Šta je novo?

FIFA 13

Meni lično omiljena stvar iz FIFA 12 :)

[YOUTUBE]5etLRgwXmh0[/YOUTUBE]

Uradili su i za FIFA 13 stvarno, isto je dobra

[YOUTUBE]3KeAejpAetU[/YOUTUBE]

Jos od 2011 kada sam presao na Fifu imaju odlican soundtrack!

Ruby,Ruby,Ruby...Ruby! :D

Ko ima Ultimate Edition moci ce danas da igra i iz evrope :D
As it was just announced by EA Sports in their twitter, all the people from Europe region (who purchased FIFA 13 Ultimate Edition) will be able to download and play full licence version of FIFA 13 in Origin today 6 p.m. UK time. Also it has been confirmed by EA Sports in online chat.

Ili ovako nesto;

Gdje da kupim Ultimate kljuc? A da mi ga najbrze posalju :p

Meni se downloadovala, samo jos da se aktivira 28og :)

A u kom gradu živiš?

Ložani :D?

Daj screen :) nisam uspeo ni sa VPN-om da pokrenem skidanje :).

@lazans

Ipak ne ložiš :D. Nije mi uspelo da pre-loadujem ni sa jednog servera u svetu... ovu moju UT verziju.

imas head to head seasons mod gde igras po divizijama. kreces od 10te i penjes se ka prvoj, protivnici su sve tezi kako napredujes...
Za svaku sezonu moras da predjes odredjeni broj bodova kako bi obezbedio opstanak ili prolaz dalje. E sad, sto se tice kako radi... Ja sad do sad na razlicitim konfiguracijama video da radi ok. sa max detaljima ili na low, vidi se razlika. Ako planiras da igras na konfiguraciji iz potpisa, skini demo, ili neku narodnu i probaj, ne razlikuje se online od offline u tom segmentu.
Mislim da zavisi i dosta od toga koju ekipu ti izaberes... Ako uzmes United, naravno da ce ti doci City/Barca/Real... Ali ako uzmes npr neku slabiju ekipu, naci ce ti protivnika slicne jacine barem sto se ekipe tice. Barem je to kod mene bilo tako.

A sto se Ultimate Team-a tice, najveca zaraza ikada! Ja bukvalno nista drugo nisam igrao, skoro nijedan drugi Mode u samoj igri. Igrao sam H2H, stigao do druge divizije i igrao sam Virtual Pro... s njim odigrao 2-3 sezone, nagurao do 80 OVR i to je to. Naravno, igrao sam dosta sa drugom u SPu ali glavni adut Fife je po meni UT!

Igra radi odlicno, jedino ovaj struttering zeza, I sa D3DO opet ponekad secne. Valjda ce to konacno da srede u finalnoj verziji. Ako naucim da igram ( :d ) i nakupim tih 4-5k verovatno cu i uzeti original, pre svega zbog UT. A inace, kod ovih obicnih online utakmica, je l' svi biraju te najjace timove? Posto drug i ja kad igramo, mi igramo ko najgori hipsteri i uzimamo timove koje niko ne uzima :D
Za sad sam stvarno ocajan, izgubim 1-0, nereseno 0-0 ili pobedim 1-0 nekim userskim golom iz odbitka :d Isti slucaj i na WC i Pro. Al' dobro, FIFA 12 sam malo igrao sa drugom preko leta i nesto malo Career Mode sa sa Viking FK od kojeg sam brzo odustao. Btw, sad bas igram demo i Gibbs vodi loptu a komentator 'ladno rece ''Today is his birthday''

Poslednja izmena:
ima dosta ljudi, mene je smorilo recimo da igram sa tim fensim timovima, pa furam viljareal, atletiko...

inace, ovo za pustanje ut verzije ranije, nema nista od toga?

[youtube]dl4iNRdhZaE[/youtube]

[youtube]tgG43fkG94Y[/youtube]

[youtube]g1ZDzBLnyTY[/youtube]

[youtube]BYqyp7fq-ds[/youtube]

Jel moguce u isto vreme imati dva ultimate tima? Drugar i ja razmisljamo da kupimo zajedno fifu pa me zanima hocemo moci obojica imati svoj tim

Moras da pravis dva naloga... Ne znam kako to izgleda na PCu, ali na PS3 je lako.

EDIT: A mozete i unutar svoje ekipe da napravite vise Squad-ova... Ali naravno delite onda novac i sve ostalo.

Poslednja izmena:
Ne može tako na PC, jedan acc, jedan nalog.

Doduše mogu deliti nalog, ali istovremeno može biti logovan samo jedan od njih dvojice, tako da to nema nekog smisla.

Uzeli smo zajedno UT edition pa cemo videti kako ide, nisam ga ranije igrao. Uglavnom igramo zajedno, za to nam i najvise treba a ako nam se UT bas jako svidi kupicemo jos jednu

Izvalio sam prvu grešku u transferima-Vicel i Hulk nisu u Zenitu.
Oni su prešli posle 1. septembra, kad se završava prelazni rok u Evropi, ali u Rusiji traje još nekih nedelju dana posle toga, pa EA verovatno nije stigao da ispravi to.

Verovatno će biti live roster update kada bude launch. Uglavnom su takve stvaru updateovali na nedeljnom nivou tokom cele godine, od povreda, pa do transfera.

Ako ti se apdejtuje rooster onda jesu, ne znam da li si to uradio ili igraš neku vrstu pirata.

Nazad
Vrh Dno