Šta je novo?

FIFA 13

Dok cekam cd key za Fifu 13,ima li nacina da vec sad stavim igru da se skida sa Orgin-a?Na samom Orginu kad se ulogujem ne vidim link za download...

Tek kad aktiviraš ključ...

Citajuci po drugim forumima vidim da je dosta ljudi poskidalo igru i sad cekaju samo klju,to me malo zbunjuje.

Citajuci po drugim forumima vidim da je dosta ljudi poskidalo igru i sad cekaju samo klju,to me malo zbunjuje.
Citajuci po forumima vidim da je dosta ljudi aktiviralo kljuc ali ne mogu skinuti igru. EA forumi su puni takvih primera, ja imam isti "problem". Igra uredno stoji medju My Games ali pise Not Yet Released i nema linka za download.

kada igra baguje,nikako lek da izbace zbog toga

NE što baguje nego što ne može napraviti konekciju sa igračem. Čekam 10+ minuta da mi nađe protivnika, a kada uđe u tekmu bude connection lost. Nikada mi se to nije desilo na xboxu...

ja cekam kopija sa shopto ,za ps3 ceka na carinu 2 dana vec

U čemu je razlika između ultimate edition i standard edition ??

U 24 gold kesice za UT...

Nedeljno dobijas jednu kesicu, dakle 24 nedelja dobijas...

opaaaaaaaaaaaaaaaa izaslaaaaaaaaaaaaaa uskoroooooooo krecemooooooooooooo forza milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D:D:D

Dobijas igrace, kartice za ugovore, povrede, formacije, menjanje pozicija, kartice za trening, itd... To ti je bukvalno card game, gde ti kupujes igrace i pravis svoj tim. Kupujes i menadzera, koji doprinosi Chemistry-u unutar ekipe. A Chemistry ti zavisi od igraca kakve imas u ekipi, ako su npr uglavnom igraci iz Premier Lige imace dobar chemistry. Jos bolje ako pravis igrace iste nacionalnosti. Sam Chemistry utice na samu igru kada igras utakmice, da kazem igraci se bolje razumeju na terenu.

Pravis svoj tim, svoj Ultimate Team! :)

Marko-Dj hvala na detaljnom odgovoru.Probao sam malo pre head to head i UT prvi put i razocarao se u svoj net.Imam paket 4Mbps/256 i igra mi secka kao da ima 15 fps-a.Uradio sam speed test i vidim da ping varira od 630ms do 250ms je bilo najmanje(par puta sam radio test) dok je jitter bio 373 ms.Internet je Sat-trakt kablovski...Kako popraviti ovo,da mogu da igram normalno?Igram sve na high u 1920x1080 ima li to neke veze u on line modu?

ima veze ako tvoja masina ne moze da potera to kako treba :)
posto je kablovski, najbolje mi bilo da uporedis rezultate sa jos nekim sa mreze, posto je to bas veliki ping.

Procesor je Intel i5 2500K,graficka MSI 560 GTX-Ti Hawk,8 Gb rama...sto je i vise nego dovoljno.

I ja igram na toj "brzini" bez problema, problem je očito do tog pinga.

Nema narodna verzija koja radi jos uvek.

Evo sad mi stigla stavio sam da se skida :D Ko hoce neka me add i za Fifa i za BF3 da igramo :D
nick: Rolo_SRB
Untitled-13.jpg

narodna vezija ce malo kasniti zbog pojacane zastite ea... ,no bolje bi bilo da oni razbiju origin,to bi bilo delotvornije :D

RELOADED-TEAM - "EA new MDDA/CRFD security system is very complex… It’s like nothing I’ve ever seen.. so its not going to be easy to bypass that immediately.. THATS THE PROBLEM" . Fifa using new protection,crac k won't come soon,maybe in 2-3 months time at best

Što bi rekli - fejk. ;)

Scena nikad, ali nikad ne izbacuje takve informacije javno. Neko je bio dokon, pa trolovao ili sama EA, da poveća prodaju originala.

Nazad
Vrh Dno