Meni puca na onim vratima u prolog misiji? Da skidam ovaj patch od 1.86gb?
Skidaj i "lek" od ALI213.
I drajvere 14.11.1 beta ima dobiti za 3-4 fps.
Meni puca na onim vratima u prolog misiji? Da skidam ovaj patch od 1.86gb?
Ovaj Update je WoW sve što ste kukali poslednjih 5 strana rešava. Meni zauzima 1.85gb čisto da znate kad skidate.
Savovi rade tj. odma mi je učitao tamo dokle sam stigao.
Ukratko igrica mi je iz polu igrivog skoro ne igrivog sada radi ko tetris . Glich je i dalje osetan ali minimalno bilo bi extra kad bi i to rešili.
skinuo igrao jedno 3-4 sata izasao startovo nema save game popizdeo...ok updetovo skinuo ove krekove i dalje mi ne radi save game,tako da je pala deinstalacija...Igra ko igra mi legla sve je to lepo uradjeno
skinuo igrao jedno 3-4 sata izasao startovo nema save game popizdeo...ok updetovo skinuo ove krekove i dalje mi ne radi save game,tako da je pala deinstalacija...Igra ko igra mi legla sve je to lepo uradjeno
Provjerena kombinacija koja radi. Narodna verzija od 21gb ali moze i skidrow i verzija od 15gb (i njihov crack koji dodje uz njih). potom patch 1.0. Zatim skidrow fix (ne crack, nego fix) bas sa save problem. Radi ko svajcarac posle toga.
POsle par sati igranja, mislim da sam sve vidio sto se u igri moze vidjeti. Trci trci na toranj, otkljucaj, trci, trci, oderi koju zivuljku, izcraftaj nesto, pa opet trci trci do tornja, i tako u krug (ili sjedi na quada umjesto trcanja). Preslikan Far Cry 3 sa nesto ljepsom i zivopisnijom grafikom.....
Provjerena kombinacija koja radi. Narodna verzija od 21gb ali moze i skidrow i verzija od 15gb (i njihov crack koji dodje uz njih). potom patch 1.0. Zatim skidrow fix (ne crack, nego fix) bas sa save problem. Radi ko svajcarac posle toga.
Ova i AC: Unity tema me neodoljivo podsecaju na ovaj rad:
![]()
:d
Vadi sve sta imas na usb, kameru, slusalice...mene zezala kamera.
slucajno nasao da si mi odgovorio, i to trazeci moj post da bi se nadovezao na njega, a sve jer se bas bas pise na ovoj temi :d
dakle definitivno, kad sam otkacio joypad sa usb-a problem sa Not Responding prozorom je nestao, i sad vise nisam u toku koj patch sta sredjuje jer sam bio ocajan u pokusajima da je uopste pokrenem, pa mi u prvoj sceni senke kao u ponoc.. ako ovaj patch 1.3 to takodje ne sredjuje, koji je za to?
Vec je pisano za senke lighting stavi na ultra ili low, sve izmedju zeza.
Tacno u centar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari