Strpite se malo, pobogu...
Eh, steta sto 2K ne pravi fudbalske simulacije...
Samo što "krakeri" ne žive u US
Uglavnom bude to tokom EU launcha...
a dobro, meni je recimo do sada bilo kul da igram sa drugarima fifu oflajn, nisam hteo da dam novac. medjutim, prosle godine, posto sam igrao demo i mnogo, mnogo mi se svideo fudbal resio da kupim i covece... koliko sam samo bolji igrac postao igrajuci onlajn. Ono kad izadjes iz svog dvorista i vidis novi svet
sad ne propustam original![]()
Vidim da vam je online jako bitan, tako da cu onda i ja verovatno kupiti original igru.
1. Da li dovoljan protok za normalno igranje 10mb/1024? To je SBB internet
2. Da li u online igranju igrate samo protiv pc igrača ili se mešaju pc, xbox i ps3?
3. Gde kod nas ima da se kupi fifa kad izadje i kolika je cena?
4. Postoji li mogućnost kupovine onlajn, gde bi je vi direktno skinuli na hard?
Hvala puno
Hvala na odgovoru.1. I više nego dovoljno.
2. Samo protiv PC igrača
3/4. Imaš kod wahada ključ za 3.3k ako se ne varam. Ključ aktiviraš na Originu, sa koga skidaš i pokrećeš igru. I retail igra zahteva origin, tako da tu nema nikakve razlike u funkcionisanju.
![]()
Buahahahhhahahahahahahahahaha!!!!![]()
1200 dinara je skuplje od elektronske verzije, ali ako volis kutiju...
Cisto da ne mislite da je to skupo - elektronska verzija za PS3 (sto je mnogo bolje, jer ne postoji mogucnost instalacije na hard sa diska, ne morate da cekate dostavu...) kosta pozamasnih 59 funti ~ 7200 dinara. Pritom jos i izgleda daleko losije od PC verzije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari