Šta je novo?

Far Cry 4

Kermit the Frog: je napisao(la):
Citiram korisnika: MAD_MUzzYDa li je realno da vec 10 strana unazad pricate o tome koji crack primeniti? ...Al covek pa dobrosao ovo je Srbija tj siri deo.. Pa zasto bi covece davali pare za igru kad iste te pare ispiju u kafani i ispovracaju posle... Samo mi nije jasno zasto se dozvoljava na forumu da se prica o piratskim stvarima
Hej, Kermit, da ne bi piraterije ne bi danas bilo ni toliko časopisa, sajtova, škola, kupljenih kompjutera, zaluđenika niti gejmera itd itd. Da ne bi piraterije ne verujem da bi deci, roditeljima bilo na važnom mestu da se kuća naoruža kompjuterom, da se priča i uči o tome. Da smo svi čekali švedski standard pa da probamo Photoshop za salatu papira i igre za po 50-ak evra ne bi se baš naretuširali ili naigrali. Onda ti ne bi trebala nova grafička da za nju nakrcaš godinu dve ušteđevine pa ni benchmark ne bi imao šta i koga obavestiti o novim mamiparama jer ljude ne interesuje nešto što se retko sreće.

Jednostavno, nakloni se i zahvali kao što bi trebale i neke sada velike kompanije kod nas, a koje su se reklamirale pre 10-ak godina u vodećim časopisima slikama ljudine sa alatom za rezanje u jednoj ruci i u drugoj lepeze svežih praznih medija. Kasnije iste kompanije vodiše kampanju kako je piraterija no-no, kako virusi vrebaju vireći kroz piratizovane prozore.

reply

Bljak sf elementi.Generalno publika se podelila posle fc1 na one kojima je fc bio odlican dok nisu dosla cudovista i na one kojima je bio odlican takav kakav jeste( sa sf elementima).Zato je crytek nastavio sa crysisom gde fransiza ima sf elemente a ovo je trebao biti ozbiljniji projekat za publiku koja ceni realnost i nacin na koji inteligentno odlucivanje olaksava posao i gde je uzivanje igrati u open prostranstvu sa mnogo mogucnosti.Crysis je postao hodnik pucacina za 12 godisnjake ali verujem da ce far cry ostati to sto jeste i da ce fc5 biti bolji i pre svega inovativniji.

Nakon par sati trcanja po livadama bezuspjesno trazeci tri jarca koja moram da oderem da bi napravio fisheklije za dzebanu, stanem i zapitam se sta ja to radim? Obilazim planine i livade, jarca nigdje...bug ili sta je... Istr****o sam sve tapire ali jarca nema pa nema.... A trebaju mi vece fisheklije, 150kom dzebane je malo da bi ubio dva nosoroga i osvojio jednu bazu. Jos ako me pri tom napadnu dvije tri lisice ili su lijaci, je..m li ga, u koje istresem po 30 kom dzebane, a oni i dalje trce prema meni, aman im krzno od kevlara...gotov sam...nemam vishe dzebane.... Onda opet idi trazi jarca da oderem, a njega nema, pa nema....

Poslednja izmena:
Nakon par sati trcanja po livadama bezuspjesno trazeci tri jarca koja moram da oderem da bi napravio fisheklije za dzebanu, stanem i zapitam se sta ja to radim? Obilazim planine i livade, jarca nigdje...bug ili sta je... Istr****o sam sve tapire ali jarca nema pa nema.... A trebaju mi vece fisheklije, 150kom dzebane je malo da bi ubio dva nosoroga i osvojio jednu bazu. Jos ako me pri tom napadnu dvije tri lisice ili su lijaci, je..m li ga, u koje istresem po 30 kom dzebane, a oni i dalje trce prema meni, aman im krzno od kevlara...gotov sam...nemam vishe dzebane.... Onda opet idi trazi jarca da oderem, a njega nema, pa nema....

Bar is bio na vazduhu, odrzavajuci kondiciju u prlepoj prirodi. Da li Vam se pojavila normalna mapa ili je i dalje crno...

Bar is bio na vazduhu, odrzavajuci kondiciju u prlepoj prirodi. Da li Vam se pojavila normalna mapa ili je i dalje crno...

Sve je ok, radi dobro, relativno... I dalje mislim da je jako lose optimizovano, i dalje imam pad frejmova osjetan. Kad AA stavim na SMAA ili off, puska mi zamagli skroz ni ne vidim je. Dal je bug ili sta je? Izmedju High i Ultra nema razlike u fps-u....

Sve "pukotine" sam probao, sve patcheve, sve verzije igre, usb out/in, nista nije pomoglo, nabijem ih sve nesposobne na onu stvar, da izvinete.

I ja sam se ubio trazeci te "jarcine",al nema pa nema..Postavljao sam zasede krio se po zbunju...I onda su slucajno nadjeni(celo stado),al na drugoj lokaciji i nisu mapirani...

I ja sam se ubio trazeci te "jarcine",al nema pa nema..Postavljao sam zasede krio se po zbunju...I onda su slucajno nadjeni(celo stado),al na drugoj lokaciji i nisu mapirani...

Hvala na infu, ali zasad je izbrisana :) Drzala me sat vremena, a i to je previse :) Jarchevi su me iznervirali i odustao sam.

Poslednja izmena:
Zivotinje samo sacmarom, jedan metak ih zakucava, ostala oruzja su samo rasipanje vremena i municije na njih

C4 na nosoroga-moze,ali onda pise da je koza neupotrebljiva.

Postavio sam sve na ultra (mašina iz potpisa), zadnja "verzija" igre i drivera, ne vidim stucanje, stuttering ili drugih problema. Za sada.

Jel neko probao verziju ponovonapunjenog?

Ona jedino i radi kako bog zapoveda :)

Ako neko ima problema sa sttutering-om neka proba ovo,meni je pomoglo!Preuzeto sa drugog foruma!
"edit GamerProfile.xml file, change DisableLoadingMip0="0" to DisableLoadingMip0="1" - location is: documents/my games/rld or Far Cry 4/"

jel ova pozadina, tj pogled na planine, mora da bude ovakav ili moze da se sredi? odvratno izgleda, a bar sam to ocekivao da ostavlja bez daha i cini atmosferu boljom :)

FarCry4 2014-11-19 20-21-17-10.jpg

Ponovo napunjeni, poslednji beta drajveri i mogu reci da sjajno radi... Texture i senke na Medium, ostalo na high, bez AA u 1080p i savrseno je igrivo... Jedino mi je prolog misija stutterovala kao sa prethodnim izdanjem i vec sam se poplasio da i ova verzija nece raditi kako treba ali dobro je za sada

I kod mene isto , poslednji beta amd drajveri doneli poboljsanja . Igra je relativno nova i bice verovatno jos poboljsanja sa nekim sledecim drajverima .

Ponovo napunjeni, poslednji beta drajveri i mogu reci da sjajno radi... Texture i senke na Medium, ostalo na high, bez AA u 1080p i savrseno je igrivo... Jedino mi je prolog misija stutterovala kao sa prethodnim izdanjem i vec sam se poplasio da i ova verzija nece raditi kako treba ali dobro je za sada
Jesi neki patch instalirao ?

^ jel i dalje imas 5850? Da li si primetio da bolje radi (rld verzija) sa nekim najnovijim drajverima? Ona kilava verzija koju sam imao (problem sa save game i slicno) je radila solidno na very high presetu sa onim najslabijim AA, ako rld/patch i novi drajveri poboljsaju optimizaciju mozda cu imati i zakucanih 60 fps.

Ja kao da ne igram istu igru kao i vi, imam dosta problema sa fps-om, stuttering, pa onda neki lock na 30 (to sam resio sa adaptive vsync-om), ukljucim SLI, dobijam jos gore performanse, zamulja mi se slika, uzas. Imam najnovije drajvere, igra je 1.3.0. Bolje mi radi AC Unity od ovoga. :d

^ jel i dalje imas 5850? Da li si primetio da bolje radi (rld verzija) sa nekim najnovijim drajverima? Ona kilava verzija koju sam imao (problem sa save game i slicno) je radila solidno na very high presetu sa onim najslabijim AA, ako rld/patch i novi drajveri poboljsaju optimizaciju mozda cu imati i zakucanih 60 fps.
Da ista 5850 :) ... I prva verzija igre je radila ok , nista specijalno, bilo je trzanja ali moglo se izgurati nego mi je problem pravila sa sejvovima tako da sam je morao obrisati . Jos malo pa cu probati ovu drugu verziju

Na koliko RAM-a igrate ovu igru? Jel probao neko na 4GB DDR3? Ja imam toliko i nikako da se rešim stuteringa.

Jesi neki patch instalirao ?

Nisam, nema potrebe zaista, sve je up to date sa ponovo napunjenim :D

@subzero

Ja imam 4gb DDR2 :p i nema stuteringa... secne tek ponekad ali nemam nekog stuteringa koji bi iritirao, nznm na sta tacno mislis?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno