Igra stvarno izgleda ekstra, jedino ovo seckanje-lagovanje- kako god da se zove.... Ono jes da mi mašina nije neka, ali i takva realno mora da gura ovaj fudbal makar na medium 1024x768 bez seckanja. A neće. Nevezano koja podešavanja stavim (high/medium/low) secka ko blesavo, i D3Doverider i sve ono što sam pronašao na netu sam probao ali secka. Nekad više nekad manje ali nikad nije čisto. I to ne ono sitno seckanje nego skroz na pola sekunde ukoči igra. Slične stvari su mi se dešavale i sa 12 ali je to nekako D3Doverider sveo na razumnu meru. Pomagajte ljudi, rad sam da kupim original ali sa ovim seckanjem to bi bilo bacanje para! Hvala unapred!!!
Kazem ne svima ali pogotovo amd dual core proc. imaju problem sa stutter-om.E6300 + 8800GT nikad nisam imao ptakve probleme...1680x1050, full detalji, bez AA.
mnogo se mucim da osposobim desni analog na no name gamepadu...
Xbox360 Wired Controller x100
12-icu sam uspevao da sredim pomoću D3Doveridera, ali je znala da tu i tamo štucne, sve u svemu podnošljivo je bilo i moglo je da se igra. Nekad se dešavalo da krene baš da secka i koči onako na po pola sekunde, i onda nije bilo pomoći, jer se stvori i lag (komande nekako krenu da kasne) pa je jedino rešenje bilo restart kompa. Verujem da će slično da bude i sa 13-icom pošto mi identično secka. A planiram da se vratim na XP ako drugacije ne bude htelo, citao sam da to resava muke. Do hardvera ne može da bude, jer taj isti hardver gura BF3 na high-medium u nižim rezolucijama.
Ako neko ima sličan komp kao ja, neka mi se javi. Staviću ovde moju mašinu da bi bilo preglednije:
CPU: AMD Athlon dual-core X2 5000+
MoBo: MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) nForce 550
RAM: 3 GB Kingston DDR2 667
VGA: Palit GeForce 9600 GSO 768 MB DD3 192-bit
MON: CRT Hansol 730D
HDD: WDC 80 GB
Idem ka tome, ali dosta mi je skupa ta kombinacija. Eventualno polovan wireless plus reciever.
Tesko ga je i naci, msm taj receiver
kupio sam bas juce u virtual masteru za 2000 din.
u evropi 28.09.Kad izlazi igra, ovo moram original da kupim zbog online igranja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari