Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Ja probao malo cisto iz radoznalosti ali posle pola sata burgijanja nista na konju ne pokazuje.

Poslednja izmena:
sta velite hoce li propasti sporo ili brzo ispod 1000 pa se odbiti?

zadnji je isao do 1500 - tu negde, pa se odbio na nesto ispod 10k

koja jos menjacnica ima za kupovinu, samo bitrex da kupis a da se ne oseti

ko kupuje ftc od nas, da ne dizemo cenu jedni drugima?

Ma kupuj i cuti ako mislis, ne mozes toliko dici cenu koliko frajko moze da dampuje ako hoce :)

Ma da, ja mislim da je stvar u tome sto je ftc na testu zbog cryptsija...ne zna se opticaj jer davno bi on bio 50k + sa cenom. Ovo je sve test faza. I ja sam misljenja da treba cekati ispod 1k ali prpa je malo

Poslednja izmena:
Da, cryptsy je dosta uticao na cijenu novcica. I ja kontam da treba cekati oko 700 koliko je i bio ne tako davno. Mada ja sam vec usao malo a imam i nesto novcica koje stekam odavno.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

kupio sam nesto na 1220 ne znam dal da sdampujem po 1265 i da imam 0.003btc-a zaradu :D

Jel kupuje neko od nas ili?da se dogovorimo :p

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

nesto mi se zatalasao na biterxu, vreme za ulaz ili cekate jos? mada postavio sam kupovine ako padne dosta ispod 1000

Ja nesto kontam da ce se ponoviti 2013. Ftc gore pa btc isto...deluje mi tempirano.

Može se desiti veoma lako to što kažeš...evo "posmatram" par novčanika već prilično dugo i kao da se nameštaju za "nešto" (da su hteli dump već bi potopili FTC na 1 sat)...;)

edit:
a i ovi novčanici se poredjali k'o djaci u školi :eyebrows:
2016-10-23_211604.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno