Šta je novo?

FIFA 13

FIFA se otključava na Origin-u, kada se prvoj osobi otključa, tada će biti crack, a to je 28. Kao i svaka EA igra u zadnje vreme.

Samo što "krakeri" ne žive u US :D

Uglavnom bude to tokom EU launcha...

Strpite se malo, pobogu...

Eh, steta sto 2K ne pravi fudbalske simulacije...

Pravio je hokejašku simulaciju, pa ga je EA sravnio sa zemljom - poslednjih nekoliko igara bilo je očajno, serijal je na kraju ugašen.

Samo što "krakeri" ne žive u US :D

Uglavnom bude to tokom EU launcha...

Mislim da nas dosadašnje iskustvo uči da nije tako :) U svakom slučaju, zaista ne vidim svrhu igranja piratske verzije FIFA, onlajn integracija je odlična, a i za singlplejer je meni jako bitno mogućnost osvežavanja sastava timova i ubacivanje novih timova.

a dobro, meni je recimo do sada bilo kul da igram sa drugarima fifu oflajn, nisam hteo da dam novac. medjutim, prosle godine, posto sam igrao demo i mnogo, mnogo mi se svideo fudbal resio da kupim i covece... koliko sam samo bolji igrac postao igrajuci onlajn. Ono kad izadjes iz svog dvorista i vidis novi svet :D
sad ne propustam original :D

a dobro, meni je recimo do sada bilo kul da igram sa drugarima fifu oflajn, nisam hteo da dam novac. medjutim, prosle godine, posto sam igrao demo i mnogo, mnogo mi se svideo fudbal resio da kupim i covece... koliko sam samo bolji igrac postao igrajuci onlajn. Ono kad izadjes iz svog dvorista i vidis novi svet :D
sad ne propustam original :D

Generalno nisam ljubitelj onlajna u sportskim igrama. Puno rage quittera, svi gledaju kako da iskoriste neki exploit...divota. Mada igram opet :) Bolje je ipak sa ljudima koje znaš.

uf, meni se dopada. sto se tice rejdz kvitera, reseno je to. mislim, ne u potpunosti, ali ako izadje, tebi se racuna pobeda. i mozes da namestis da ne igras protiv ljudi koji imaju vise od x% izlaska iz igre, sto je kul :)

A kako radi online za PC? Posto toliko brinu o PC igracima, kontam da radi ocajno i na low detaljima? Ja nesto razmisljam da ove godine uzmem original, a i onaj Ultimate Team mi izgleda zanimljivo.
Btw, je l' svi biraju Barsu, Real, Shitty?

imas head to head seasons mod gde igras po divizijama. kreces od 10te i penjes se ka prvoj, protivnici su sve tezi kako napredujes...
Za svaku sezonu moras da predjes odredjeni broj bodova kako bi obezbedio opstanak ili prolaz dalje. E sad, sto se tice kako radi... Ja sad do sad na razlicitim konfiguracijama video da radi ok. sa max detaljima ili na low, vidi se razlika. Ako planiras da igras na konfiguraciji iz potpisa, skini demo, ili neku narodnu i probaj, ne razlikuje se online od offline u tom segmentu.

Mislim da zavisi i dosta od toga koju ekipu ti izaberes... Ako uzmes United, naravno da ce ti doci City/Barca/Real... Ali ako uzmes npr neku slabiju ekipu, naci ce ti protivnika slicne jacine barem sto se ekipe tice. Barem je to kod mene bilo tako.

A sto se Ultimate Team-a tice, najveca zaraza ikada! Ja bukvalno nista drugo nisam igrao, skoro nijedan drugi Mode u samoj igri. Igrao sam H2H, stigao do druge divizije i igrao sam Virtual Pro... s njim odigrao 2-3 sezone, nagurao do 80 OVR i to je to. Naravno, igrao sam dosta sa drugom u SPu ali glavni adut Fife je po meni UT!

Koji je min UL/DL da bi se igralo bez laga?

332545_449105115133380_1678645512_o.jpg

Buahahahhhahahahahahahahahaha!!!! :D

Prilozi

• 332545_449105115133380_1678645512_o.jpg
    332545_449105115133380_1678645512_o.jpg
    487.7 KB · Pregleda: 90
Aj javi ako dobiješ išta vredno u onim gold packovima :)

Ja iskreno ne znam ni kako to funkcioniše :D Šta je to uopšte? Koji je smisao toga?

Kupuješ i prodaješ "sličice" igrača, i od njih napraviš tim s kojim igraš. Igrači iz iste lige, države ili, najbolje, kluba grade chemistry jedni sa drugima, koji je jako bitan. Postoje i druge sličice, ali igrači su najbitniji. Vrlo zarazno, kad sam se uhodao u tome, skoro da ništa drugo nisam igrao.

I šta ja mogu sa ovim gold pack-ovima? Mislim čemu oni služe? Šta to dobijam? Pošto si rekao "javi da li si izvukao nešto zanimljivo"

Pa mislim da ultimate edition dobija 24 gold packa (to je kao kesica sa sličicama :) ), ali ne odjednom, ne znam u kom vremenskom intervalu. Uglavnom, igrači su podeljeni na bronzane, srebrne i zlatne, i imaš pack za svaki od njih. U packovima ne dolaze samo igrači, ali oni su najbitniji.
Mene je zanimalo da li ćeš dobiti nešto zanimljivo, tj nešto što može dobro da se proda, tj dobar i tražen igrač, jer ja nikad nisam u tim packovima. Nisam se baš ubijao od kupovine, ali uzeo sam nekoliko, i svaki je bio bacanje zlatnika :) Neko vreme sam i razmišljao da uzmem ultimate edition samo zbog toga, ali sam se na vreme setio da je jako teško dobiti išta vredno u njima.

edit: Nekako sam pretpostavio da si uzeo Ultimate Edition zbog UT. Jel ima još neke prednosti?

Poslednja izmena:
Ne, uzeo sam jer sam mislio da mogu da skinem igru preko VPN-a jer je u americi dostupna regularna verzija :D ali naravno UT verzija nije... Tako da treba da čekam, iako je Xbox360 verzija odavno igriva.

Nedeljno se dobija jedan Gold paket, i tako 24 nedelje... Ja sam prosle godine uzeo Ultimate Edition, i nisam se nesto proslavio u tim paketima. Jedino sto mi je pomoglo sto sam dobijao dosta kartica sa ugovorima, healing povreda, itd. pa nisam morao da se bakcem i da na to trosim novac.

Razmisljao sam se i ove godine ali nije mi vredno da dam 10-15 evra vise samo zbog toga!

EDIT: I mislim da pored UT prednosti, ove godine ce imati i pogodnosti valjda u onom EA "Store-u" gde mozes da kupujes nove history dresove, kopacke, celebrations kod golova, itd.

Poslednja izmena:
Drugari, sorry sto ovako upadam u temu. Nisam igrao igrice, a samim tim i simulacije fudbala, vise od dve godine. Prodao sam obe konzole i sad sam na PC platformi i imam par pitanja.

Vidim da vam je online jako bitan, tako da cu onda i ja verovatno kupiti original igru.
1. Da li dovoljan protok za normalno igranje 10mb/1024? To je SBB internet
2. Da li u online igranju igrate samo protiv pc igrača ili se mešaju pc, xbox i ps3?
3. Gde kod nas ima da se kupi fifa kad izadje i kolika je cena?
4. Postoji li mogućnost kupovine onlajn, gde bi je vi direktno skinuli na hard?

Hvala puno

Vidim da vam je online jako bitan, tako da cu onda i ja verovatno kupiti original igru.
1. Da li dovoljan protok za normalno igranje 10mb/1024? To je SBB internet
2. Da li u online igranju igrate samo protiv pc igrača ili se mešaju pc, xbox i ps3?
3. Gde kod nas ima da se kupi fifa kad izadje i kolika je cena?
4. Postoji li mogućnost kupovine onlajn, gde bi je vi direktno skinuli na hard?

Hvala puno

1. I više nego dovoljno.
2. Samo protiv PC igrača
3/4. Imaš kod wahada ključ za 3.3k ako se ne varam. Ključ aktiviraš na Originu, sa koga skidaš i pokrećeš igru. I retail igra zahteva origin, tako da tu nema nikakve razlike u funkcionisanju.

1. I više nego dovoljno.
2. Samo protiv PC igrača
3/4. Imaš kod wahada ključ za 3.3k ako se ne varam. Ključ aktiviraš na Originu, sa koga skidaš i pokrećeš igru. I retail igra zahteva origin, tako da tu nema nikakve razlike u funkcionisanju.
Hvala na odgovoru.

Sad videh da u jednoj nasoj radnji ima FIFA 13 za 4.500 rsd sto mislim da je ok

1200 dinara je skuplje od elektronske verzije, ali ako volis kutiju...

Cisto da ne mislite da je to skupo - elektronska verzija za PS3 (sto je mnogo bolje, jer ne postoji mogucnost instalacije na hard sa diska, ne morate da cekate dostavu...) kosta pozamasnih 59 funti ~ 7200 dinara. Pritom jos i izgleda daleko losije od PC verzije.

Poslednja izmena:
1200 dinara je skuplje od elektronske verzije, ali ako volis kutiju...

Cisto da ne mislite da je to skupo - elektronska verzija za PS3 (sto je mnogo bolje, jer ne postoji mogucnost instalacije na hard sa diska, ne morate da cekate dostavu...) kosta pozamasnih 59 funti ~ 7200 dinara. Pritom jos i izgleda daleko losije od PC verzije.

S tim da mozes da delis na dve konzole, pa te igra kosta 3600... Ili jos bolje, uzmes na US nalogu za 60 dolara podelis na dva naloga i izadje te oko 2700! :D

EDIT: Dok je prosle godine bile moguce podeliti na 5 konzola, pa su neki kupili Fifu 12 za samo 1200 dinara!:eyebrows:

Poslednja izmena:
Kao i svake godine sjajan soundtrack:

Dok se se kolege iz suprotnog tabora odlucili za nesto ovakvo :D

Bilo je jace od mene :-devil-:

Sta je ovo, sunce ti...

Vrh Dno