Šta je novo?

Far Cry 4

Ovaj Update je WoW sve što ste kukali poslednjih 5 strana rešava. Meni zauzima 1.85gb čisto da znate kad skidate.
Savovi rade tj. odma mi je učitao tamo dokle sam stigao.
Ukratko igrica mi je iz polu igrivog skoro ne igrivog sada radi ko tetris . Glich je i dalje osetan ali minimalno bilo bi extra kad bi i to rešili.

Kod mene catalyst 14.9.2beta rade bolje,nego zadnja beta.Uz gore pomenuti pec i fix,radi odlicno.Ima povremenog stucanja...

Ovaj Update je WoW sve što ste kukali poslednjih 5 strana rešava. Meni zauzima 1.85gb čisto da znate kad skidate.
Savovi rade tj. odma mi je učitao tamo dokle sam stigao.
Ukratko igrica mi je iz polu igrivog skoro ne igrivog sada radi ko tetris . Glich je i dalje osetan ali minimalno bilo bi extra kad bi i to rešili.

Hvala za info..Sad radi na ultra sve i 6..:d
Alal vera za update..

skinuo igrao jedno 3-4 sata izasao startovo nema save game popizdeo...ok updetovo skinuo ove krekove i dalje mi ne radi save game,tako da je pala deinstalacija...Igra ko igra mi legla sve je to lepo uradjeno

skinuo igrao jedno 3-4 sata izasao startovo nema save game popizdeo...ok updetovo skinuo ove krekove i dalje mi ne radi save game,tako da je pala deinstalacija...Igra ko igra mi legla sve je to lepo uradjeno

A jesi pokusao igru da pokrenes kao administrator? Ili da se vratis jednu stranu unazad pa da procitas post (#507) od Johnny_z11 pa da primenis takvo resenje???

jesam upravo sma ovde i nasao resenje ali ne znam zasto nece,tako pokrecem svaku igru kao administrator,ja u pocetku nisam imao nikakve bagove zato nisam ni znao da save ne radi...probao sam i skidrow i ali ni jedan ne radi

Instaliran Patch v1.0, sada sve radi na Ultra bez problema sa SMAA. Nema Glich problema ni najmanje, a bilo je pre ove zakrpe. Sa 970 kartom sve radi preko 85fps, najcesce 110 a cesto ide do 144... Jos samo da proradi SLI pa da igram ko covek :D

Probaj ovo kod mene radi: obrisi save game (oba) u folderu "Profile", pa iz foldera "Profile.Backup" extraktuj zadnji ALI213.Saves.zip u folder "Profile". Nakon toga se meni pojavio save game u igri.

Provjerena kombinacija koja radi. Narodna verzija od 21gb ali moze i skidrow i verzija od 15gb (i njihov crack koji dodje uz njih). potom patch 1.0. Zatim skidrow fix (ne crack, nego fix) bas sa save problem. Radi ko svajcarac posle toga.

Jel može da se preskoči priča oko krekovanja?

POsle par sati igranja, mislim da sam sve vidio sto se u igri moze vidjeti. Trci trci na toranj, otkljucaj, trci, trci, oderi koju zivuljku, izcraftaj nesto, pa opet trci trci do tornja, i tako u krug (ili sjedi na quada umjesto trcanja). Preslikan Far Cry 3 sa nesto ljepsom i zivopisnijom grafikom.....

POsle par sati igranja, mislim da sam sve vidio sto se u igri moze vidjeti. Trci trci na toranj, otkljucaj, trci, trci, oderi koju zivuljku, izcraftaj nesto, pa opet trci trci do tornja, i tako u krug (ili sjedi na quada umjesto trcanja). Preslikan Far Cry 3 sa nesto ljepsom i zivopisnijom grafikom.....

Pa da, zato se na temi i prica o fps-u driver-ima i hardware-u jer o igri i nema sta da se kaze...lep opis btw mozada malo opsirniji u odnosu na to koliko ima sadrzaja :d

Poslednja izmena:
@ subzero - Pa sta znam, nisam primjetio da ima toliko, mozda nesto malo. Mada je pitanje koliko to moje oko vidi i koliko mi smeta. Znam da sam prije sa 280x Vapor-X u nekim igrama imao mnogo vise nego u istim sa 280x Toxic. ALi sad u Far Cry 4 i ako ima to je malo. Recimo skoro sam probao Bordelands novi i nema sanse da ga mogu igrati koliko smeta.

@exte - Pa da, i posle se admini ljute sto se prica samo o HW-u i o lijekicima :) Kompletnu recenziju je moguce uraditi za pola sata igranja,i ista bi stala u jedan omanji feljton u blicu :)
Naprave igru koje je totalno ne optizmizovana (shadow i jos par opcija sa ultra na low uz dobitak od 3-6fps). Mislim.... Nadam se da ce amd sad da izbaci i novu betu koja ce malo poboljsati stvar. Mada i patch 1.0 rjesava dosta problema, oko save, crne mape i sl. Ono sto je ostalo je nagli pad fps-a na 1-2 sekunde, tipa sa 70 na 40.

Poslednja izmena:
@whiplasher, sta je problem sa novim Borderlandsom, vidim da pominjes da je neigrivo zbog stuttera, jesam li dobro razumeo, o cemu se radi?

Provjerena kombinacija koja radi. Narodna verzija od 21gb ali moze i skidrow i verzija od 15gb (i njihov crack koji dodje uz njih). potom patch 1.0. Zatim skidrow fix (ne crack, nego fix) bas sa save problem. Radi ko svajcarac posle toga.

hvala na savetu ali toliko sam se iznervirao da sam obrisao totalno far cry 4 iz kompjutera...Stigao sam bio do misija na himalajima presoa sam prvu kada se krade onaj ruby iz nekog mina i druga je bila penjanje po planini po snegu tu sam izasao,posle toga kada nije bilo save game jedva sam se nakanio da pocnem opet.Kada drugi put nije bilos ave game jednostavno delte odma :)

izaso patch 1.3.0. taj ima sva tri u sebi..Here are the patch notes:

Stability & Performance
– Fixed some random crashes on all game modes
AI
– Fixed various edge case animation issues
– Fixed various edge case detection issues
– Fixed missing VO for edge case reaction issues
Matchmaking, Connectivity & Replication
– Fixed matchmaking edge case issues
– Fixed host migration random & edge case issues
– Fixed join-in-progress edge case issues
– Fixed various replication issues between host and clients
– Fixed edge case replication issues with systems
Menus and HUD
– Fixed various edge case menus and pop-up overlap issues
– Fixed Mission objectives & updates issues
– Fixed Co-op specific pop-up updates issues
– Fixed few localization issues (cut-off text, subtitles)
– Fixed progression displaying 100% too early in progress tab
– Polished tutorial images
Mission Tweaks (Campaign, Co-Op & Side Content)
– Fixed various low repro walkthrough breaks
World & 3D
– Fixed various texture issues
– Deleted some rare floating objects
Rendering & Graphics Features (PC Only)
- Fixed rendering features not available under certain configurations
– Fixed multi-monitor display issues
– Fixed multiple visual artifacts; added SLI support
Inputs & Controls (PC Only)
– Fixed mouse cursor and keyboard functionality
In-Game map editor
– Fixed some graphical corruptions
– Fixed some edge case issue with maps upload

Here are some more verbose patch notes specifically for the PC version:
Far Cry® 4 v1.1.0

Fixed crash in IGE.
Fixed an issue with incorrect characters in map naming.
Fixed screen tearing when performing a handgun takedown.
Fixed various controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various localization issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various Multi-Monitor issues
Fixed various multiplayer issues
Fixed various sound issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Actions issues
Fixed various Uplay Rewards issues
Saved maps from IGE and Downloaded now can be opened in the Editor from in-game.
Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed in Arena.
The game now boot if the game folder name contains Cyrillic characters.
The game now boot on Korean localization.

Far Cry® 4 v1.2.0

Added ability to change FOV scaling.
Added nVidia GeForce Experience support.
Fixed various controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various Multi-Monitor issues
Fixed various UI issues
Playing a map from Map Browser two times now don’t trigger an Error.
Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed while playing a created map.

Jel može neko da mi pošalje pečeve u privatnu poruku ?
Ovaj Lighting bug je užasan, meni grafika je najbolje kad se stavi na Very High, ono, najlepše, lepše i od Ultra. Ali Very High kad staviš, Lighting Ultra/Low onda je užasno...

Ova i AC: Unity tema me neodoljivo podsecaju na ovaj rad:

ubisoft-fuck.jpg

:d

Ova i AC: Unity tema me neodoljivo podsecaju na ovaj rad:

ubisoft-fuck.jpg

:d

Ubisoft je tako prepun čiste ljubavi prema igrama i igračima, jedva uspevaju da je zadrže u sebi! To je veliki teret. Mislim da smo svi dužni da u sebe... primimo deo njihove... hm... ljubavi.

Vadi sve sta imas na usb, kameru, slusalice...mene zezala kamera.

slucajno nasao da si mi odgovorio, i to trazeci moj post da bi se nadovezao na njega, a sve jer se bas bas pise na ovoj temi :d
dakle definitivno, kad sam otkacio joypad sa usb-a problem sa Not Responding prozorom je nestao, i sad vise nisam u toku koj patch sta sredjuje jer sam bio ocajan u pokusajima da je uopste pokrenem, pa mi u prvoj sceni senke kao u ponoc.. ako ovaj patch 1.3 to takodje ne sredjuje, koji je za to?

slucajno nasao da si mi odgovorio, i to trazeci moj post da bi se nadovezao na njega, a sve jer se bas bas pise na ovoj temi :d
dakle definitivno, kad sam otkacio joypad sa usb-a problem sa Not Responding prozorom je nestao, i sad vise nisam u toku koj patch sta sredjuje jer sam bio ocajan u pokusajima da je uopste pokrenem, pa mi u prvoj sceni senke kao u ponoc.. ako ovaj patch 1.3 to takodje ne sredjuje, koji je za to?

Vec je pisano za senke lighting stavi na ultra ili low, sve izmedju zeza.

Vec je pisano za senke lighting stavi na ultra ili low, sve izmedju zeza.

***, nagomilalo se stranica :) hvala, vec sam se uplasio da mi ni to nece pomoci jer sam stavio ono globalno podesavanje na ultra, medjutim tacno je lighting bio high i ultra resava stvar... a nekako sam u mraku nasao one stepenice, tacnije pri jednom skoku sam samo propao :d

i da, ne mogu da verujem da je patch odma sjebao stvarcicu koja mi se svidjala, onaj svitak koji se vrti pri savegame-u xD

Poslednja izmena:
Nemoj ponovo, imas nazad par strana kako vratiti save.

Poslednja izmena:
Ja i dalje dobijem black screen kad pokrenem igru.
Instalirao sam patch, krekovao ponovo... Ma nista! Samo black screen i not responding...

Nazad
Vrh Dno