Da bacim neki utisak:
Jeste,ovo je FC 3.5!Iako je mnogo unapredjena,nasminkana,obogacena igra,ipak u njoj "cuci" FC3.Osnovna mehanika igre je tu-nepromenjena,cak su neki zvuci u igri totalno isti.Ali sve to nije u sustini ni malo lose-na odlicni FC3,ovo dodje kao pravo osvezenje.Do sad imam oko 4 sata igre,otkljucao sam 5 "kula" i mislim da jos nisam ni zagrebao malo dublje u igru.Previse je desavanja oko tebe,tako da za "main quest" ni nemas vremena. Ima par odlicnih stvarcica,kao na primer onaj mini-heli,odlicna stvar za duga putovanja.Znajuci kako stoje stvari u FC3,prvo sam kraftovao dodatne slotove za oruzje i one torbice za municiju.To umnogome posle olaksava stvar.Stavio sam onaj 1.3 update i posle njega je igra "prodisala",a danas sam instalirao i 14.11.2 driver za grafu,ali on mi nije doneo neko poboljsanje.Igra i dalje ima to sitno seckanje,mnogo manje nego pre patcha,ali i dalje je prisutno. Grafika u igri je fenomenalna,ja igram na kombinaciji medium-high,pa je igra prelepa.Mogu misliti na ultra kako izgleda.Sa black screen-om i sejvom nisam imao problema,sve lepo radi,jedino je bilo ono da su senke skroz crne,ali to se resava sa podesavanjima u opcijama.Ovoj igri samo treba jedan pravi regularni patch,i sve ce doci na svoje mesto.Kome se svideo FC3 ovo ce mu leci ko budali samar,a kome nije,neka proba,mozda mu se i svidi.