Šta je novo?

Far Cry 4

Pa da, zato se na temi i prica o fps-u driver-ima i hardware-u jer o igri i nema sta da se kaze...lep opis btw mozada malo opsirniji u odnosu na to koliko ima sadrzaja
Pa zar je onda vredno davati 200,300 ili kusur evra za high end kartice, da bi mogao pisati po forumu kako imas 40,50 ili 120 FPS u igrama o kojima nemas sta pisati?Cemu sve to?Neka mi neko pokaze neku igru gde se komentarisalo samo o gameplay-u,kvestovima itd..!Za mene poslednja takva tema je Skyrim!

Poslednja izmena:
Misa mu poljubim! Iskljucio sam dzojstik i uslo iz prve!
Hvala!

Heh , ni meni nije htela da se upali igra , malo izlguglam i procitam bas to to u vezi joystick-a , izbrisem windows drajvere za joystick i igra propeva :) .

Ova igrica je za mene prijatno iznenadjenje, mozda zato sto sam prethodni deo igrao 2 sata i batalio_Optimizacija je odlicna, samo jos ovaj patch da zakrpi stutter, koji nije tako cest kao u ac unity.Pohvale za ubisoft ili bar za onaj deo ubisofta koji je radio na igri. :)

Razlika izmedju one narodne i steam verzije kod mene je ogromna. Pa recimo 20-30fps-a vise u proseku. Eto kratkog bench/gameplaya ako nekog interesuje kako radi pre kupovine/dl-a, doduse ocovao sam malo tu novu grafu.

Svidja mi se izgleda odlicno vidi se da su grafika i mehanika preslikani iz fc 3 ali dobro zasto menjati uspesan recept. Umesto tropskih ostrva dali su nam snezne planinske predele, u dvojci smo imali Afriku bas me zanima sta je sledece :)

Poslednja izmena:
Ja cekam box verziju, stize mi u cetvrtak, e sad mene zanima jel se tamo dobija key za uplay ili steam ?? Posto ja hocu za uplay, steam zaobilazim...

nista novo i revolucionarno igra je fakticki far cry 3.5

Au, ne pamtim kad je AMD izbacio game ready driver brze od nvidie, jos je FC4 nvidia game title. Za nas sa nvidia kartama, driver stize tek danas u toku dana/sutra...

Poslednja izmena:
FC 4 na 670gtx sve full radi 40 + fps, igra je prelepa, sad kad sam probao, moram reci da je prelepa i prosto vreme je za graficki skok, jer je ovo dobro optimizovano samo trazi jaci cip :D

Nadam se da u verziji od ponovo napunjenog nema frame dropova... Skidam opet :/

Da bacim neki utisak:

Jeste,ovo je FC 3.5!Iako je mnogo unapredjena,nasminkana,obogacena igra,ipak u njoj "cuci" FC3.Osnovna mehanika igre je tu-nepromenjena,cak su neki zvuci u igri totalno isti.Ali sve to nije u sustini ni malo lose-na odlicni FC3,ovo dodje kao pravo osvezenje.Do sad imam oko 4 sata igre,otkljucao sam 5 "kula" i mislim da jos nisam ni zagrebao malo dublje u igru.Previse je desavanja oko tebe,tako da za "main quest" ni nemas vremena. Ima par odlicnih stvarcica,kao na primer onaj mini-heli,odlicna stvar za duga putovanja.Znajuci kako stoje stvari u FC3,prvo sam kraftovao dodatne slotove za oruzje i one torbice za municiju.To umnogome posle olaksava stvar.Stavio sam onaj 1.3 update i posle njega je igra "prodisala",a danas sam instalirao i 14.11.2 driver za grafu,ali on mi nije doneo neko poboljsanje.Igra i dalje ima to sitno seckanje,mnogo manje nego pre patcha,ali i dalje je prisutno. Grafika u igri je fenomenalna,ja igram na kombinaciji medium-high,pa je igra prelepa.Mogu misliti na ultra kako izgleda.Sa black screen-om i sejvom nisam imao problema,sve lepo radi,jedino je bilo ono da su senke skroz crne,ali to se resava sa podesavanjima u opcijama.Ovoj igri samo treba jedan pravi regularni patch,i sve ce doci na svoje mesto.Kome se svideo FC3 ovo ce mu leci ko budali samar,a kome nije,neka proba,mozda mu se i svidi.

Samo da pitam, jel u cetvorci fazon sa obelezavanjem neprijatelja dvogledom da posle mogu da se vide kroz zidove i sl ?

Izasao nvidia game ready driver.

Da bacim neki utisak:

Jeste,ovo je FC 3.5!Iako je mnogo unapredjena,nasminkana,obogacena igra,ipak u njoj "cuci" FC3...

Tako sam i mislio, FC3.5. Međutim, ja zbilja nemam nameru da lovim životinje i tumaram besciljno okolo dok kokam plave, crvene, žute, bele ili koje god već paravojne formacije (milion puta viđeno). Ovo će se svideti mlađanim naraštajima koji nisu odigrali FC1 i svima onima kojima se svideo FC3, ostali će cenim ovo lagano zaobići. Što se mene tiče FC serijal ću uzeti u razmatranje ozbiljnije tek kada budu napravili neki reboot izvornog FC-a (jer kako su krenuli ovo će se desiti) i to naravno pod uslovom da vrate SF elemente bez kojih ova franišiza nikada po mom mišljenju neće zasijati a ni povratiti šmek koji je nekada imala.

Poslednja izmena:
Jadno, jadno i opet jadno. Dokle vise "klonovi"??? Smorise sa "ciscenjem" baza, svetionicima, lovom zivotinja da bi napravio "novcanik", "ranac" i slicno. Nije ovo za mene, omatorio sam, odo da przim Wolfenstein: The New Order, to mi je nekako "old school" :D

Hajde pripazite malo sada na pricu o lekicima i cemu vec, zatvorise temu ljudi. Imate PM...

Sa poslednjnim drajverima i sa pravim properom sve klizi na gtx770, vrti se na 50-80 fps-a, sa SMAA i SSAO i svime ostalim na max, nema stutteringa. Sada čak i sa hbao+ radi kako treba, tj. nije sve crno :d

Poslednja izmena:
*** ocjena 80 ovdje na Bench review!? Da li je moguce da se ukusi toliko razlikuju?

Da bi ti to sve proradilo sto si nabrojao mislim da ti fali par nagradnih poena.
Sacekaj da @nickname procita sta si napisao, mislim da mu je ostalo u steku nekoliko poencica ... :)

Mislim da je problem do banane, a ne poena. :d

pa to je sve što sam pokušao, a da znam da postoji. uglavnom, uspeo sam da prođem vrata. ali i dalje save game ne ferma.

:laugh:
Probaj s bananom, možda uspe... ;)

Šalu na stranu, jedva čekam neki novi ziggys mod za ovo, da izbalansira sve kako treba i upegla ovu igru da liči na nešto što nije samo za dečicu koja voli sve šareno.

Prošli deo sam odigrao s tim modom + realistic sounds modom (valjda se tako zvao) i iskustvo je bilo daleko prijatnije nego s vanila varijantom.

Trojka je imala nikad *****niju priču i likove, pa i grafika nije bila nešto, ali sama otvorenost i sloboda u igri me je nekako naterala da je dokrajčim (vuklo me je da svaku bazu osvojim undetected i to mi je bio najveći gušt, a levelovanje je baš zarazno iako mi nije jasno zbog čega nisam mogao da kupim ranac, opasač itd., ali onda kraftovanje ne bi imalo smisla), a što su gorepomenuti modovi učinili daleko pitkijim za moj ukus.

Ovo sigurno neću počinjati bez nekog sličnog moda.

Poslednja izmena:
Šalu na stranu, jedva čekam neki novi ziggys mod za ovo

Trojka je imala nikad *****niju priču i likove, pa i grafika nije bila nešto, ali sama otvorenost i sloboda u igri me je nekako naterala da je dokrajčim, a što su gorepomenuti modovi učinili daleko pitkijim za moj ukus.

Bas tako, i ja cekam taj mod.

ja cekam bilo kakav suter sa iole ozbiljnijim AI-jem,ovo je smehotres.do tad cu da cedim misery do imbecilnosti. :d

Vrh Dno