Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

nema bate, na lep nacin su mi uzeli novcice, u prevodu ispusio sam ga za iznos koji sam imao tamo

jesi li ih drzao tamo od prosle godine ili si ih slao nedavno pa ne mozes da povuces?

FTC payment.....21.02.16

Withdrawal FTC .....23.04.16

ja sam mozda neposredno pre toga slao ftc i vracao, mora da su skontali i ukinuli withdraw :)

10.02.16 18:22 Your deposit 5 FTC successfully credited.

ovako to bese i odmah sam ih vratio

*** ja nisam i sad CaoZdrao, oni samo sibaju odgovor da procitam obavestenje da su delist, od novcica ni traga ni glasa

pa naravno, nece ti reci ostavi ih ovde sada cemo da ubacimo FTC trading :D

Napiši ti njima ako su delisted FTC-a odradili 01.02.2015 kako i zašto su dozvolili uplatu FTC-a 21.02.2016 pa nek' ti ručno vrate novčiće?

Poslednja izmena:
A pravo pitanje je zašto bi neko poslao novčić na menjačnicu koja je jasno naglasila da ga delist-uje?

hehehe,
ma oni su ga i pomerili, ali od skoro su vratili ponovo da mozes da uradis depozit i withdraw a sad pred skok ne moze, eto zasto, na ta pitanja nece da mi odgovore, pitam ih vec 3 poruke uzastopno da mi odgovore na ta pitanja, i samo imam botovski odgovor, isto sam rekao i rucno da mi posalju novcice i opet botovski odgovor

Poslednja izmena:
Gledam ovaj bittrex i nije mi jasno gde im nestade 24.04...svi dani su tu 22,23,25,26 al' nema ga 24-ti...nešiću opet si ti nešto čačkao po berzi... :d
2016-04-23_220219.png

znaci sutra je prekosutra odmah :) mozda ce sutra biti pamp neki pa da ne ostane u analima :)

nista umor :p napisah glupost :d

sacekaj jos 1h pa vidi dal ce da sae pojavi

Poslednja izmena:
dobro jutro
ko je bio budan oko 5 sati imao je priliku da se istrese na 0,0016x sto je super cena ,price/diff, nazalost ja nisam hehe .. posle 3 dana posmatranja mogu reci da dif raste nekih 30%/24h (i da za delic sekunde moje zapozanje ode u bunar)

ako diff dalje tako nastavi rast , danas sto se iskopa bice isplatljivo prodati po ceni od 0,002 . zivi bili pa videli, btw ne pamtim mu ovu cenu od kada pratim..

Ova cijena FTC-a je nista. Ja sam svojevremeno izlazio na 47K sat, a isla je cijena i mnogo mnogo vise.

dobro jutro
ko je bio budan oko 5 sati imao je priliku da se istrese na 0,0016x sto je super cena ,price/diff, nazalost ja nisam hehe .. posle 3 dana posmatranja mogu reci da dif raste nekih 30%/24h (i da za delic sekunde moje zapozanje ode u bunar)

ako diff dalje tako nastavi rast , danas sto se iskopa bice isplatljivo prodati po ceni od 0,002 . zivi bili pa videli, btw ne pamtim mu ovu cenu od kada pratim..

Onda si "frišak" u kripto svetu..;)
Neko polako al' sigurno gura FTC...još ako bi se vratio na "neku" berzu mogao bi čak da izgubi još jednu nulu (što bi mnoge od nas obradovalo :eyebrows:)...

Ftc ima potencijal svakako za rast jer je dosta ftca ostalo na cryptsy...oprezno se pumpa ali ide gore. Kao sto sam mislio ide ovako i ceka se izlazak na bolju berzu.

ma bre ja sam svez , krenuo sa kopanjem pre dve godinea prvi moj ozbiljan kontakt za "berzom" je cryptsy .. dok sam naucio da gledam , proslo mnogo vode, na zalost nisam se ucio na oxfort nego kao pravi srbin na greske , srecom greske su bile sitne. moj prvi kontakt sa ftc je bio kada je imao vrednost od 0,00008000 btc_a i kada se smirio na nekih 0.000048 (mislim da sam ovog puta pogodio broj nula :D) malopre sam pojeo jednu nulu (mesto 0,0016x trebalo je biti 0,00016x) boli bre glava od silnih nula uh ...

Ne treba nista govoriti, FTC jako lepo ide gore...ko je postavio pozicije sve mu se pocistilo, samo sell postavljati, prolazi kao kroz puter :)

Da vam malo zagolicam mastu i podsjetim stare kopace :D

MCXNow 8.10.2013 sta se desi kad se zuri :D
Da ne bude zabune nisam ja taj koji je omasio buy ja sam u tom trenutku prodavao :)
ftc.jpg

Sa pokojnog Cryptsyja 2.8.2013
ftc cryptsy.jpg

Poslednja izmena:
uradili mi withdraw sa btce, isplatilo se sto sam prduckao po internetu, nisam dobio obavestenje ali vidim novcice na stanju, sad pamet u glavu

gdi ces bre

124BSpbysSKhyg.gif

Nazad
Vrh Dno