.Bole
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.03.2011
- Poena
- 170
40$ je chile, mexico, ne prolazi uopste, uzeo sam na kraju i ja preko g2play za sve ukpno sa onim safeguardovima 41 euro
Sto ne prolazi,ja sam uzeo tako
40$ je chile, mexico, ne prolazi uopste, uzeo sam na kraju i ja preko g2play za sve ukpno sa onim safeguardovima 41 euro
Nemam pojma,mada,nisam optimista.Kad mislis da ce poslati kljuc? Doduse ja nisam imao problem da su mi skinuli pare sa racuna
Nista nisam dobio. Imao sam pet kesica, kada sam se prvi put ulogovao na web app, ali, to je bilo pre 10 dana.
Pa, sad .Ovde igram online, tamo protiv cpu. Razlika je ogromna. Igra je, inace, dosta sporija, u odnosu na fifu 15. Prilikom dodavanja, sada se mnogo vise gresi. Brzi igraci, vise nisu toliko dominantni.
I ja isto, super je bas, jedino mi malo smeta sto su boje malo pastelne, i koza igraca kao da je mat, nema ni malo sjaja
Da kupis taj adapter i sljaka bez problema.Imam,dva xbox 360 gamepada,koji skupljaju prasinu,negde,na tavanu.
E,sada,vidim da postoji neki wireless receiver,pomocu kojeg mogu da rade i na pc.
Da li to,u praksi funkcionise,da ne bacam pare,bez veze?
Da kupis taj adapter i sljaka bez problema.
Imam to, cekam da se pojavi adapter za xbox one controller, taj jos ne radi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari