Šta je novo?

FIFA 13

Original definitivno neophodan:

1. Jedini način da se igra multiplejer (nema LAN podrške), ali igra ima toliko onlajn modova da u ovom segmentu sahranjuje PES
2. Jedini način da dobijete sveže rostere u igri...ja lično bez toga ne mogu
3. Jedini način da ubacujete custom timove, igrače, lige u igru

Izašla je FIFA 13 za Xbox, odigrao sam nekoliko utakmica, ukratko - po meni igra je odlična, ko je voleo prošlu verziju voleće i ovu.
Mnogo realnije izgleda igra od pes-a 13, mnogo bolje su odrađene ocene i transferi, a standardno je licencirano sve osim Srpskih timova i reprezentacije. Zanimljivo je da nema više Barsinog stadiona.

Nisu mogli da se dogovore oko prava. Izašla je i za pc, samo ne znam da li je igriva. Razlikuje li se od demoa?

Gameplay je praktično isti, jedino sto sam izvalio da je drukčije je da je po defaultu isključen onaj moral, forma, šta god da je ono novo što su ubacili :)

Pa nije baš isti zbof first touch feature-a... koji nekada ume dosta da nervira... Ne dozvoljava ti baš slobodu kao u dvanaestici da praviš akcije i tako to... Naravno ne kažem da ne može, samo je malo teže i komplikuje situaciju.

Rekao bih da je mislio da je gejmplej isti kao u demou, ne kao u 12ci:) meni se baš sviđa to sa first touchom. Da je slepac žervinjo danas to lepo odradio, arsenal bi pobedio:p

Izašla je FIFA 13 za Xbox, odigrao sam nekoliko utakmica, ukratko - po meni igra je odlična, ko je voleo prošlu verziju voleće i ovu.
Mnogo realnije izgleda igra od pes-a 13, mnogo bolje su odrađene ocene i transferi, a standardno je licencirano sve osim Srpskih timova i reprezentacije. Zanimljivo je da nema više Barsinog stadiona.

Fale i Hrvati kao i tona reprezentacija...PES je tu i dalje daleko jači. Ko ima original za konzole ili PC moći će da ubaci našu ligu i šta god hoće preko Creation Centra :) Za FIFA 12 sam našao odlično urađenu našu ligu, kao i reprezentaciju...ma, bila je i liga Makaoa :) Još samo da dozvole da ih koristimo u karijeri.

Rekao bih da je mislio da je gejmplej isti kao u demou, ne kao u 12ci:) meni se baš sviđa to sa first touchom. Da je slepac žervinjo danas to lepo odradio, arsenal bi pobedio:p

Da, na demo sam mislio...

@Foresaken demon
Jeste da na PES-u ima više reprezentacija, ali imena su pogrešna, pa mora pach da se koristi. Kad budem imao vremena proučiću malo taj creation centre ;)

Dzaba i sve te silne reprezentacije kada su ocene smesne!

Što se tiče FSS, naš savez traži prevelike pare za tako nešto. Nije tu krivica ni do FIFA ili PES-a, mislim mogli bi ubaciti reprezentacije sa lažnim imenima, ali to ne bi ličilo ni našta, i jedini put kada su tako nešto uradili je bio onaj DLC za EP.

Inače ono kada je Zvezda bila sa licencom je bilo samo zvog toga što je taj ugovor potpisan dok je Piksu bio predsednik Zvezde, uradio je to za dž....

*** kada nijedna nasa ekipa ne uspe da se plasira u LS... onda bi barem njih ubacili! :D

Ovo je vise upuceno za PES, posto oni imaju licencu za LS i LE.
I sada se samim tim namece pitanje, jel ima Partizana u PESu posto igraju LE? :trust:

Poslednja izmena:
hm, sad poslednji put kad je partizan bio u ls, mislim da nije bio licenciran u pesu. correct me if i'm wrong.

I meni se čini da ga nije bilo, a bila je Zvezda.

Koliko ja pamtim, Partizan nikada nije bio licenciran, dok je Zvezda bila do 2011. Sa ovih prostora je samo Dinamo Zagreb licenciran u PES-u, dok u fifi nema ni njih.
Edit:sad sam proverio, Zvezda je bila od PES 2008 do PES 2011, a kada su novinari pitali direktora marketinga Zvezde zašto je nema u PES 2012 lik je mrtav 'ladan rekao:"zbog krize i zemljotresa" :d

Poslednja izmena:
hm, sad poslednji put kad je partizan bio u ls, mislim da nije bio licenciran u pesu. correct me if i'm wrong.

Godinu dana nakon sezone u kojoj je prvi put bio u Ligi šampiona, Partizan je bio u PESu, mislimo da je to bio PES 4, ali nije bio licenciran. Kad je sledeći put bio u LŠ, nije ga bilo uopšte. To što klub igra Ligu šampiona ili Ligu Evrope baš ništa ne znači Konamiju. Pre nekoliko godina Partizan je bio u osmini finala UEFA Kupa pa ga opet nije bilo. Konami je izuzetno škrta kompanija - mnogo im je zgodnije da sav posao uvale igračima nego da se imalo potrude. Licence za lige su gubili u zlatnim godinama serijala (dakle, kad su se valjali u lovi) a sad ih mrzi da licenciraju i timove koji su potrebni za LŠ i LE a EA Sports ne poseduje ekskluzivna prava na njih. Najgore je što i dalje ostavljaju jadnih 40-tak slotova za kreiranje timova...

E, ljudi, je l' može da se prekine radovanje odmah kad igrač postigne gol i gde se prekida? Ja moram da sacekam da se glupiraju 10ak sekundi, pa tek onda da prekinem i to i replay...

Kod mene nikako nece da skida ove partove,samo krene,pocne da skida i desi se ovo kao u atacmentu...jedino torent ali vrlo slaba brzina do 20 kb/s a ja imam brzinu 4 gb....popizdio sam!Capture.JPG

Original definitivno neophodan:

1. Jedini način da se igra multiplejer (nema LAN podrške), ali igra ima toliko onlajn modova da u ovom segmentu sahranjuje PES
2. Jedini način da dobijete sveže rostere u igri...ja lično bez toga ne mogu
3. Jedini način da ubacujete custom timove, igrače, lige u igru
Daj objasni nama seljacima sta su ti roseteri ? stvarno me zanima...

E, ljudi, je l' može da se prekine radovanje odmah kad igrač postigne gol i gde se prekida? Ja moram da sacekam da se glupiraju 10ak sekundi, pa tek onda da prekinem i to i replay...
Imaš radovanja koja se odmah završavaju. Recimo, L1 i pritisni desni analog. Skoči i podigne pesnicu, i to je to :)

I probaj da držiš L1 i neko dugme. Ne da pritisneš, nego da držiš, ili da pritisneš dva-tri puta brzo. Ima yt dosta klipova o tome.

Poslednja izmena:
Svezi rosteri = aktuelna postava ekipe...

Poslednja izmena:
Što se tiče FSS, naš savez traži prevelike pare za tako nešto

Da li je ovo moguce?! Pa umesto da popularizuju us***u reprezentaciju... treba jos i da plate Konamiju...

Kakv crni konami i pes vas spopali u FIFA temi ***. koji Off-topic.

Zato sto smo pre svega ljubitelji fudbala!

2BearsHug.gif

Zato sto smo pre svega ljubitelji fudbala!

Pa niko ne spori da si ljubitelj fudbala ali ako ces da pises o PES-u valjda bi trebalo da pises u PES temi a ne u Fifa. I ja sam ljubitelj fps igara pa ne pisem u COD temi o Battlefield-u. :D

Pa FPSova imas koliko hoces, ali sto se fudbalskih simulacija tice, tu imamo samo Fifu i Pes... i ja ne vidim nista lose da komentarisem i poredim jedno sa drugim. A i ne znam sto bi neko imao nesto protiv?

Strpite se malo, pobogu...

Pa FPSova imas koliko hoces, ali sto se fudbalskih simulacija tice, tu imamo samo Fifu i Pes... i ja ne vidim nista lose da komentarisem i poredim jedno sa drugim. A i ne znam sto bi neko imao nesto protiv?

Eh, steta sto 2K ne pravi fudbalske simulacije...

sto se tice scene, koliko sam primetio, trend je da se igra izbaci kada i ona zvanicno krene u prodaju svu... stoga pretpostavljam da ce 28. biti i narodne verzije neke poznatije grupe.

Vrh Dno