Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Pa ocekujem iz razloga sto nikad nisu uklonili wallet. Sasvim logicno.

Ma nema sta navlakusa, mislim ili da je beterluk jer su zaboravili do februara ove godine da ukinu deposit i withdraw na FTC novcaniku, pa sam ja probao i poslao i skinuo 5 FTCa. Posle toga je nesic poslao i nije mogao da skine. Druga mogucnost je da postoji neki plan i treca da im je novcanik u kodu i ne mogu da ga skinu tako lako...ko zna.

Ili kupuju jeftino i prebacuju u svoj novčanik da imaju zalihu kad ga vrate na berzu...e sad...da li mogu samo svoj novčanik da drže otključan ili moraje sve...

edit:

juče i danas
2016-04-30_001825.png

trenitno stanje, kao dokaz da su prva 2 povezana
2016-05-01_212309.png

Poslednja izmena:
Da tacno to oko btce saglasan sam da je mogucnost velika. Nadajmo se da je tako.

Ma da grupa je sa vise naloga pa kupuju jedni od drugih, stavljaju i sklanjaju ordere, uglavnom cede koliko mkgu na ovoj ceni jer u praksi su nakupovali dosta. Na sve to probudio se i onaj novcanik sa najvise ftc, mislim da je fontasov ili od nekog iz te grupe. Zanimljivo je da je jedna farma sa preko 100+ MH kopala solo FTC vec dve godine. Povremeno se pojavljivala na coinotronu sa razlicitim imenima. Ovde ce se odigrati igra nevidjena u smislu cene tako da je FTC inace po tome specifican. Usli su veliki ali se prikazuju kao takvi. Ova demonstracija sile sa milionima FTC samo moze da znaci da cena mora mnogo gore, ozbiljnim supportom da bi se ovo dampovalo ili prodalo.

Poslednja izmena:
Ma nema kome toliko moze uzeti sicu. Mora prvo da digne cenu na 50k da pojaca buy support. Ovako nista nece napraviti svakako.

Btw. Druga pozicija od 2m je nestala :)

Poslednja izmena:
Ma nema kome toliko moze uzeti sicu. Mora prvo da digne cenu na 50k da pojaca buy support. Ovako nista nece napraviti svakako.

Btw. Druga pozicija od 2m je nestala :)

Upavo se o tome i radi, dodju (prvi i drugi) do ~2 miliona pa se spuste na 150-200k...to znači da neko veštački drži cenu pod pritiskom i kupuje što jeftinije a onda ih "negde" prebaci..
Da mi je znati šta će mu toliki novčići :d

Poslednja izmena:
Upavo se o tome i radi, dodju (prvi i drugi) do ~2 miliona pa se spuste na 150-200k...to znači da neko veštački drži cenu pod pritiskom i kupuje što jeftinije a onda ih "negde" prebaci..
Da mi je znati šta će mu toliki novčići :d
Neki plan postoji, sta, videcemo...mozda je samo velika opsesija prema FTC [emoji3]

verovatno kad ima vecinu novcica da lakse moze da manipulise sa njim
Tačno ali onda mora da digne diff do neba da bi smanjio mogućnost da drugi kopaju i istresaju veliku količinu u toku pumpa...

Da se nadovežem na predjašnje postove...današnjim padom dodatno uvećana količina...nem'rem dočekati da krene "real pump" :D
2016-05-02_110418.png

Poslednja izmena:
da da zato kazem....kolicina je jos 3 puta kod grupe tako da ne pokazuju sve :) pamp ide do 50k po mom planu

Kad/ako stigne na $1 istresam sve bez obzira koliki je odnos sa BTC (moj plan) :p

ma dobro je i na 0.5$ :)

sada nas plase sa ovim dampom, za panicare trebalo bi da ide dole cena (panic sell) ali FTC community je bas specifican, cekalo se 2-3 godine, moze se jos cekati ;)

+ smo u buy poolu od 26.4.

Poslednja izmena:
Ma imas novcanik na top 100 koji se pomerio pre 5-6 dana i deo tih coina je na bittrexu sada. Na tom novcaniku je bilo 16m sada je malo manje :)

Bilo bi to lepo od njih....ali to je samo jedan order sa ~45BTC koji statira u kukuruzu a može lako da se skloni kad bude novi pokušaj obaranja cene (obim trgovine 35BTC)...

da tacno, scenario je da ce ovaj sa 2m "prodati" svojih 700k tom orderu i mi cemo biti ovce i krenucemo da dampujemo sve jer ce nastati "panic sell" :)

Samo cede ga brate dragi, trebali su koristiti strategiju eth-a, pumpas stepenasto gore i kupujes, odes do 150k i onda damp kada se nakupi buy support...nema puno filozofije!

ali diff se ne mrda, smrzlo sve u vremenu :)

Poslednja izmena:
Mene to oko diff i čudi...zar nije poenta da digneš diff u nebesa da drugi ne mogu da ga kopaju, napumpaš cenu i onda lagano dump-uješ..priliv novih novčića je slab (velik diff) a ti ionako imaš većinu i diktiraš uslove....

Jeste ali to moze biti malo duze ovde jer ipak pricamo o coinu starom 3 godine. Ne zna se koliko je ostalo na cryptsy, koliko je mrtvih novcanika zato i stoji ovde. U praksi je fora da su oni napumpali da vide kako stoje stvari i spustili dole da dokupe ostatak, sada vide da im to ne ide pa simuliraju. Mislim da im poslednje ostaje da ga napumpaju do 20-30k i onda opet do 50k pa bi trebalo da pokupe vecinu coina. Ftc zajednica ne da coine tako lako jer se ipak 3 godine kopalo i kupovalo. Na kraju ostaje varijanta da izadju iz svega i padnu za ovo sto su prodali coina preko 10k.

Jako je tesko pumpat stare coin-e, nikad ne znas da li ce se pojaviti neko sa 2-5% istih i istovarit na tvom pumpu, a i mislite da kad se nesto napumpa da to neko kupujuje? potrebno je tu dosta manipulacija da bi ugruvao veci BTC u isti

Ovo je jedna od manipulacija ili bar pokusaja manipulisanja, nesto im ne ide od ruke.

ko kupujew to prvo pokusa van berze, sto bi sam sebi pucao u noge

Nazad
Vrh Dno