Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Sta to znaci? Posle ide gore ili dole?

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Meni vise lici na triple bottom.
Sad svi stali i cekaju da vide jel gornjak il dolnjak :)

Poslednja izmena:
Sad ide do ~13 pa ako krene da pada spasavaj zivu glavu ako probije onda u shopping

sta kazu poznavaoci, kad je vreme za ulaz ako ga ima, mozda na 0.00001?

ovo lici na bas lepo vodjenje pumpa i dumpa, sad da vidimo dokle ce se odbiti

Mislim da se vraća na početnu poziciju ~2k a ovo je bila samo proba (sa manjom količinom BTC) da se ispita volja gradjana :)D) za kasniji pravi pump...ako se u medjuvremenu ne predomisle...:p

Poslednja izmena:
ni jedno, ni drugo, ni trece, nego cetvrto :) ali ok je idemo sada up up up!

:D kao po starom dobrom obicaju uvek se desi ono sto niko ne predpostavlja.
po diffu je zasluzio i te kako da bude preko 20 000, ali ne. ne moze da bude bilo sta , a ne ftc biti "isplatljiviji" od eth

Ja mislio da smo za sve ove godine naučili da nikad cena nije pratila diff nego obrnuto...kanda će biti ponavljača sa praznim džepovima :d

Lagane ruke padaju to je uvek bilo :)

Ftc je malo veci frajer da bi tako pao :)

:) pazi ja nisam ikada video nesto sto ima mali diff i sto ima paprenu cenu

a primera za ono sto si rekao ima svugde pocev od dash moreno i ostalo drustvo- celokupna lista na whatomine imaju papren diff i nisku cenu

Moram da postavim. Dakle, juce se nesto jako cudno desavalo na distribuciji ali samo u jednom momentu.
FTC_distribution.jpg

Poslednja izmena:
Gde d'idem ne d'idem nigde...
Ovo jedna adresa drzi vecinu, idemo gore a?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ja imao na 543 i nije proso

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

:D tesko se 'vata taj ftc ni za glavu ni za rep :D

Izadje i onaj sto je bio prvi na listi sa 200k. Nakon toga cijena se odmah u par minuta pocela vracati. Ovo je tacno cudna situacija. Ono sto vidim jeste da neko konstantno kupuje i odmah salje u wallet. Mislio sam da je to zato sto ce FTC biti vracen na BTC-e ili bar na Poloniex ali sada nisam siguran jer ako je mislio izlaziti na BTC-e onda je trebao izaci kad su i ova dva zadnja dodata, juce. Tacno covjek nije pametan.

Izadje i onaj sto je bio prvi na listi sa 200k. Nakon toga cijena se odmah u par minuta pocela vracati. Ovo je tacno cudna situacija. Ono sto vidim jeste da neko konstantno kupuje i odmah salje u wallet. Mislio sam da je to zato sto ce FTC biti vracen na BTC-e ili bar na Poloniex ali sada nisam siguran jer ako je mislio izlaziti na BTC-e onda je trebao izaci kad su i ova dva zadnja dodata, juce. Tacno covjek nije pametan.

A zasto ocekujes da bude vracen na BTC-e? Realnije je Poloinex.

Vrh Dno