Zaista lepe novosti ...ako su jos imalo poboljsali 12-ticu 🙂 ...ali da li ti i Wahad govorite o istoj igri ?Odigrah par partija... odlicna! Nisu puno odmakli od 12-ice, sto je odlicno. Dodali par poboljsanja, neke detalje koji su me odusevili i eto ti odlicnog fudbala!
AI saigraca je mnogo poboljsan, ubacuju se u napad. Odlicno prate tok igre, npr RVP krece sa nekih 16m u peterac a u stopu ga prati Kompany. RVP pravi "fintu" telom i staje na nekih 7-8m i oslobadja se Kompany na sta sledi moj centarsut. To me je odusevilo, kao i AI protivnika... Saljem visoku loptu u prostor za Volkota, Zabaleta stize do lopte pre Tea na ivici 16m i umesto da je posalje sto dalje od svog gola na tribine, on lagano spusta loptu glavom do Harta.
Impact engine je takodje poboljsan, vise se gura/vuce samim tim su dueli bolji. Isto mi se svidela animacija na kraju poluvremena, gde sam uklizao sa Artetom a sudija svirao kraj... Mikel nije odmah ustao i krenuo ka svlacionici vec ostao na zemlji da se malo isteze, kao da ga je uhvatio grc. 😀
Takodje atmosfera na stadionu je poboljsana. Publika reaguje na svaki napad, svaku priliku za gol. Ako se igra na nekom stadionu u Engleskoj, vidi se kako ponekad skoci po koji navijac. Barem sam ja primetio jednog u ivici samog ekrana, a mozda je to bio trener/saigrac koji se zagreva. 😀
Probao sam malo da igram na Manual, i nije strasno... lakse mi je bilo da stavim Pass na Manual nego na Semi. 🙂
I eto pomenuste update demo verzije... Prilikom prvog igranja u Arsenalu nije bilo RVPa, dok eto juce ga je bilo. 😀
Imam ja, maltene je neprimetan ali moje istrenirano oko sve vidi i bas me nervira, dok drugar kaze da nista ne primecuje. Ne bi smelo na quadu i 6850. Mada kontam da ce u finalnoj verziji u fifasetupu biti opcija za ati microstuttering. Za sad sam obrisao demo i igramo jos malo 12 + poslednji transferi dok ne izadje full.Je l' ima neko problem sa onim stutteringom ili kako vec? Meni se to desavalo u 12ci (sto se dalo zaobici sa D3D Overriderom), a sad i ovde. Valjda srediti ovo u finalnoj verziji... A bas sam planirao da razigram Kazorlu i Zirua dok ne izadje igra 😀
Koliko kosta original?
kako se igra glavom u ovoj igri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari