Šta je novo?

Far Cry 4

Isto cekam driver/patch novi. Stavim lighting na Low senke su ok, ali teksture su g****, stavim na ultra teksture su ekstraa a senke crne, crne, znaci nemam reci.

MAP: Delete patch.dat and patch.fat from the data/win32 folder.
SHADOW: AA to "SMAA" and Ambient Occlusion to "SSAO".

Klasicno dvoklik na ikonicu... Ali sumnjam da bi to napravilo neku razliku. Kod mene je i iskljucen UAC...

Isto se desilo i meni prvo pokretanje igre dobijem crni ekran i not responding- hardovi miruju.
Povadim sve sa usb kameru, ruter, slusalice...igra startuje bez problema i igram do " otvaranja vrata" opet dobijem
crni ekran i not responding- hardovi opet miruju i izdje mi windows firewall.
Idem allow i izgasim igru.
Skinem drajvere instaliram udjem ponovo i ovaj put prolazi taj deo i nastavlja normalno.

Jel ima neki lijek za save games? Narodna verzija od 15gb je u pitanju.

Isto cekam driver/patch novi. Stavim lighting na Low senke su ok, ali teksture su g****, stavim na ultra teksture su ekstraa a senke crne, crne, znaci nemam reci.
Stavi lighting na ultra senke su isto uredu.

whiplasher@ run as administrator resava save.

Poslednja izmena:
Stvarno kad se iskljuci gamepad nema stutteringa. Teksture nekako deluju shitty iako su na ultra.

MAP: Delete patch.dat and patch.fat from the data/win32 folder.
SHADOW: AA to "SMAA" and Ambient Occlusion to "SSAO".

Ne mora da brise, samo promeni ime u copy.dat i copy.fat
A ima i novi Patch v1.0 upravo sa ova dva fajla 1.85Gb.

Poslednja izmena:
Ovaj forum je postao smejurija. A modova i admina nigde da odrade svoj posao

Ima te "tuzibabu" pa klik-klik-klik..ako vas to veseli.

Meni jedva radi na High, samo na otvorenom gde nema puno detalja izvlacim jedva nesto preko 30fps, a stuttering mi ne da mira, mada mislim da mi je zbog rama, imamo bukvalno identicnu konfu, osim sto ja imam 7850, a ti 8gb rama, pa kako tebi generalno radi, meni ni na low ne moze da radi kako treba, a grafika je veliko g***o, ono me bilo greota da pogledam, a tek uz dosta tweakovanja sam uspeo da je doteram, tj sve na high, msaa2 I ssao, I naravno lighting na low, fur, godrays I motion blur iskljuceni, verzija sa partisa :p Samo da napomenem da se ne igram na 1080p vec HD ready, onda ne bih mogao ni na ultra low na kvadrat :d

Presao Prologue, i puce igra. Sad kad ulazim pukne na pola ucitavanja.....

Isto se desilo i meni prvo pokretanje igre dobijem crni ekran i not responding- hardovi miruju.
Povadim sve sa usb kameru, ruter, slusalice...igra startuje bez problema i igram do " otvaranja vrata" opet dobijem
crni ekran i not responding- hardovi opet miruju i izdje mi windows firewall.
Idem allow i izgasim igru.
Skinem drajvere instaliram udjem ponovo i ovaj put prolazi taj deo i nastavlja normalno.

Posto imam isti problem pri pokretanju, not responding, probao sam tvoj savet, povadio sam sve iz USBa osim misa i tastature, ali nije pomoglo, i dalje se isto ponasa.

Sve je to velika zavera :p
@Whiplasher - probaj drugi lek.
Ja sam probao pre par sati igru došao do onog sela gde voziš quad.Očigledno je iz aviona da ili je verzija igre ili moraju da se peglaju drajveri kad Ambient oculsion stavim na off ili na neku drugu opciju osim na SSAO senke su crne tj. nevidi se ništa.

Igra ima isti bag ko FC3 taj Glich ono daje mi 60fps i padne na 30fps bez razloga na 1sec.Kao da zaswopuje :wall:
Nemoguće je doneti zaključak da li je verzija igre ili su proizvodjači jednostavno optimizaciju totalno zaboravili da rade.
Što se mene tiče ja je nepalim do nekog pacha ili neke druge verzije...

Evo za problem sa save, u folderu bin, nalazi se folder Profil backup.
Tu su rar fajlovi od save, vidi se po datum i vremenu zadnji.
Raspakuje se i ta dva fajla se kopiraju u folder Save game.

whiplasher@ verovatno ti je pukao save, odradi ovo gore navedeno.

Poslednja izmena:
@ B-ZiGER - evo instaliram drugu narodnu verziju, neku od 21gb, pa ako bude zezalo skinuti cu i skidrow lijek pa probati snjim. Hvala. Imam ja istu stvar ponekad. Radi mi na 60-70 i onda ponekad spadne na 30 na sec.

@ Vuk40 - Skidrow je izbacio neki fix za save game. A skidam i neki update od 1.8gb pa cu probat i njega.

Evo, pokrenuo sam igru, vise ne izbacuje kod stepenista, i save radi... Odradio prolog, i jos jednu side misiju, sacuvao kako treba.
Skinuo sam "Far Cry 4 Patch v1.0", i sadrzaj prebacio u odgovarajuci folder, tacnije "data_win32" folder.
Onda sam skinuo "Far Cry 4 Crack Fix" koji sadrzi i Skidorw i ALI crackfix-eve. Sa Skidrow-om nije htelo, ali sa ALI213 radi igra, radi i save (zasad). Toliko. Pozz ;)

ALI213 je i kod mene.
Ali nije hteo bez cupanja usb.

Stavio patch 1.0, pa skidrow fix, svi saveovi pobrisani..... Da se slogira covjek!

@Edit - Ukoliko vam se desi na nakon patch-a ili nekog update izbrise save, samo iz foldera SaveGames kopirati sejvove i folder Profile

Meni na 280x Toxic na def radi super. Sve na ultra, SMAA, uglavnom je oko 52-65. Padne i do 45 al se brzo vrati. Ali je nekada i 70 konstantno. Cini mi se da sa 1.0 malo bolje radi, nemam vise toliko padova fps-a, a znalo je i do 30 na sec da padne. Doduse igram na 1900*1200, pa imam malo manje fps nego da sam na 1080p.

Poslednja izmena:
A gde ste skinuli taj patch? Ako može link u privatnim porukama? Hvala.

Jel treba Uplay sa ovaj crap ?

Meni je ovo ultra smešno dobili smo pach doduše jeste private work ali update pach a igra još nije ni izašla zvanično. I ja ga skidam baš ću da probam.

Evo i ja skidam. Javite kako radi i utiske, čisto radi upoređivanja. :)

Izgleda da ne radi na dual core monstrumima. :smoke: probao sam na i3 i i5 i sljaka...

Meni puca na onim vratima u prolog misiji? Da skidam ovaj patch od 1.86gb?

skidrow je nuked.

Nazad
Vrh Dno