Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

bct forum, ftc forum, nadje se cas, mozda nadje i nekog uzivo, nadje se nacin :)
pogotovo ako kupuje na vece,

Pa sto bi to radio, escrow bla bla bla velike provizije bla bla kada imas berzu...ovi imaju interes da pumpaju i daju nesto do znanja, videcemo na kraju sta...

Btw.uskoro mozemo ocekivati veliki damp ili jos veci pamp. Nadam se ovom drugom.

Aj nesicu izdampuj im da krene gore cena :)

Poslednja izmena:
Moje misljenje na osnovu formule je da za 8-10 dana pocinje skok FTCa pa eto... :)

to oni sami od sebe :) tako da ne brinemo...sklonjeno u novcanik ili dilaju sa bittrexom da im sakrije novcanike na distribuciji :)

znaci mislite da ide gore jelte, ili nam mazu oci da to mislimo

oce li ispod 0.00001000 ili da se ne nadam da ulicem, ili na 0.00002000 ili je zavrsaio sa pumpom , iili ili ili ili ili...

Bas sad isto razmisljam kad ugledah nesicev post... je li zavrsen ovaj pump meni izgleda da jeste?

ja nisam, el krenuo taj skok da kupim i ja :D i koja menjacnica

Super, gde ulazite ponovo ako ulazite uopste

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

pa opet se ceka ili down oko 1k iil ce gore...mislim da je ovo drugo u pitanju!

@student

ostavi nesto i za kasnije...po meni ftc treba nekada do pola dolara da ode...to mu dodje oko 30k satoshija, na 2k$ btca :)

@student

ostavi nesto i za kasnije...po meni ftc treba nekada do pola dolara da ode...to mu dodje oko 30k satoshija, na 2k$ btca :)

pazi, ako te poslusam ima posle da te pljujem po forumu da si me navukao na lose ulaganje :)

Ma nema frke, sacekacu ja ponovo sub 2000, ako ne bude bas me briga, ima stotine drugih koji su u bunaru i samo cekaju okidac...

:)

da ima ima...ja sam FTC empatican pa onda zato...inace kako mislis...ici ce dole narednih 15-ak dana pa opet + do 10.7. u nebo...tako mirise po grafiku!

zaista...nisam gledao vidim samo ne pise wallet maintance pa kontam radi ali ne trgujem :)

a ne vidim razlog pada walleta? valjda nije marisana nekakva bila?

Meni juce samo na BTC walet pisalo maintenance, htedoh da prebacim da kupim ftc ali neje moglo

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

pa btc, ftc isto je to :D

nego, uvek neko slinavljenje sa ftc, namerno da se cena srusi...nadam se da je manipulativno ovaj put!

Vrh Dno