Šta je novo?

FIFA 13

Pre nekih sat vremena kad sam ukljucio Fifu13,Origin je dao update oko 58 mb...od tada mi ne izbacuje na korneru i sl.udarcu (preko tastature).

Update za demo? Good job ea

Prvi put cujem, ali dobro, sto da ne, na osnovu demoa igraci treba da odluce da li ce da kupe igru i u interesu im je da to iskustvo bude reprezentativno i najbolje moguce.

Je l' ima neko problem sa onim stutteringom ili kako vec? Meni se to desavalo u 12ci (sto se dalo zaobici sa D3D Overriderom), a sad i ovde. Valjda srediti ovo u finalnoj verziji... A bas sam planirao da razigram Kazorlu i Zirua dok ne izadje igra :D

Odigrah par partija... odlicna! Nisu puno odmakli od 12-ice, sto je odlicno. Dodali par poboljsanja, neke detalje koji su me odusevili i eto ti odlicnog fudbala!

AI saigraca je mnogo poboljsan, ubacuju se u napad. Odlicno prate tok igre, npr RVP krece sa nekih 16m u peterac a u stopu ga prati Kompany. RVP pravi "fintu" telom i staje na nekih 7-8m i oslobadja se Kompany na sta sledi moj centarsut. To me je odusevilo, kao i AI protivnika... Saljem visoku loptu u prostor za Volkota, Zabaleta stize do lopte pre Tea na ivici 16m i umesto da je posalje sto dalje od svog gola na tribine, on lagano spusta loptu glavom do Harta.

Impact engine je takodje poboljsan, vise se gura/vuce samim tim su dueli bolji. Isto mi se svidela animacija na kraju poluvremena, gde sam uklizao sa Artetom a sudija svirao kraj... Mikel nije odmah ustao i krenuo ka svlacionici vec ostao na zemlji da se malo isteze, kao da ga je uhvatio grc. :D
Takodje atmosfera na stadionu je poboljsana. Publika reaguje na svaki napad, svaku priliku za gol. Ako se igra na nekom stadionu u Engleskoj, vidi se kako ponekad skoci po koji navijac. Barem sam ja primetio jednog u ivici samog ekrana, a mozda je to bio trener/saigrac koji se zagreva. :D

Probao sam malo da igram na Manual, i nije strasno... lakse mi je bilo da stavim Pass na Manual nego na Semi. :)

I eto pomenuste update demo verzije... Prilikom prvog igranja u Arsenalu nije bilo RVPa, dok eto juce ga je bilo. :D

Poslednja izmena:
Kakvog unlockera?

EDIT: Setih se, mislis na unlocker da ne ogranicava utakmicu na 3min?

Poslednja izmena:
AI je krajnje frustrirajuć.... Totalno nelogičan i bezveze.

AI je nerealan, tipa, nikad ne mozes da preseces loptu i da predvidis gde ce baciti. Otimanje lopte je izvodljivo jedino bliskim kontaktom ili u slucajem loseg prijema protivnika.

Dok on ukliza bukvalno na milisekund nakon što ti baciš i preseče ti loptu. Jako iritira, igra SKROZ preračunato, nema uopšte šanse za uspeh za neki potez, gledam akcije koje pravi i to je sve ukomponovano, gore nego kada gledaš Barselonu kako igra. Užasno frustrirajuće. Koliko god da vodim (a vodio sam 2:0 najviše) stignu me za 5 fifinih minuta i onda na kraju i pobede, i to sve od 80. do 90. min... jako smorno.

Jedva čekam full da za****m AI i da igram sa ljudima.

Ja sam uspevao da presecem dodavanja... ne znam na kom lvl igrate, ja sam probao na Professional. Igrao sam i na World Class ali sam malo smanjio posto sam igrao na manualnim podesavanjima.

FIFA je ona prava kada se igra protiv ljudskog protivnika, dal na kaucu/stolici do tebe ili online!
Jos koliko vidim moci ce da se igra po divizijama sa UT timom... juhu! :D

Na kauču, to je nenad****vo.

Igram samo na world class, presečem im i ja, jednu a oni meni pedeset. :/

na world class samo smanjite ubrzanje i max brzinu (ili ne) protivnika...neralno su brzi, pogotovo u odbrani...to ce se srediti sa final.nerealno su brzi u odbrani, tako da je za zivce dobro nerfovati ih malo
meni se npr desavalo da odeljem komp 2 partije i onda 5 on mene ubija...naravno odlep:)

Odigrah par partija... odlicna! Nisu puno odmakli od 12-ice, sto je odlicno. Dodali par poboljsanja, neke detalje koji su me odusevili i eto ti odlicnog fudbala!

AI saigraca je mnogo poboljsan, ubacuju se u napad. Odlicno prate tok igre, npr RVP krece sa nekih 16m u peterac a u stopu ga prati Kompany. RVP pravi "fintu" telom i staje na nekih 7-8m i oslobadja se Kompany na sta sledi moj centarsut. To me je odusevilo, kao i AI protivnika... Saljem visoku loptu u prostor za Volkota, Zabaleta stize do lopte pre Tea na ivici 16m i umesto da je posalje sto dalje od svog gola na tribine, on lagano spusta loptu glavom do Harta.

Impact engine je takodje poboljsan, vise se gura/vuce samim tim su dueli bolji. Isto mi se svidela animacija na kraju poluvremena, gde sam uklizao sa Artetom a sudija svirao kraj... Mikel nije odmah ustao i krenuo ka svlacionici vec ostao na zemlji da se malo isteze, kao da ga je uhvatio grc. :D
Takodje atmosfera na stadionu je poboljsana. Publika reaguje na svaki napad, svaku priliku za gol. Ako se igra na nekom stadionu u Engleskoj, vidi se kako ponekad skoci po koji navijac. Barem sam ja primetio jednog u ivici samog ekrana, a mozda je to bio trener/saigrac koji se zagreva. :D

Probao sam malo da igram na Manual, i nije strasno... lakse mi je bilo da stavim Pass na Manual nego na Semi. :)

I eto pomenuste update demo verzije... Prilikom prvog igranja u Arsenalu nije bilo RVPa, dok eto juce ga je bilo. :D
Zaista lepe novosti ...ako su jos imalo poboljsali 12-ticu :) ...ali da li ti i Wahad govorite o istoj igri ?

On je igrao na pro a ja na world class. 2 razlicite igre u potpunosti.

Pa igrao sam i ja na WC, ali ne mogu reci da me je komp bas drao... Malo treba navike i dobija se na WC bez velikih poteskoca.

Bio mi je ortak, igrali smo oko 5-6 sati demo verziju sa svega 6 ekipa! :D Ali je bilo vrhunskih meceva, sto se moze odigrati za ono kratko vreme sto su ogranicili. :)

EDIT: Kada izadje full verzija, znam da te ekipe necu duze vreme uzimati! :d

Pa, da. Ako uzmes jacu ekipu u 95% slucajeva, zapadnu ti Barsa ili Real. :wall:

Komentator: "It's almost as if you are playing a computer game..." :D

AI jeste dosta opasniji, fizika remplovanja, dodavanja i prijema lopte dozivela je male promene. Sve deluje dosta prirodnije, iako oni koji nisu voleli fifu nece da je odjednom zavole.

Poslednja izmena:
Je l' ima neko problem sa onim stutteringom ili kako vec? Meni se to desavalo u 12ci (sto se dalo zaobici sa D3D Overriderom), a sad i ovde. Valjda srediti ovo u finalnoj verziji... A bas sam planirao da razigram Kazorlu i Zirua dok ne izadje igra :D
Imam ja, maltene je neprimetan ali moje istrenirano oko sve vidi i bas me nervira, dok drugar kaze da nista ne primecuje. Ne bi smelo na quadu i 6850. Mada kontam da ce u finalnoj verziji u fifasetupu biti opcija za ati microstuttering. Za sad sam obrisao demo i igramo jos malo 12 + poslednji transferi dok ne izadje full.

Komentatori, kad krenu u neku dužu priču o igraču ili klubu, i budu prekinuti šansom, posle par sekundi se vrate na temu :) Mnogo dobro, kaže "Bili smo prekinuti, da nastavimo...". Desilo mi se samo jednom.

kako se igra glavom u ovoj igri?

Hm? Uglavnom iz centarsuteva, igrac koji je najblizi lopti u letu pokusace da je zahvati glavom.

dobro, ne bas toliko bukvalno :D
ne uspevam da odigram dobro glavom, drugacije mi je nesto u odnosu na 12cu, pa se snalazim jos.

:D

Imam isti problem kao baltam0s... ali specificno je to sto taj problem imam samo kod centarsuteva. Kada sam igrao protiv CPU ili ortaka, nisam imao problem igranja glavom kod npr ispucavanja lopte od strane golmana ili kod kornera. Dao sam par golova posle kornera glavom, ali zato kada krenem u prodor po krilu i centriram igrac nikako da udari loptu glavom. Kada lopta ide u visini noge, to ne predstavlja problem... raspali volejcinu! Ali glavom nikako, cak ni ona grdosija Ziru nije nista uspeo! :d

Nazad
Vrh Dno