Šta je novo?

FIFA 13

ma nije fake,nego mudro zbore :D

Dobili shke od EA da ne krekuju :D

5479429_700b.jpg

:D

haha evo sad sam video na screenfun site-u i sad cu da udjem da stavim da se skida.

Vidim da su ove godine ključevi skuplji nego prosle godine. Zašto je to tako? Moraću malo da se strpim sa kupovinom, ali mi bode oči u Originu kada vidim da svi igraju. :)

Ne znam je li isti komentator file kao u 12 ???
U Fifa 12 imam komentatore na spanskom, nemackom, italijanskom, francuskom i i portugalskom... bio bi mi bedak da se vratim na jedan isti engleski komentar.

Zna li neko ?

Nzm mislim da ima i komentatori na ostalim jezicima ali su ove godine dosta radili na tome na engleskom jeziku ima dosta unparedjenja sve u svemu odlicno su odradili igru ove godine.

Pazi, prošle godine sam imao samo na engleskom jeziku komentatore, ali dva seta. Isti su inače. Možeš da promeniš koji će da komentarišu.

Ne znam je li isti komentator file kao u 12 ???
U Fifa 12 imam komentatore na spanskom, nemackom, italijanskom, francuskom i i portugalskom... bio bi mi bedak da se vratim na jedan isti engleski komentar.

Zna li neko ?

Ovako. FIFA prepoznaje region odakle skidaš igru i u zavisnosti od toga dobijaš komentatore. U našem slučaju, dobijamo samo engleski komentar, odnosno dva para komentatora na engleskom. Ja sam ručno dodao, ruski, češki, španski, lationamerički španski, portugalski, poljski, mađarski...Nije da razumem nešto, ali je zanimljivo, makar kad igraš lige tih zemalja :) Dakle, trebaju ti komentatorski fajlovi za ovogodišnje izdanje.

Pa ****m ti UT nikad vise necu da ukljucim ono ***** 2 puta za redom mi se padaju u diviziji 4 majmuni sa celim gold timovima odakle im ceo gold tim nije mi jasno i sta da radi covek kad ima duplo slabiji tim.

Bio je glitch koji su neki iskoristili, farmuješ neke goldove odakle znaš, dobijaju se samo dobri igrači, zbog toga je bio onaj downtime 27.

Nije samo glitch u pitanju... Igraci koji su prethodnih godina igrali UT, dobijaju welcome back paketice! :) Nisam siguran ali mislim da je 4-5 gold paketa.

To i mene ceka kada krenem! :D

I preporucio bih ti da prvo igras one offline turnire da bi zaradio malo novca.

Ja sam od tih welcome back paketića i onih što su delili svaki dan do lancha preko online aplikacije, sastavio čitav gold tim. Doduše to su bili uglavnom loši gold igrači, razbacani iz različitih liga. Večeras stigoh do prve divizije, i odlučio sam da ove sezone prvo sklapam tim Budeslige :)

U prvo diviziji ljudi već imaju dobre timove, sa 100 chemistry itd, tako da tu već ima manjih problema.

Poslednja izmena:
Ma ajde u prvoj diviziji ali covek je skupio pratkicno ceo marsej u 4 diviziji znas kako me je raskantao kad sam mu video tim nisam mogo da verujem.

Pa igraci iz francuske lige nisu preterano skupi... Cek da naidjes na br(a)zilce! :D

Moraću i ja da uzmem. Samo da nađem negde po nižoj ceni.

Ima da se bira da mreza bude Tight, Loose i Default... takodje i oblik ima 2-3 opcije.

Mislim da su sutevi iz daljine previse dobri, tj efikasni. Na svakoj utakmici dam bar jedan gol sa velike udaljenosti.

Uzeh igru juče kad sam se vratio sa odmora. Ovo je verovatno najveće razočarenje do sada što se tiče serije fife. Očajnički sporo, neokretno, igrači se gube prilikom dugih pasova, gličeva koliko hoćeš, realizacija 0, kao da brane 3 golmana, nešto se ukopava u zemlju kad promeni prvac kretanja, ispadanje iz igrekompletne odbrane itd.. Ima par stvari što su poboljšali ali inače veliki korak nazad. To je utisak za ova 2 dana.

Ljudi,kakav utisak imate o sudijama?
Meni se cini da se malo gube,sto si tice sviranja faulova i davanja kartona.

Edit;
Henry,ti si to probao novi PES:D

@stankovic aha sudije mi nisu svirale 3-4 cista penala u predhodna 2 dana jos sam zumirao da gledam replay cisti penali ko suze.
Sto se tice UT ako trazite dobre silver igrace uzmite eagles-a iz boltona i rosenberga iz wba kidaju.

Uzeh igru juče kad sam se vratio sa odmora. Ovo je verovatno najveće razočarenje do sada što se tiče serije fife. Očajnički sporo, neokretno, igrači se gube prilikom dugih pasova, gličeva koliko hoćeš, realizacija 0, kao da brane 3 golmana, nešto se ukopava u zemlju kad promeni prvac kretanja, ispadanje iz igrekompletne odbrane itd.. Ima par stvari što su poboljšali ali inače veliki korak nazad. To je utisak za ova 2 dana.

Ti onda stavi za brzinu igre na Fast! :)

Ne nikad nisam bio fan Pes-a, nego fife. Ova je ubedljivo najgora do sada baš možda zato što je nekako nedovršena i ishitreno izdata pre vremena. Obožavao sam 12-icu a ovo je njesra u poredjenju sa istom sem grafike i možda malo realnijih pokreta. Svi igraju sa najjačim timovima i kao da su svi rusi pokupovali igru u pm. Šta znam možda sam pre iše očekivao. Vama je odlična? Ništa vam ama baš ne smeta?

ahhahah ovo je bolje od fife 12 ,plus kazes izdata prije vremena,pa svaka fifa izasje zadnje nedelje septembra

Ja ne znam sta da ti kazem, jos igram demo mada cu sutra pokupiti svoj primerak 13-ice!

Sto se utiska iz demo verzije tice, ja sam prezadovoljan!

Ok to je tvoje mišljenje. Čemu podsmevanje? Koliko godinica imaš? Kažem da igru, čini mi se, nisu završili kako bi trebalo. Izgleda kao nedovršen produkt razumeš? Za 35$ mora to mnogo boljeeee.

Vrh Dno