + 3 zbog reputacije, dakle po 86.

Neymar je klasa za sebe. Sanchez je isto vrhunski fudbaler. Taj Candreva veze nema, talijan...

Neymar je smesan, ne bi se cuo u premier ligi :D kad ga dovate mesari iz stokea penzija

Nikako ne volim te nahajpovane igrace. Sudije su tu najvise krive, sto imaju sasvim drugacije kriterujume kaznjavanja protivnickih igraca koji ulaze u duele sa ovih nekoliko "zvezdica". Brate, nakad se znalo, ako se sam ne sacuvas na terenu niko te nece sacuvati, ma kako bio poznat i sl. Setimo se Zidana, Figa, Rivalda i kompanije kojima su krsili noge mesari raznorazni mesari, ali bio je izbor, hoces li pokazati nesto na terenu sto ce poniziti tvog cuvara ili ces sacuvati noge za sledecu utakmicu. Ovo danas nije fudbal, vise je manekenstvo gde se nose kreacije na kojima je iscrtal logo lanca kladionica, tako da se i samom ocenjivanju igraca za igru pristupa sarlatanski i neobavezno.

Poslednja izmena:
U Engleskoj te niko ne cuva. Dobar primer je Dzek Vilsir, momak koji igra takav fudbal da se svaki njegov potez zavrsi sa uklizavanjem protivnika (neretko sa obe noge). Nije ni cudo sto je povredjen 90% vremena, kada igra rizican fudbal. Doduse Aguero igra slicno ali on je spretniji sa loptom i brzi pa izbegava koljace vrlo uspesno.

Naravno ima i pametnih fudbalera, kakvi su bili Figo i Zidan, koji znaju da se postave tako da dobiju faul uz minimalnu stetu. Takav je Ozil. Kao i Zlatan.

Na kraju su Nejmari ovog sveta, gde spadaju obojica velikih (Penaldo i njegov drug Mesi), vec pomenuti Brazilac i naravno covek koji pada na zemlju cim ga dodirne neko, Eden Azard. Robena da ne pominjem, to svi vec znaju.

Jedno pitanje,uzeo sam igru,preko Cilea,dodata je u My Games.
E,sada,da li su oni vec skinuli novac sa moje kartice,ili ce tek to uraditi?

Valjda su skinuli, jel i dalje najjeftkniji mexico-chile?

Hmm, cudno, ali dobro, videcu za tri dana.
Mislim da je i dalje najeftinije, plus dobijas preload,sada 18

Jedno pitanje,uzeo sam igru,preko Cilea,dodata je u My Games.
E,sada,da li su oni vec skinuli novac sa moje kartice,ili ce tek to uraditi?

Uzeo sam i ja kad si pomenuo, ista je situacija i kod mene. Kapirao sam da će skinuti pare kad krene preload, bilo bi skroz fer sa njihove strane.
Inače da, to je najbolja varijanta trenutno, zbog preordera i preloada. Doduše, čini mi se da preorder bonus nađe svoj put i na Kinguin posle nekog vremena. :D

Ja kontam preko brazila, najjeftinije je. Neko uzimao ?

Kada, se, i da li se uopste, prebacuju coinsi, sa fife 15, na 16?
Mislim, da li je moguće, uci u 15, rasprodati igrace, pa prebaciti na 16?

Naravno da nije moguce. Krenula jutros web i mob aplikacija, izvukao sam Navasa, bice neki pocetni bpl tim.

Vrh Dno